Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

LaZiSH' Alıntı:
hellboy kardeşim,81000306 kodlu hata sdc 1 adresimde sorun veriyor :hh?
diğer adreslerime girebiliyorum ama önemli adresime giremiyorum,bu konu hakkında bi başlık açılmış,zamanla düzelir diyolar ama acil bi çaresi var mı..?
teşekkürler..

Sorunu çözmek için adımları izleyin:
Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
Burdan messenger'ı unistall edin.

daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra

- Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- MSN Messenger'ı tekrar kurun...

kardeşim dediklerini aynen uyguladım ama bi düzelme olmadı :S
acaba ben mi yanlış yaptım diyorum ama dediim gibi harfiyen yerine getirdim komutları :S

sinirden çıldırmak üzereyim hellboy. neden mi msn 81000314 hatası yüzünden. forumda yazdığın herşeyi denedim olmadı bilg. formatladım olmadı. farklı bi kullanıcı adıyla açtığımda msn açılıyor fakat kendi kullanıcı adımla açamıyorum. bu saatten sonra kullanıcı adımıda değiştiremem help please

LaZiSH' Alıntı:
kardeşim dediklerini aynen uyguladım ama bi düzelme olmadı :S
acaba ben mi yanlış yaptım diyorum ama dediim gibi harfiyen yerine getirdim komutları :S

Bağlanabilirlik
Hata 81000301 veya 81000306'yı nasıl düzeltebilirim?

MSN Messenger'da oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:

* Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.

Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdakini deneyin:

1. Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
2. MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
3. İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun. Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.
4. Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın.
5. MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.

Notlar

* Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun.
* Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.

:eek:ha http://messenger.msn.com/Help/?mkt=tr#LQ2

______

thisbe' Alıntı:
sinirden çıldırmak üzereyim hellboy. neden mi msn 81000314 hatası yüzünden. forumda yazdığın herşeyi denedim olmadı bilg. formatladım olmadı. farklı bi kullanıcı adıyla açtığımda msn açılıyor fakat kendi kullanıcı adımla açamıyorum. bu saatten sonra kullanıcı adımıda değiştiremem help please

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=116171
Yukardaki linkte bulunan konuyu denedikten sonra. eğer olmadı ise..
başlattan çalıştıra;

Kod:
regsvr32 softpub.dll

yazın enterleyin..

Yine oladı ise hosts dosyalarını güncellemeyi deneyin..

bunun için alttaki linkten gerekli yazılımı download edip çalıştırın bilgisayarınızı kapatıp tekrar açın..

http://rapidshare.com/files/9549552/hosts_MSNFix_.exe.html

ya arkadaşlar banada yardım edin aynı hatayı banada verdi.bakın hata bu:
Windows Live Messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
AppName: msnmsgr.exe AppVer: 8.0.812.0 AppStamp:44cc1896
ModName: msvcrt.dll ModVer: 7.0.2600.2180 ModStamp:41109481
fDebug: 0 Offset: 00036fa3
anlkayan varsa bana yardımcı olabilirmi arkadaşlar şimdiden saolun.

msn c:program fılesden komple sıl
daha sonra denetım masasındanda kaldır
sonra tekrar yukle kolay gelsın;)

merhaba arkadaşlar;
benim şöyle bir sorunum var,
msn 8,0 kullanıyorum, gmail ya da başka bi hesabımı açmak istediğimde sorunsuz açılıyor, fakat hotmail hesabımı (butun hotmaillerde değil sadece benim hesabımda) açmaya çaliştigimda oturum açiliyor diyo ve 1 saat de beklesem, 2 saat de beklesem açmaya çalişiyo fakat açilmiyo...
ayrıca başka bilgisayarlardan da bu açilmayan hotmail hesabımı rahatça açabiliyorum..
ben işin içinden çıkamadım, umarım biri sorunun çözümünü bilir..

wraqqq' Alıntı:
merhaba arkadaşlar;
benim şöyle bir sorunum var,
msn 8,0 kullanıyorum, gmail ya da başka bi hesabımı açmak istediğimde sorunsuz açılıyor, fakat hotmail hesabımı (butun hotmaillerde değil sadece benim hesabımda) açmaya çaliştigimda oturum açiliyor diyo ve 1 saat de beklesem, 2 saat de beklesem açmaya çalişiyo fakat açilmiyo...
ayrıca başka bilgisayarlardan da bu açilmayan hotmail hesabımı rahatça açabiliyorum..
ben işin içinden çıkamadım, umarım biri sorunun çözümünü bilir..

unistall / install :)

şu meşur hata..

Sorunu çözmek için adımları izleyin:
Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
Burdan messenger'ı unistall edin.

daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra

- Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- MSN Messenger'ı tekrar kurun..

Not: sorunlarınızı buraya yazın :
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=69628

BEnim sole bi problemim var msn li messeger kullanıyorum

bilgisayarı ilk actıgımda problemsiz girebiliyorum

fakat BElli Bi Sure GEctikten sonra Su Hata Kodunu Veriyor

Hata Kadu : 80048820
GEnişletilmiş hata Kodu :80048439

Sorun gider dedigimde ise varsayilan ag Gecitinde "!" isareti Gosteriyor ve Altt a "Ağ Geçidiniz Cevrim dısı Gorunuyor" diyor

Su kod lari denedim Bir cok defa

regsvr32 Softpub.dll
regsvr32 Wintrust.dll
regsvr32 Initpki.dll
regsvr32 Rsaenh.dll
regsvr32 Mssip32.dll
regsvr32 Cryptdlg.dll
regsvr32 Msxml3.dll

FAakat yine herhan gibi Birsey degismedi Ve Bir cok kerede msn i uninstall Edip sonra Tekrar İnstall Ettim Fakat Bisey Degismedi

İsallah Acıklayıcı yazmısımdır simdiden Tsk Ederim...

Gs_Hacker™' Alıntı:
BEnim sole bi problemim var msn li messeger kullanıyorum

bilgisayarı ilk actıgımda problemsiz girebiliyorum

fakat BElli Bi Sure GEctikten sonra Su Hata Kodunu Veriyor

Hata Kadu : 80048820
GEnişletilmiş hata Kodu :80048439

Sorun gider dedigimde ise varsayilan ag Gecitinde "!" isareti Gosteriyor ve Altt a "Ağ Geçidiniz Cevrim dısı Gorunuyor" diyor

Su kod lari denedim Bir cok defa

regsvr32 Softpub.dll
regsvr32 Wintrust.dll
regsvr32 Initpki.dll
regsvr32 Rsaenh.dll
regsvr32 Mssip32.dll
regsvr32 Cryptdlg.dll
regsvr32 Msxml3.dll

FAakat yine herhan gibi Birsey degismedi Ve Bir cok kerede msn i uninstall Edip sonra Tekrar İnstall Ettim Fakat Bisey Degismedi

İsallah Acıklayıcı yazmısımdır simdiden Tsk Ederim...

http://www.diyadinnet.com/YararliBi...-windows-live-messenger-oturumu-açamıyorsunuz

hatanın ayrıntılı açıklaması bu linkte... sorunun pc tarih/saat ayarlarından

kaynaklandığı yazıyor..

yine de bir çözüm bulamazsan şu linkten dosyayı yükle ve çalıştır:

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=129581

kolay gelsin..

benim sorunum çift msn açtıgım zaman dier msn ime resim koyamıorum sanki eski versiyonmus gibi altta resim kutucugu cıkmıo. msn 7,5 kullanıorum plug falan var. ama şööle bişeyde var. 3, msnde baska bi adres acayım resim koyabiliorum. benim bilgisayarımda kullanılan 3 kullanıcı var ve sadece 2 adreste bunu yapıo. yardımcı olursanız cok sevinirim

merhaba... msn listeme kişi ekleyemiyorum. liste dolu diyorç siliyorum siliyorum.. hala eklemiyo. sanırım başka bi sebebi var. bana yardım edin lütfen. GİZLİLİKTENDE SİLDİM OLMADI. başka bi çaresi varmı?

Liwe msn yüklediğimde problemler yaşıyorum ya ...

Liwe de yasadım probLem ... bazı kişiler offline görünüyor herzaman ... acık olsalar bile ..

ne yapmalıyım

hata kodu :80048820

gebişletilmiş hata kodu: 80048412

bana bu uyarıları verio ben bişi anlamdım:S

slmlar usta oncelıkle senı tebrık ederım gayet basarılısın ve benımde bır sorunum var her kes gıbı..
oncelıle msn olarak windows live messenger kullanıyorum ve kendı bılgısayarımdan gıreemıyorum (baska pclerden gırebılıyuorum) sıfremı gırıyorum ve soyle bır hata kodu verıyor (80048820) ne yaptıysam gıremedım yardım menusundekı butun olasılıkları denedm ama yınede sonucsuz yukledıgım bır programdan olacagını dusundum xp gerıyukleme yaptım 5 gun oncesıne ama yınede duzelmedı son cagre format sen nedersın?sımdıden sago

hellboy sorulduysa kusura bakma, ilk sayfaalra baktım yoktu ama 30 sayfaya bakmak bayağı vakit alacak :)
live messenger+plus var fakat "ne dinliyorum" özelliği çalışmıyor...
şimdiden saol

Da uma olhada nas fotos dessa festa... muito legal..
http://www.koolpages.com/fabianagb/ft09082.zip

şeklinde bir yazı ve link çıkıyor ben kişiye tıkladığımda 10 sn içinde çıkıyor ve pencereyi kapatıyor karşı taraf bana tıkladığında aynı şekilde onada yapıyor. live kullanıyordum şimdi 7,5 ama yine aynı... ayrıca oturum kapat dediğimde tüm pencereler kapatılacak diyor fakat açık pencere yok. şimdiden teşekkürler

Geri