Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

duvenci' Alıntı:
ekran koruyucu şifresi nasıl kırılır

pc'ye giriş şifresi nasıl kırılır

sadece msn messenge , Windows live messengere ve diğer anlık yazışma (im) programları hakkında teknik destek veriyoruz..

msn messenger

Bir ricada bulunacam yardimci olunursa cok sevinirim.birden fazla msn messenger acabilmek icin program ariyorum biliyorum bir ara burada öyle bir sey vardi,ama dün 4 saat aradim coklarinin linki ölmüs yani saglam birsey bulamadim...lütfen yardimci olun...:(

Bendeqi sorun şu;
msn de mesela nick bölümüne kalın yazma,renk vb.kod lar
artık çalışmıyor..yani nick sadece bölümünde o kodlar yazıo yani nick im kalın
ve renk li olmuor
msl şöyle yazıor:
[ B ]KENAN[ / B ]
ama böle yazması gerekio
KENAN
İyi forumlar..

Bazen msnde harfi böyle [']

[ğ]'de []] böyle çıkıyor ......kafasına göre sonra düzeliyor.......nedendir acaba.....

arkadaşlar msn ile ilgili benm bi sorunum var..öncelikle msn'e fotomu koyuyorum vede kişisel iletimi yazıorum.daha sonra çevrim dışı olduğumda vede tekrar girmek istediğimde önce kişisel iletim yok oluyor ardından bidaha girip çıkınca fotom görünmüyor.msni silip tekar yükledim ama sorun hala devam edior...ne yapmalıyım???

birinin spaceine yazdığımız yazıyı sonradan değiştirme ya dadüzlemte şansımız var mı ? nasıl ?

berk10000' Alıntı:
Bazen msnde harfi böyle [']

[ğ]'de []] böyle çıkıyor ......kafasına göre sonra düzeliyor.......nedendir acaba.....

dil ayarlarınızdaki problemden kaynaklanıyor kendim ; buna tam çözüm yolu teşkil eden bir konu yayınlamıstım..

kısa bir yol olarak SHİFT + Space tus kombinasyonunu kullanabilirsiniz..

,
nbispf' Alıntı:
birinin spaceine yazdığımız yazıyı sonradan değiştirme ya dadüzlemte şansımız var mı ? nasıl ?

ilgili konuyu inceleyin :
Msn Spaces Hakkında Hersey

_LeGeND_' Alıntı:
arkadaşlar msn ile ilgili benm bi sorunum var..öncelikle msn'e fotomu koyuyorum vede kişisel iletimi yazıorum.daha sonra çevrim dışı olduğumda vede tekrar girmek istediğimde önce kişisel iletim yok oluyor ardından bidaha girip çıkınca fotom görünmüyor.msni silip tekar yükledim ama sorun hala devam edior...ne yapmalıyım???

Messengeri Regit kayıtlarındanda tamamen temizleyin c/programpfiles/msn messenger kalasörünün tam oLarak temizlendiğinden emin olun.

yada sorununuz messenger 'da yasanan birkaç günlük problemden nasibini almıs olabilir bir süre sonra durumu tekrar gözlemleyin.

yaa arkadaslar benım msn kids passporta donusmus yardım ederseniz cok sevinirim

eklenti hakkında yardım .

öyle bir msn eklentisi arıyorum ki çok kez tekrar eden harfleri göstermesin..

örneğin birisi tarafından msn de "x" harfi üst üste 50 den fazla tekrar ederse eklenti o kişiyi anında engellesin.. (yada o harfleri göstermesin hiç yazılmamış gibi)..

Yardımcı olabilcek var mı?

hocam senden bir ricam olacak.bende msn meseengeri actigimda devamli webcam isratei cikiyor,ama ben bende webcamin oldugunu kimsenin bilmesini istemiyorum,bende webcam oldugunu göstermemesi icin ne yapabilirim???

kursun' Alıntı:
hocam senden bir ricam olacak.bende msn meseengeri actigimda devamli webcam isratei cikiyor,ama ben bende webcamin oldugunu kimsenin bilmesini istemiyorum,bende webcam oldugunu göstermemesi icin ne yapabilirim???

resmi inceleyin işareti kaldırın..

Nik_msxlka2sad1q32.JPG

iş yerinde messenger engelini aşma- yardım

sevgili arkadaşlar. ben büyük bi şirkette çalışmaktayım. şirketin teknoloji departmanı zırtpırt bişiyleri engellemekte. web sayyfalarını engellendiklerinde proxy siteleriyle çözüme ulaşıyorumda bu messenger için bi çözüm bulamadım.
bu engel uzun süredir devam ediyo. messenger 7.5 varken onu engellediler. bende o zaman messenger 8 vardı o hala çalışıodu. bigün onuna gördüler ve gidip sevgili teknoloji departmanımız bu işide kökünden çözdü. uzun zamandırda giremiyorum.
denediğim şeyler ise:
1- amsn, dmsn, mercury, miranda ve de msn messenger 4 sürümlerini üşenmeden tek tek kurup test ettim olmadı.
2- messengerin bağlantı ayarlarında 1863 portuyla oynamaya çalıştım, olmadı.
3- web messengera girdim. site engellendi.
4- meebo’ ya girdim oda engellendi. kısaca girdiğim her web messenger sitesi engellenmekte.

bu adamlar messengerı benim bilgisayarımdan diil ana serverdaki yaptıkları bi işlemden gerçekleştiriyolar. ancak içerdeki köstebeğimden öğrendiğim kadarıyla bunu proxyle, firewalla yapmamışlar. hatta çözümün çok kolay olduğunu, bunun kendi bilgisayırmla yapılabiliceğini vede engellemenin messengerın bi özelliği kullanılarak yapıldığını sölediler.
arkadaşlar aylardır uğraşıyorum şimdi bi umut ışığı gördüm. yardımlarınızı bekliyorum.

green_gargoyle' Alıntı:
sevgili arkadaşlar. ben büyük bi şirkette çalışmaktayım. şirketin teknoloji departmanı zırtpırt bişiyleri engellemekte. web sayyfalarını engellendiklerinde proxy siteleriyle çözüme ulaşıyorumda bu messenger için bi çözüm bulamadım.
bu engel uzun süredir devam ediyo. messenger 7.5 varken onu engellediler. bende o zaman messenger 8 vardı o hala çalışıodu. bigün onuna gördüler ve gidip sevgili teknoloji departmanımız bu işide kökünden çözdü. uzun zamandırda giremiyorum.
denediğim şeyler ise:
1- amsn, dmsn, mercury, miranda ve de msn messenger 4 sürümlerini üşenmeden tek tek kurup test ettim olmadı.
2- messengerin bağlantı ayarlarında 1863 portuyla oynamaya çalıştım, olmadı.
3- web messengera girdim. site engellendi.
4- meebo’ ya girdim oda engellendi. kısaca girdiğim her web messenger sitesi engellenmekte.

bu adamlar messengerı benim bilgisayarımdan diil ana serverdaki yaptıkları bi işlemden gerçekleştiriyolar. ancak içerdeki köstebeğimden öğrendiğim kadarıyla bunu proxyle, firewalla yapmamışlar. hatta çözümün çok kolay olduğunu, bunun kendi bilgisayırmla yapılabiliceğini vede engellemenin messengerın bi özelliği kullanılarak yapıldığını sölediler.
arkadaşlar aylardır uğraşıyorum şimdi bi umut ışığı gördüm. yardımlarınızı bekliyorum.

Patronunuz ısrarla engelliyorsa neden hala messenger'a bağlanmak için 1 yol arıyorsunuz? İş yerinde işinizi yapmanızı istiyor belki. Biraz anlayışlı olmayı deneyemez misiniz? :vur

Saygılar

Messenger da güvenlik sorunu olduğu için engellerler..Mesela MENKUL KIYMETLER PORTFÖY YÖNETİM şirketleri Messenger a kesinlikle izin vermezler. Onlar Seansları ve Yazışmları Skype ile takip ederler...

HeLLGiRL' Alıntı:
Patronunuz ısrarla engelliyorsa neden hala messenger'a bağlanmak için 1 yol arıyorsunuz? İş yerinde işinizi yapmanızı istiyor belki. Biraz anlayışlı olmayı deneyemez misiniz? :vur

Saygılar

öncelikle saygılar bizden. ancak ben programitik bi çözüm beklerken sevgili cehennem kızı, benim bu vahim durumumu kökten çözecek bi yol önerdi bana. :vur

Görüşleriniz için teşşekkürler.

Ancak benim gibi düşünen diğer arkadaşlardan yardımlarını hala talep etmekteyim.

Sen şimdi büyük şirkette çalışıyorsun ya sana karşı bir bayanın biraz sert mesaj atması çok doğal..Sen ona o sana böyle gider sonra özelden yazışmalar vs vs sonra msn alırsınız gerisi Allah Kerim...Kendimi çok Güzin Abla gördüm yahu :) :) :)

hellboy kardeşim,81000306 kodlu hata sdc 1 adresimde sorun veriyor :hh?
diğer adreslerime girebiliyorum ama önemli adresime giremiyorum,bu konu hakkında bi başlık açılmış,zamanla düzelir diyolar ama acil bi çaresi var mı..?
teşekkürler..

Geri