Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı
ya benim msn acmaya çalışıyorum karşıma 80048821 bu hata kodu çıkıyor yeni msn acmaya kalksam çok önemli kişiler var kaybolcak ne yapmalıyım yardımını bekliyorum
Messenger hata kodu: 80048820 ve genişletilmiş hata kodu da 8004840f veriyo.. :S iki tarayıcı kullanıyorum FireFox'la nete girebiliyorum ama Explorer'la hiç bi şekilde giremiyorum .. forumlarda tüm önerileri yapmama rağmen gene çalışmadı yahuu .. :S
Benİm Bİr Sorum Olacak Ya Ben Çok Önce Bİr Program BulmuŞtum Bu Sİteden Adi Deepfreeze İnactİve Ares ArkadaŞimiz YazmiŞ Ya Programi Ben Kaybettİm Bİr Dahada Bulmadim İnternetten Aradim Heryere Baktim Yok Nasil Bulabİlİrİm MÜmkÜnse Özelİme Lİnk Verİrmİsİn.Şİmdİden TeŞekÜrler
ya ben bir turlu msn ile oturum acamiyorum,baglantiniza bakin vs vs seyler diyor ama 7.5 ile aciyordum lakin simdi 8.1 beta var msn discovery de yukledim acamiyorum neden ? yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
Abicim daha önce bu konu yayınlandımı bilemiyorum ama bu başlıkta bir arkadaş link vermiş rapidsharenin ama açılmıyor. Yardım edebilir misin?
Yani kendi bilgisayarımda kullanılan msnler ve şifrelerini bulacağım bişiii.
çok önemli...
kardeş pc cd sürücümü görmüyor hata kodu 10 diyor yeniden yükledim aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar düzeltmeye çalıştım gene olmadı ekran kartı ile bi çakışma mı var bilemiyorum GeForce 5500 bi yardım lütfen
Windovs vistayı yüklüyorum ama kendi oyunlarının bazıları açmıyor ama aynı cd yi başkaları yükleyince onlarda tüm oyunlar açıyor neden olabilir.şimdiden tşk
arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yanlış yazdıysam kusura bakmayın
msn 8.01 live kullanıyorum program açılıyor.kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum hata kodu veriyor ve diyor ki windows güvenlik duvarı açılmasını engelliyo olabilir diye bakıyorum engelleme falan yok onar diyorum sistem dosyasında hata gözüküo onar diyince temizlimmi sistem dosyasını diyor temizle diyorum baştan açıyorum msni yine hata veriyor ayrıca baştan kur demeyin 3 kere denedim
birinci problemim chat kayitlarini bilgisayarimda bir turlu gizleyemiyorum eger chat loglarinin oldugu dosyayi herhangi bir programla sifrelersem msn plus o dosyaya giris yapamiyor ve haliyle kayitla my chat log file da toplaniyor. sizce msn plusun kaydettigi chat loglarini nasil gizleyebilirim ve silinmelerini nasil engellerim.
ikinci problemim gecen hafta basinda baslayan bir problem.asagida ekli resimdenede gorebileceginiz gibi herhangii bir konusma penceresini acarsam direk boyle bir mesaj gidiyor karsidakine wlm i tekrar silip yukledim msn plusi sildim yukledim ama bir turlu bu bela dan krtulamadim.linke tiklayinca gittigim sitede bir im araci oldugunu soyluyor ama ben bilgisayarimda herhangio bir sekilde izini bulamadim yardimci olursaniz [URL=http://www.yukle.tc][/URL]
Böyle bir soru daha önce soruldumu bilmiyorum ama forum sayfalarında epey bi dolandım göremedim.
msn de daha önceden yazdığımız iletiler biz yönlendirmesek bile herhangi biryerlerde kayıt ediliyor mu? bu kusku bi kaç gündür beni tedirgin ediyor. keylogger ve türevi programlarla bu mümkün bildiğim kadarıyla ama ben herhangi bir program kullanılmadığı halde böyle birşeyin mümkün olup olmadığını merak ediyorum. dahasıda var sanırım arkamdan bi dolaplar ceviriyolar bi şekilde daha önceden yazılanları bulmam gerek. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar msn de bi şey başıma geldi. bi yardım lütfen. bi arkaşla görüşürken benim adımla benim omayan mesajlar yazılmaya başladı. hacker mı girdi acaba arkadaşlar. böyle bişey başına gelen oldumu. ne yapmalı nasıl hareket etmeli
birden fazla html kodu aktifleştiremiyorum denilenlerin hepsini yapıyorum fakat not defteri acılıpta sonrakini bula ilgili komutu yazınca bulunamadı mesajı alıyorum
aynı durum birden fazla media player eklemedede gecerli
sadece tek bir html kodu ve media player aktif ( o da ancak internet exploreri 7 ye yükselttimde media player öyle oldu) ve ben bunları cogaltmak istiyorum kafayı yicem nolur yardım edin [email protected]