Türkiyede ki En İyi Rapci Kim ¿

en güzel şarkıları olan sagopa kajmer fakat olduğu yerde sayıyor..

en aktif Ceza oLduğu için Ceza daha iyi

bence sagopa.rap ten nefret ederdim fakat sagopanın son albümüne hayran kaldım özellikle baytar'a...

Sansar And Rapozof KadikÖy Merdİven Rap'İn Yenİ Krallarİ

trparadox' Alıntı:
en iyi rapçi ölü rapçidir!!!:D

ne diyosun lan sen ayanı denk al koch metalci msn rockçımısın nesin takılmıorsan uza burdan.

suanda hosuma giden rapper lar rodosto undergrounddan sitem le mozz baya iiler harby den da poet - saian - şehinşah ta çok başarılı

pesimist kotu adam a.k.a sagopa kajmer also known as Dj mic check a.k.a YUNUS ÖZYAVUZ tabıkıde hıc tartısılmaz bıle:D

CEza & Cahs Flow

rap dinlemem ama bir zamanlar dinlemişliğimiz wardı tabikide sagopa

Guardian_Angel' Alıntı:
nedir bööyle sagopa esip geçiyo
sago bi kere rapper değil hip-hopcıdır arada bi fark war sonuçda
arkadasım sen ya rap le hiphop ı karıstırdın yada atıyosun çünkü rapten anlıyan birinin bunları söylemesi imkansız adı üstünde pesimist underground RAP
su anda bence en iyi sago neden mi? adam yazıyo abi bakın abi sarkı sözlerine türkiyede adı geçen çogu sair den iyiy yazıyo adam artı ünv fars dili edebiyatı okumus bazen bu tur kelimeler de kullanıyo arada kelime anlamı olarak anlasılmasada sözden sonra gelen bolumde ne demek istediğini anlıyosunuz artı yaptıgı beat lere bakın süper abi sago nun beat lerine çalıntı diyenlere sorum sample diye bi olay war hiç duydunuzmu?işte rap teki önemli hususlardan biri sago bunu olabilecek en iyi şekilde kullanıyo. gelelim soyleyıs tarzına sesi süper etkileyici adam etkiliyo abi warmı buna ititrazı olan yoktur kesinlikle cezaya bakın yazıyo sonra uyduramadıgı yere yeaayoow sen good boy ben bad yea you ne bu abi yaa çat pat okulda ögrendiğim ingilizceyler bile ing. rapten daha cok sey anlıyorum adam müzik yapıyo rapte çogu akımın öncüsü olabilecek en iyi noktaya gelmiş son albümünde çogu sarkıda ismi duyulmamış fakat iyi olan rapçilerle düet yapıp öyle çıkardı albümünü birkaç sarkıda hiç yoktu adamda para kazanma kaygısı yok gerçekten türkçe rap i en iyi noktalara getirmeye çalışıyo ceza böyle bişey yaptımı weya yaparmı? bence yapmaz niye rap yapmak için değil para kazanmak için yapıyo albümlerinisago we ceza önce den beraber di sonra sago askere gitti fuchs gitti ceza önce nefreti dagıttı sonra sago ya diss attı mürekkep doldurdum ama sago askerden çıktı işte cewap disstortion ep (yaklasık 25 dklık bi şarkı ) benim gönlümde sago dan sonra RAP te fuat gelir o nun hakkını yersek çok ayıp olur o da rap te önemli yapı taşlarından biri bunlardan sonrasını sıralıyamıcam benim gönlümde fazla degerleri yok iyi olduklarına inamıyorum

Elbette ki su götürmez bir gerçek olan --> SAGOPA KAJMER

saaaaaaagooooooopaaaaaa kajmer baskası yok neymıs ceza meza fisss

bir arkadasımız en ıyı sarkıları olan sagopa ama ceza daha ıyı yazmıs neymıs te aktıfmıs youtube de sagopanın trt ye verdıgı roportaj var adam dıyorkı benım tıvarı bı kaygım yok sanat ıcın muzık yapıyorum dıyooreklama ıhtıyacı yok yanee ok canlarım. o zaman ne dıyoruz sagopa kajmer

kardeş ceza ya walla tartışmaya gerek yok

artıı kral tv muzık odullerınde aldıgı en ıyı rap muıkcısı secılmesı de yeterlıı degılmı sızcee

Sago Yatar içimizde
AAyben yatar gönlümüzde

CEZA yatar Kalbimizde.......

Hepinize Gider Alayınıza Gider Azınıza Biberim Sürerim Af diler ve Köpeğim olur Hepsi RAp'i kat leder Ben yaparım RAp'i Alem Dans eder

arkadaşlar Burda hepiniz istediginiz rapciyi yazıyorsunuz ama onun düşmanına neden laf atıyorsunuz..Herkes işin yapıyor..Biraz saygı duyalım....

en iyi repçi MODEXL bi kere dinleyin bağımlılık yapar.

Geri