Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

msn im hacklendi yardımcı olurmusun hellyboy?

selam arkadaslar benım msn adresım çalındı geri alabılırmıyım nasıl alıırm aydınlatırsanız sevınırım

yaaa arkadaşlar benim gerçekten msn discoveryle ilgili çok ciddi bi problemim war benim 2 tane msn adresim war msn discovery de bilgisayarımda yüklü bu adreslerin ikisinide açıyor açtıktan hemen sonrada hata raporu alıyorum ve msn im kapanıyor ama sadece benim adreslerimde oluyor başka bir adresle girdiğim zaman normal açılıyor bunun nedeni nedir yardımcı olursanızz çok sevincemm lütfeeen...

bana hızlı bi şekilde cevap yollarsanız çok makbule geçicek msn de önemli işlerim oluyor lütfenn beni yeni bi msn adresi almak zorunda bırakmayınn :'(

arkadaşlaaaaaaaaaaaar lütfeeenn yardım eddiiinn

merhaba arkadaşlar
iletilerin kaydedilmediği bi bilgisayardaki mesaj geçmişini ele geçirmemiz mümkünmü

cagrininki' Alıntı:
merhaba arkadaşlar
iletilerin kaydedilmediği bi bilgisayardaki mesaj geçmişini ele geçirmemiz mümkünmü

Kaydedilmeyen nasıl var edilsin dostum..İmkansız..Ama kaydedilip silinmiş olsaydı mümkün olabilirdi..;)Üzgünüm...

pcdragon' Alıntı:
yaaa arkadaşlar benim gerçekten msn discoveryle ilgili çok ciddi bi problemim war benim 2 tane msn adresim war msn discovery de bilgisayarımda yüklü bu adreslerin ikisinide açıyor açtıktan hemen sonrada hata raporu alıyorum ve msn im kapanıyor ama sadece benim adreslerimde oluyor başka bir adresle girdiğim zaman normal açılıyor bunun nedeni nedir yardımcı olursanızz çok sevincemm lütfeeen...

bana hızlı bi şekilde cevap yollarsanız çok makbule geçicek msn de önemli işlerim oluyor lütfenn beni yeni bi msn adresi almak zorunda bırakmayınn :'(

arkadaşlaaaaaaaaaaaar lütfeeenn yardım eddiiinn

Msn Discovery veya pLus ın yeni sürümLerini yükLe..

81000378 hata

hellboy selam,
2gun once msn in son surumunu kurdum,ve problem yasamaya basladim.msn de online oluyorum 1dk gecmeden windows live messenger baglantiniz kesildi 33.. sn icinde tekrar baglanacak diyor bekliyorum sonra 81000378 hata kod unu veriyor.ayrintili olarak soruna cozum yazmamissin,ne yapmam gerekiyor?
yardimini bekliyorum saygilar

mrb arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan beri hackhell uyesiyim bir çok konuda yardım aldım şimdi sizde ricam benim için önemli msn şifrem çalındı ve o çalınan adres benim için önemli yaklaşık 10 gun sonra askere gidicem ailemle konuşmam için gerekli bana bu konuda yardım edin gerekli yerlere mailde yolladım ama cvp gelmedi http://uk.support.msn.com bu adres mail de yolladım ama cvp gelmedi laskere gitmesem umrumda olmazdı :((

mrb arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan beri hackhell uyesiyim bir çok konuda yardım aldım şimdi sizde ricam benim için önemli msn şifrem çalındı ve o çalınan adres benim için önemli yaklaşık 10 gun sonra askere gidicem ailemle konuşmam için gerekli bana bu konuda yardım edin gerekli yerlere mailde yolladım ama cvp gelmedi http://uk.support.msn.com bu adres mail de yolladım ama cvp gelmedi laskere gitmesem umrumda olmazdı :((

RoDiN' Alıntı:
hellboy selam,
2gun once msn in son surumunu kurdum,ve problem yasamaya basladim.msn de online oluyorum 1dk gecmeden windows live messenger baglantiniz kesildi 33.. sn icinde tekrar baglanacak diyor bekliyorum sonra 81000378 hata kod unu veriyor.ayrintili olarak soruna cozum yazmamissin,ne yapmam gerekiyor?
yardimini bekliyorum saygilar

inceleyin;
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=116171

canmanga

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=40283

80072efd

nEYaparsam yapayım olmadı..​

Senin verdiğin çözümüde uygaladım ama yine olmadı..Bu hata hakkında bundan başka bildiğin varsa ve paylaşırsan sevinirim HeLL ;)

hata kodu: 80072efd

Sen Bİr Harİkasin Gercekten Sadece Sen Yazdinmi Tamamdir Dİyorum
İzmit DeĞirmenderede Oturuyorum İŞİn DÜŞerse BaŞimim Ustunde Yerin Var

selam dostum senden bir ricam var msn mi açamıyorum 7.5 hata variyor hata nosu 80048821 yardımcı olursan sevinirim

Arkadaşlar pc' yi formatladım msn live messenger 8.00792.00 kurdum ve ardından msn plus live 4.20 kurdum. Bi süre sonra ne oluyosa anlamıyorum ama plus kayboluyo. ikisinide silip yeniden yüklüyorum ama sorun düzelmiyor. Sizce ne yapabilirim..:saskin Yardımcı olursanız çok sevinirim.

biri benim msn adresimi hacklemiş bütün şifre ve gizli sorumu değiştirmiş adresimi geri alabilmem için ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz

Herkese Merhaba! Arkadaslar bu sorunumla ilgili konu actım ama buradan yenilemek ıstıyorum! Ben msn 7.5 ve eklentı olarak messengerdiscovery x2 kullalıyorum! prgram gayet guzel ama benim ıstedıgım cevrimdısı gıren kısılerı gorebılmek! Bunun ıcın bır cok sey denedım! Msn plus yukleyın vs... dıye! fakat ıstedıgım gıbı net bıor sonuca ulasamadım! yardımcı olursanız sevınırım! Hangı programı yuklemelıyım ve lınkını exe uzatnlıtı olmadan bana verebılırmısın? Sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkur ederim...

msn adresim çalındı.. nasıl geri alınabilir

msn adresim çalındı nasıl geri alınabilir.şifrem karışık ve uzundu.kimseden bir dosya almadım.bu nasıl mümkün olmaktadır. geri alma ve korunma yöntemleri nelerdir.
not: gizli soru dahil olmak üzere tüm bilgiler değiştirilmiş.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

jnrzloader kullanıyordum messengerda çoklu ortam için lıve messenger da çalışmıyor ne kullanabilirm. Yardım

selam
ben forumda yeniyim umarım yardımcı olursunuz.
iki ayrı pc de live messenger 8.1 kurulu.biri açıkken diğerinde de oturum açtım.kısa bir süre sonra sağ alt köşede bir mesaj belirdi ve daha okuyamadan msn oturumu kapandı.tekrar açmak isteyince live ID veya parola yanlış mesajı aldım hata 80048821 verdi.diğer pc de oturum açabiliyorken neden ikincide artık açamıyorum.tarih ayarı yaptım olmadı,başlat-çalıştır dosya açtım olmadı,güvenlik ayarlarını kontrol ettim işe yaramadı,parola doğru ama kabul etmiyor.gizli soruyu cevabını hatırlamıyorum ki parolayı değiştireyim.aynı anda oturum açmam hata sanırım ama farklı zamanlarda da artık bu pc de oturum açamıyorum.lütfen yardım teşekkürler

Geri