Hell
Başarıda bir sanattır.
duvenci' Alıntı:ekran koruyucu şifresi nasıl kırılır
pc'ye giriş şifresi nasıl kırılır
sadece msn messenge , Windows live messengere ve diğer anlık yazışma (im) programları hakkında teknik destek veriyoruz..
duvenci' Alıntı:ekran koruyucu şifresi nasıl kırılır
pc'ye giriş şifresi nasıl kırılır
kursun' Alıntı:Bir ricada bulunacam yardimci olunursa cok sevinirim.birden fazla msn messenger acabilmek icin program ariyorum biliyorum bir ara burada öyle bir sey vardi,ama dün 4 saat aradim coklarinin linki ölmüs yani saglam birsey bulamadim...lütfen yardimci olun...![]()
berk10000' Alıntı:Bazen msnde harfi böyle [']
[ğ]'de []] böyle çıkıyor ......kafasına göre sonra düzeliyor.......nedendir acaba.....
nbispf' Alıntı:birinin spaceine yazdığımız yazıyı sonradan değiştirme ya dadüzlemte şansımız var mı ? nasıl ?
_LeGeND_' Alıntı:arkadaşlar msn ile ilgili benm bi sorunum var..öncelikle msn'e fotomu koyuyorum vede kişisel iletimi yazıorum.daha sonra çevrim dışı olduğumda vede tekrar girmek istediğimde önce kişisel iletim yok oluyor ardından bidaha girip çıkınca fotom görünmüyor.msni silip tekar yükledim ama sorun hala devam edior...ne yapmalıyım???
kursun' Alıntı:hocam senden bir ricam olacak.bende msn meseengeri actigimda devamli webcam isratei cikiyor,ama ben bende webcamin oldugunu kimsenin bilmesini istemiyorum,bende webcam oldugunu göstermemesi icin ne yapabilirim???
green_gargoyle' Alıntı:sevgili arkadaşlar. ben büyük bi şirkette çalışmaktayım. şirketin teknoloji departmanı zırtpırt bişiyleri engellemekte. web sayyfalarını engellendiklerinde proxy siteleriyle çözüme ulaşıyorumda bu messenger için bi çözüm bulamadım.
bu engel uzun süredir devam ediyo. messenger 7.5 varken onu engellediler. bende o zaman messenger 8 vardı o hala çalışıodu. bigün onuna gördüler ve gidip sevgili teknoloji departmanımız bu işide kökünden çözdü. uzun zamandırda giremiyorum.
denediğim şeyler ise:
1- amsn, dmsn, mercury, miranda ve de msn messenger 4 sürümlerini üşenmeden tek tek kurup test ettim olmadı.
2- messengerin bağlantı ayarlarında 1863 portuyla oynamaya çalıştım, olmadı.
3- web messengera girdim. site engellendi.
4- meebo’ ya girdim oda engellendi. kısaca girdiğim her web messenger sitesi engellenmekte.
bu adamlar messengerı benim bilgisayarımdan diil ana serverdaki yaptıkları bi işlemden gerçekleştiriyolar. ancak içerdeki köstebeğimden öğrendiğim kadarıyla bunu proxyle, firewalla yapmamışlar. hatta çözümün çok kolay olduğunu, bunun kendi bilgisayırmla yapılabiliceğini vede engellemenin messengerın bi özelliği kullanılarak yapıldığını sölediler.
arkadaşlar aylardır uğraşıyorum şimdi bi umut ışığı gördüm. yardımlarınızı bekliyorum.
HeLLGiRL' Alıntı:Patronunuz ısrarla engelliyorsa neden hala messenger'a bağlanmak için 1 yol arıyorsunuz? İş yerinde işinizi yapmanızı istiyor belki. Biraz anlayışlı olmayı deneyemez misiniz? :vur
Saygılar