berkay_01' Alıntı:selam arkadaslar benım msn adresım çalındı geri alabılırmıyım nasıl alıırm aydınlatırsanız sevınırım
cosef' Alıntı:msn im hacklendi yardımcı olurmusun hellyboy?
cagrininki' Alıntı:merhaba arkadaşlar
iletilerin kaydedilmediği bi bilgisayardaki mesaj geçmişini ele geçirmemiz mümkünmü
pcdragon' Alıntı:yaaa arkadaşlar benim gerçekten msn discoveryle ilgili çok ciddi bi problemim war benim 2 tane msn adresim war msn discovery de bilgisayarımda yüklü bu adreslerin ikisinide açıyor açtıktan hemen sonrada hata raporu alıyorum ve msn im kapanıyor ama sadece benim adreslerimde oluyor başka bir adresle girdiğim zaman normal açılıyor bunun nedeni nedir yardımcı olursanızz çok sevincemm lütfeeen...
bana hızlı bi şekilde cevap yollarsanız çok makbule geçicek msn de önemli işlerim oluyor lütfenn beni yeni bi msn adresi almak zorunda bırakmayınn :'(
arkadaşlaaaaaaaaaaaar lütfeeenn yardım eddiiinn
RoDiN' Alıntı:hellboy selam,
2gun once msn in son surumunu kurdum,ve problem yasamaya basladim.msn de online oluyorum 1dk gecmeden windows live messenger baglantiniz kesildi 33.. sn icinde tekrar baglanacak diyor bekliyorum sonra 81000378 hata kod unu veriyor.ayrintili olarak soruna cozum yazmamissin,ne yapmam gerekiyor?
yardimini bekliyorum saygilar