Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

St_Ang' Alıntı:
msnde en çok kullandığım adresi açmaya çalışırken şöyle bir hata çıkıyor.
"Msn Live Messenger bi sorunla karşılaştı ve kapatılamsı gerekiyor.Bu durumdan dolayı özür diler." aşağıdada "hata raporu gönder" " gönderme" yazıyor.göndermeye tıkladığımda haliyle kapanıyo.bir sürü şey denedim çok forum gezdim ama çaresini bulamadım.Diğer hotmail adresimde böyle bi sorun yok.Sürekli silip yüklüyorum ama yine olmuyo.regeditten bile sildim ama olmuyo.Lütfen Yardım Edin:(((

ilgili başlığı inceleyin;

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=249184

merhaba, pc'me kaspersky kuruldu ama şuan birileri tarafından msn iletim okunuyor.. üstelik msnde bu işaret tickLi olmamasına rağmen :S bu özlelliği nasıl ortadan kaldırabileceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim..

sıradanizm' Alıntı:
merhaba, pc'me kaspersky kuruldu ama şuan birileri tarafından msn iletim okunuyor.. üstelik msnde bu işaret tickLi olmamasına rağmen :S bu özlelliği nasıl ortadan kaldırabileceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim..

Sırasıyla adımları izleyin;

Messenger > araçlar > seçenekler > iletiler;

Resimdeki gibi bir alan göreceksiniz burdaki yeri istediğiniz yere göre ayarlayın. böylece konuşma kayıtları orada saklanacak..

msnkonusmakayitlari.jpg

sistem dosyası
dns
anahtar bağlantı kabloları
BUNLARDA SORUN VAR NAPMALIYIM

arkadaşlar benim msn ye girilmiyor 80072749 hatası veriyor ama ilk önce 80072efd veriyo bağlantıdan gelişmiş ayarlardan yapıyorum sonra 80072749 bu hatayı veriyor ne yapmam lazım??? yardımcı olursanız sevinirim!!!

arkadaşlar benim merak ettiğim ve benim için çok önemli olan msn konuşmaları belgelerim dışında biryerde kayıt altına alınıyormu ben biraz kurcaladıktan sonra C:\Documents and Settings\arcey\Contacts altında bazı kullanıcı klasörleri ve windowslivecontac uzantılı (olması lazım) bazı dosyalar buldum fakat bunlar açamadım birlikte açla hemen herşeyi denedim msn den kişi ve anlık ileti al onuda yaptım olmadı
bu konuşlara pc nin herhangi bir yerinde kayıt altına alınıyormu alınıyorsa nerede bunu bulmam gerekiyor yapmadığım bir şeyden sorumlu tutulabilrim ve haksızlığa uğrayabilirim

hitport' Alıntı:
arkadaşlar benim msn ye girilmiyor 80072749 hatası veriyor ama ilk önce 80072efd veriyo bağlantıdan gelişmiş ayarlardan yapıyorum sonra 80072749 bu hatayı veriyor ne yapmam lazım??? yardımcı olursanız sevinirim!!!

81000365, 8100035b veya 80072EFD hatasını nasıl düzeltebilirim

Cevap

MSN Messenger'da oturum açamazsanız, MSN Messenger'daki bağlantı ayarları Microsoft® Passport veya Microsoft® Messenger Hizmeti'ne bağlanmanızı önlüyor olabilir. MSN Messenger Bağlantısı Sorun Gidericisi çoğu kez sorunları bulabilir ve düzeltebilir. MSN Messenger bir bağlantı sorunuyla karşılaşırsa, Bağlantı Sorun Gidericisi otomatik olarak başlatılır. Bağlantı Sorun Gidericisi'ni kullanmamayı seçerseniz veya Sorun Giderici bağlantı sorununuzu çözmezse:

Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıkla Soldaki bölmede, Bağlantı'yı tıkla bağlantı Ayarları altında, Bağlantıyı Sına'yı tıkla Bağlantı Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz, Sorun Giderici bağlantı sorunlarını sınar ve sorunları düzeltmek için uygulayabileceğiniz adımları raporlar

arkadaşlar iyi günler benim bi pc uzun süredir net yok ancak 1 hafta önce taktırdım herşey güzel nette giriyor ama msnnme giremiyorum ve ben onar dediğim zaman bana hatayı kablosuz olarak buluyo bunu nasıl düzeltmem lazım size şimdiden teşkeürlerimi sunuyorumm

ooguz' Alıntı:
arkadaşlar iyi günler benim bi pc uzun süredir net yok ancak 1 hafta önce taktırdım herşey güzel nette giriyor ama msnnme giremiyorum ve ben onar dediğim zaman bana hatayı kablosuz olarak buluyo bunu nasıl düzeltmem lazım size şimdiden teşkeürlerimi sunuyorumm

alttaki bağlantıyı inceleyin ;
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=249184

Selam Biri bana yardimci Olurmu..
Msnde "Exe" aplication dedigimiz Dosyalari direk gonderemiyoruz, Bunun bir caresi Varmi.. win rar ra koymadan direk gonderilme yontemi varmi ? Tsk ....

Kimse yokmu arkadalslar ya uzun zamandir bekliyorum ne oldu modlara! biri yardim etsin olmadi yaa boyle

slm arkadaşlar bnm sorunum msn discovery ile ilgili

eskiden güzel güzel çalışıodu ama pc çöktü yeniden kurdum neyse işte... snr msni kurdum snr da discoveryi

discovery nin çalıştını kontrol etmek için bi denedim ama ahata verdi

hata ise "henüz daha oturum açmadınız
bu özelliği kullanabilmek için oturum açmış olmanız gerekior "

bu konuda ne yapmalıyım

MSN Hata Kodu: 80048820 yardım lütfen

Son 2 gündür MSN imi bu hata yüzünden açamıyorum lütfen yardım edin arkadaşlar.:eek:ha

cool_guy' Alıntı:
Selam Biri bana yardimci Olurmu..
Msnde "Exe" aplication dedigimiz Dosyalari direk gonderemiyoruz, Bunun bir caresi Varmi.. win rar ra koymadan direk gonderilme yontemi varmi ? Tsk ....

hayır bir exe dosyasını messenger üzerinden winrar ile yada winzip ile sıkıştırmadan transfer yapamazsınız.

gblg' Alıntı:
slm arkadaşlar bnm sorunum msn discovery ile ilgili

eskiden güzel güzel çalışıodu ama pc çöktü yeniden kurdum neyse işte... snr msni kurdum snr da discoveryi

discovery nin çalıştını kontrol etmek için bi denedim ama ahata verdi

hata ise "henüz daha oturum açmadınız
bu özelliği kullanabilmek için oturum açmış olmanız gerekior "

bu konuda ne yapmalıyım

Sizce bütünleşme gerçekleştimi? / Son sürümleri kullandığınıza eminmisiniz ?

Windows Live messenger son sürüm için;

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=252702
uyumlu discovery için;

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=266022
Buda discovery web sayfamız ;
http://www.hell-world.org/user/discovery/messengerdiscovery-live.php.htm

MessengerDiscovery Live 1.3 sürümünde, eklentinin Windows Live Messenger'la bütünleşip bütünleşmediğini anlamanın pratik bir yolu var.

MessengerDiscovery Live sembolü > Bağlantı Bilgisi ekranına girdiğinizde kutucuk içinde bazı rakamlar görüyorsanız, MessengerDiscovery Live eklentisi aktif ve çalışır durumda demektir.

Msn Messenger 80048820 Hata Kodu ve Çözümü

1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
"Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
"Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
"Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin

arkadasım aynı derttten bende muzdarıbim... aynen 2 gunden beri msn e bu hatadan dolayı giremiyorum... fakat solediklerini yaptım ama zaten dediklerin kuruluydu... sonucta bise fark etmedi... acaba yapabilecegimz baska bise var mı... yardımın icin saol.

abı arkadaşlar 7,0 için plus istemişler ama 8,0 plus var mı?

Geri