- Reaction score
- 0
bir aralar aysenur83 vardı. tarih öğretmeniydi. şimdilerde yokkk, kayboldu gitti...
sonsuzluğa' Alıntı:bir aralar aysenur83 vardı. tarih öğretmeniydi. şimdilerde yokkk, kayboldu gitti...
doğum günün kutlu olsun kardeşim çok uzun zaman oldu görüşmeyeli, umarım iyisindir!SiLvErGhOsT' Alıntı:bazı sebebler ve sağlık sorunları nedeni hh ile ayrıldık ama hh benim için herzaman faklı olmuştur İnsanın hatırlanması her zaman büyük bir haz duygusu verir. Bana bu hazı yaşatan herkese teşekkür ederim. İyi günde kötü günde beraber olduk, ama yinede güzeldi çok anım çok dostum oldu hh sayesinde sağol hh. reo yada sonsuz teşekkürler ( türkü den değilse (sorunlu daha ii aslında) bizi unutmadığı için herkese sonsuz sevgi ve saygılarımla mutlu kalmanız dileklerimle...
kasırga abi noldu yha bana üni ye gidiorm dedi gitti kayboldu.bende onun msn i kaybettim :SFoFeR' Alıntı:pertekLim
kasırga
romeomad
cheif
eLmomaclroy ipnesi
bondcemiL
byabancı
uzunefe
shouLder
fetish
onur
ve şu an akLıma geLmeyen onLarca isim
UnutmayaLım UnutturmayaLım...
react0r' Alıntı:
chamfer hackhell müdavimi,hackhell aşığı,hackhell bekçisi,hackhell tutkunu, hackhell için çok değerli bir arkadaş,umarım işlerini bir düzene sokar ve yine bizlerle birlikte olabilir,onuda unutmayalım unutturmayalım!