Türkiyede ki En İyi Rapci Kim ¿

tartışmasız sagopa kajmer

türkiyede onun kadar anlam yüklü lyricler yazan yok bence ayrıca beatleri de çok kaliteli...!! :)

cümle mühendisi sago..!!

artık böyle konulara bi son verilsin tr nin ve hatta dünyanın en iyi rapperı sagopa kajmerdir bunu konuya verilen cevaplardan da anlayabiliriz...!!!

Kesinlikle ve kesinlikle Sagopa Kajmer.. Başka bi alternatif yok. Ceza falan boş..

eski bir konu ama tartışmasız sagopa kajmer bence

ceza nın şarkıLarının birinde biLe anLam yok ( miLLiyet e yaptığı hariç )

...SONUMUZ YAKIN MESAFE...

'Bugünden mi yarınını satın aldın!'Korkarım sonumuz yakın mesafe...

Sana neden bahsetmemi istersin?

Hanım kızların iz bırakmadan yürüdükleri karlı yollardan mı?

Cemiyet aleminin ayaklarını kapan kapanlardan mı?

Orta okul çocuklarının ellerindeki renkli haplardan mı?

Bunuda çok şükür Deme....Yıllar sonra olanlardan ötürü yüzüne tükürürse ufak çevir bebe....Geçmişin kahrı yakar bağırı demedi deme....İnsan oğlu herşeyi deviremez bir bilekle!Bu şehrin ışıkları gün geçtikçe loşlaşmakta,erkekler hemcinslerinden hoşlanmakta yasaklar izdivaçta,örfe ters düşenler rövaçta tavşanların aklı havuçta ne kaldı avuçta .Taa derinlere kadar yolu var ateşten terlik giydirirler beynin fokurdar zebaniler homurdar et ile kemiğin sonu alevden murdar...

..................................................- ............................

Sago kafkef sonumuz yakın mesafe Baylar Bayanlar merdivenden kayanlar....

SAGOPA KAJMER

Allah sizi Sagopa Kajmer şerrinden korusun
illallahla kaçış dur, bismillah sana haram gavur
eyvallahın sonu bu boğaza daim olur
fantazilerini lur bosphorus ortasında tek başına osur dur
kendine bir gün kötü gözlerle bak ayıbını yüzüne vur
aşağıla dürüst ol bir kere olsun sözünde dur
yalanla beslenen kulaklarıma dilersen köpekçe ev kur
cihanda 3 şey maneviyse ONUR-HUZUR-GURUR..!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gel yamacıma ulaş amacına beni tanı bana sago derler adıma hürmetini göster şeytana yol ver kafası kel olan herkese rapçi mi derler?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meclisinizin en ala acemisine lala olurum ala konuşuyosun hala lyricalite bala sagopa gören ama söküğüne yap yama yamyam budala..!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sagopa Kajmer rapin oğlu....

Artık kabullenin bunu...

genel anlamda en büyük rap çi eminem tartışmasız ve net ...
türkiyede ben istanbul attack ın ramiz çıkmadan önceki parçlarını beğeniyorum özellikle fuchs süper

Geri