Unutulanlar ! Unutmayalım Unutturmayalım !

pertekLim
kasırga
romeomad
chief
eLmomaclroy ipnesi :)
bondcemiL
byabancı
uzunefe
shouLder
fetish
onur

ve şu an akLıma geLmeyen onLarca isim
UnutmayaLım UnutturmayaLım...​

sonsuzluğa' Alıntı:
bir aralar aysenur83 vardı. tarih öğretmeniydi. şimdilerde yokkk, kayboldu gitti...

Memleketine döndü okul bitince.Afyonda görev yapıyordu.Bende ulaşamadım kendisine.Maillerede cevap vermiyor hattıda kapanmış hayırdır inşAllah =(

~uYuSTuRuCu~ ßenim Kuzenim we $uan vatani görewde...
ßu arada ßahriyeLi.. :p
Korkmanıza gerek yok en geç 1 yıL içinde aramıza dönecektir kuzenim..

inanın bütün yorumları teker teker okuyorum ve. bilgisyara oturdumda tek girdim forum hackhell. gerçekten çok seviyeli ve nerdeyse google kadar geniş bir forum:) kusra bakmayın paylaşım yapamıorum , msj da yazamıorum pek. öss derdim war o geçsin , söz her gün yeni yeni paylaşımlar ve yorumlar yapıcam. allahın selamı üzürenizde olsuın arkdaşlar. bir forumda böyle bir başlığın açılması , zaten o forumun nasıl bir forum oldunu gösterior bence.

SiLvErGhOsT' Alıntı:
bazı sebebler ve sağlık sorunları nedeni hh ile ayrıldık ama hh benim için herzaman faklı olmuştur İnsanın hatırlanması her zaman büyük bir haz duygusu verir. Bana bu hazı yaşatan herkese teşekkür ederim. İyi günde kötü günde beraber olduk, ama yinede güzeldi çok anım çok dostum oldu hh sayesinde sağol hh. reo yada sonsuz teşekkürler ( türkü den değilse (sorunlu daha ii aslında) bizi unutmadığı için herkese sonsuz sevgi ve saygılarımla mutlu kalmanız dileklerimle...
doğum günün kutlu olsun kardeşim :) çok uzun zaman oldu görüşmeyeli, umarım iyisindir!

Rahman.Mashadow

Onu sanırım bir kaç dostu haricinde herkez unutmuş.Oysaki onun foruma karşılıksız çok hakkı dokunmuştu.Herkezin onu unutması açıksası üzdü beni.

Birçoğunu şahsen tanımasamda, forumlardan hatırladığım kadarıyla oldukça iyi üylerdi. Umarım tekrar aramızda görürüz...

FoFeR' Alıntı:
pertekLim
kasırga
romeomad
cheif
eLmomaclroy ipnesi :)
bondcemiL
byabancı
uzunefe
shouLder
fetish
onur

ve şu an akLıma geLmeyen onLarca isim
UnutmayaLım UnutturmayaLım...​
kasırga abi noldu yha bana üni ye gidiorm dedi gitti kayboldu.bende onun msn i kaybettim :S

react0r' Alıntı:

chamfer
hackhell müdavimi,hackhell aşığı,hackhell bekçisi,hackhell tutkunu, hackhell için çok değerli bir arkadaş,umarım işlerini bir düzene sokar ve yine bizlerle birlikte olabilir,onuda unutmayalım unutturmayalım!

sevgili kardeşim reactor ve diğer sevgili dostlarım 15 aylık watani görevimi tamamlayıp tekrar şehrime internetime ve siteme kavuştum. askerden daha yeni geldim ve şuaaralar öleeeeee takılyıorum boş boş forumdan uzun bi süredir uzak kaldım herkesi çok özledim ve bu mesaj benim dönüş mesajım olucak ama tabiki paylaşımlarımla birlikte.... :biggrin

buarada çok şey değşmiş ve konularla ilgili bilgim yok şuara biraz pasif kalıcam ama daha sonra açılırım.. herkese iyi forumlar...:goz:

yamakasi jacal esmer squ blade cuteman alaındelon yaniben cehennem general suskun kooz dream_y rahman masadow fatu bacai eski smodlardan x daha niceleri aklıma gelen bunlar şimdilik unuttularım varsa kusura bakmsın dostlar
edit:kızılakrep pasaklı desert king arızalı by kaptain ifrit

shoulder var... fetish var.... e tabi beni kimse hatırlamaz ama ben varım...ama paylaşımlarımla fln diil..temmuz 2005 te üye oldum buraya bundan önceki o siteden sonra... izledim izledim.. çok güsel dostluklar gördüm... bu dostların sitesine bi güsellik yapim dedim..
MAKİNA da reklamınızı yaptım..koskoca pankartla...çok kişi çektim siteye...bende unutulmamalıyım... ayrıca bi ara camfrog tada radyoda fln oluodum...eskiler bilirler... çok mütevaziyimdir bu arada...

Partizan ve Technical Hack vardı, çok güzel paylaşımları vardı, daha çok üye varda diğer postlarda yazılı....

unutmayalım, unutturmayalım :goz: :goz: :goz:

Partizan ve Ares de eklensin... ares sayesinde hackhell fena reklam yapmadı ve ben en çok hackhell deki eski günlerdeki gibi tekrar Ares Türkü ve Command'ı online olarak görmek istiyorum ama yoklar artık :(

Benı kımler unuttu ?

Geri