Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

ya benim msn nickim farklı cıkıor.gecelerde yazdıım nickin yerine baska bi nick yazdım fakat benim konusma penceremde hala eski nick duruyor buna karsın karsımdaki kişi benim yeni nickimi görür bazende kendi kendine eski nicke geri dönüyor bir el atarsanız cok seviniri şimdiden tesekkürler

ya benim msn nickim farklı cıkıor.gecenlerde yazdıım nickin yerine baska bi nick yazdım fakat benim konusma penceremde hala eski nick duruyor buna karsın karsımdaki kişi benim yeni nickimi görür bazende kendi kendine eski nicke geri dönüyor bir el atarsanız cok seviniri şimdiden tesekkürler

iskobriya' Alıntı:
kardeş pc cd sürücümü görmüyor hata kodu 10 diyor yeniden yükledim aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar düzeltmeye çalıştım gene olmadı ekran kartı ile bi çakışma mı var bilemiyorum GeForce 5500 bi yardım lütfen

donanım sorunlarınız için problerinizi ilgili bölüme yöneltin.

sanresul' Alıntı:
Windovs vistayı yüklüyorum ama kendi oyunlarının bazıları açmıyor ama aynı cd yi başkaları yükleyince onlarda tüm oyunlar açıyor neden olabilir.şimdiden tşk

windows hakkındaki sorunlarınızı işletim sistemleri bölümüne yazınız..

tgbong' Alıntı:
arkadaslar bilgisayarımda msn messenger 7,5 yuklu ama maalesef kisiel iletileri goremiorm bunun nedenini veya cozumunu bilen war mı?

Messenger>araçlar>seçenekler bölümünden ayarlarınızı kontrol edin.

selimsavas' Alıntı:
karsıdakinin msn listesine kendimi izinsiz nasıl ekletebilirim.. yada ekletmeden ona yazabilirim...........

maalesef böyle birşey mümkün değiLdir.

gicikadam' Alıntı:
Böyle bir soru daha önce soruldumu bilmiyorum ama forum sayfalarında epey bi dolandım göremedim.
msn de daha önceden yazdığımız iletiler biz yönlendirmesek bile herhangi biryerlerde kayıt ediliyor mu? bu kusku bi kaç gündür beni tedirgin ediyor. keylogger ve türevi programlarla bu mümkün bildiğim kadarıyla ama ben herhangi bir program kullanılmadığı halde böyle birşeyin mümkün olup olmadığını merak ediyorum. dahasıda var sanırım arkamdan bi dolaplar ceviriyolar bi şekilde daha önceden yazılanları bulmam gerek. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

messenger araçlar > seçenekler bölümünde konuşma listesini kaydetme özelliği seçili olmaması gerekiyor .Ayrıca ; kullandığınız bilgisayar 'da msn plus eklentisi yüklü ise Bu eklentide'de böyle bir özellik mevcut.

Bilgisayarınızda keylogger trojan gibi casus yazılım yüklü olabilir. güncel bir antivirüs ile tarama yapmanızı öneririm

efendysz' Alıntı:
merhaba hotmaili nasıl türkçe yapabiliriz saygılar

www.hackhell.com/search.php

cukka' Alıntı:
arkadaşlar msn de bi şey başıma geldi. bi yardım lütfen. bi arkaşla görüşürken benim adımla benim omayan mesajlar yazılmaya başladı. hacker mı girdi acaba arkadaşlar. böyle bişey başına gelen oldumu. ne yapmalı nasıl hareket etmeli

messenger discovery adlı eklentide böyle bir özellik mevcuttur. karşınızdaki kişi sizin adınıza mesaj gönderebilir. aynı sorunun başka konuşmacılarda olup olmadığını kontrol edin.

kanvoldo' Alıntı:
hata kodu 80070193 nasıl düzelir...

komanto' Alıntı:
ya benim msn acmaya çalışıyorum karşıma 80048821 bu hata kodu çıkıyor yeni msn acmaya kalksam çok önemli kişiler var kaybolcak ne yapmalıyım yardımını bekliyorum

Juan Pablo' Alıntı:
Messenger hata kodu: 80048820 ve genişletilmiş hata kodu da 8004840f veriyo.. :S iki tarayıcı kullanıyorum FireFox'la nete girebiliyorum ama Explorer'la hiç bi şekilde giremiyorum .. :( forumlarda tüm önerileri yapmama rağmen gene çalışmadı yahuu .. :S

Altta bulunan başlığı inceleyin;
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=116171

berkelson' Alıntı:
9268451de7.jpg

Bir bilgisi olan var mı ? Msn Live ı kurarken böyle bir hata ile karşılaşıyorum :\

BASAR06' Alıntı:
2wpky93.jpg

lütfen yardım. msn im açılmıyo. sürekli bu hatayı veriyo

KİMSE YARDIM ETMİCEKMİ BANA?? :((((

Messenger'ı tamamen kaldırıp tekrar kurmanız gerekiyor. birkaç dakika içinde bu konu hakkında bir başlık açıyorum bekleyiniz..

selam.hellboy yahoo mesengerdan anlarsan bi ricam var bişe sorcam.ben bayağdır yahoo mesengeri kullanmıyodum.neyse yeni sürümü yükledik tekrar.sorunsuz çalışıyor ama mesaj yazınca birisine ismim yani mail alırken üye olduğum adım soyadım çıkıyor.ad ve soyad aslında msn gibi nik yazdığın yerde yazıyor ancak onu silip başka bişe yazamıyorum yani nerden ismimi silip yerine nik yazacağımı bilmiyorum.mesaj yazarken ismim ve soyismimin görünmemesi için ne yapmalıyım.sanırım anlatabilmişimdir.basit bişeydir ama bilmiyom.tşk şimdiden.

arkadaşlar ben bilgisayarıma teni format attım şu anda live messenger yüklü formattan sonra ne dinliyorum özelliği çalışmadı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

MSN'de kim cevirim ici kim cevirim disi nasil görebilirmiyim ?!?!

Arkadaslar yeni moda olmus herkez cevirim disi girio ama online'lar !...

Cevaplarinizi icin simdide TSK ....

bunu görmek için ben şöyle bir yol kullanıyorum msn de kim sizinle konusma penceresi açmış diye bir program var o programı kur sonra bekle..ç.dışı giren kişi online kişilere göz atarken üzerine tıkladığı zaman konusma penceresi açıldığını işaret ediyor böylelikle anlayabiliyorsun..

program download linki : http://rapidshare.com/files/15505321/QuienCierrayAbre.zip.html

msn pLus yükLüyse ;

preferences > customize > events notifications > add
add'den bi kişiyi seçiyorsun meseLa next diyorsun oradan kişinin hangi durumundan haberdar oLmak istediğini seçiyorsun(offLine girdiğinden haberdar oLmak için --> user has signed in) next deyip sound notifications dan bir ses beLirLiyorsun ve girdiğinde seçtiğin ses çaLacak sen de haberdar oLmuş oLacaksın..

ii forumLar..

LaZiSH saol bilgin icin ama denedim o anlattigin yolu arkadaslarda ama malesef gözükmüor ! sadece cevirim ici girince calior ses yada ben mi yanlis yaptim bilmiorum ...

LaZiSH' Alıntı:
msn pLus yükLüyse ;

preferences > customize > events notifications > add
add'den bi kişiyi seçiyorsun meseLa next diyorsun oradan kişinin hangi durumundan haberdar oLmak istediğini seçiyorsun(offLine girdiğinden haberdar oLmak için --> user has signed in) next deyip sound notifications dan bir ses beLirLiyorsun ve girdiğinde seçtiğin ses çaLacak sen de haberdar oLmuş oLacaksın..

ii forumLar..
benim türkçe orda nasıl yapabilirim?

ya arkadaslkar siz hic denediniz mi birisinde yani oluyoru mu ??
bende olmuyor da ...

taha_taha türkcesi prefenceres = bilmiyorum ):

customize = ayarlar gibi bişey

events .. = olayları bildirme

add = ekleme

aLmanca iLe eşLeştirip zorLa buLdum,diL biLmenin yararLarı..aLmanca biLiyorum,aynı zamanda ingiLizceyLede eşLeşt!r!yorum

msn konuşmaları nerelere kaydedebilir

arkadaşlar msn konuşmaları nerelere kayıt edebilir bilen arkadaşlar var ise yardımcı olurlar mı acaba. şimdiden teşekkürler

slm bnm bi problemim war:( msn de anlık ileti alamıyorum ve gönderemiyorum... ne yapmalıyım???

merabalar arkadaşım ben birşey sorcam rarlı bir dosya indirdim açılırken rardan şifre istiyor heckhell.com şifre diyor onu giriyorum açılmıyor bana yardımcı olabilir sen sevinirim

araçlar-secenekler ordan iletileri gir.en altta iliti geçmişimi sakla var.ordan yapabilirsin

istersen de messenger log programını kullan

live plus pek kullanmadım ama logları kapatabilirsin sanırım

ıkıncısı sordugunda sorun değil.onlar reklamdır genelde plus da cıkar ki sende plus olmasınada gerek yok.karsı taraftan geliyor zaten .kolay gelsin

kardeş denetim masasından window guvenlik duvarını kapatman lazım.yoksa her program calıstıgında aynı soruyu sorar. guvenlik duvarını kapat kurtul ondan :D

msnde en çok kullandığım adresi açmaya çalışırken şöyle bir hata çıkıyor.
"Msn Live Messenger bi sorunla karşılaştı ve kapatılamsı gerekiyor.Bu durumdan dolayı özür diler." aşağıdada "hata raporu gönder" " gönderme" yazıyor.göndermeye tıkladığımda haliyle kapanıyo.bir sürü şey denedim çok forum gezdim ama çaresini bulamadım.Diğer hotmail adresimde böyle bi sorun yok.Sürekli silip yüklüyorum ama yine olmuyo.regeditten bile sildim ama olmuyo.Lütfen Yardım Edin:(((

Geri