Türkiyede ki En İyi Rapci Kim ¿

ya bırak abı ya ne oglanı nerden blıon sen bakım :) ozman su jonturke baq oglana benzıomu ama adam ToPP :D

dj akman ölmedi mi.... Babası öldürmüştü onu GALİBA ezana mix çekti diye... :D

Bu sırada türkçe rap kültürüm iyi deildir ama dr. fuchs ve yasin arasında kalırım en iyi olayında....

Sansar SaLvo tabıkı bu yasıdna ustad neLer yapıo kım bıLır 5 sene sonra neLer oLcak underground taqıLın beyLer.... ;)

Bence Türkiye'nin en iyi rapcısı Sagopa KAJMER.

Bence Türkiye'nin en iyi rapcısı Sagopa KAJMER.

türkiyede iyi rapci mapçi yok!!! gidin yabancı dinleyein

ya ceza rapci falan deel overgraund da sagopa derim undergraound Mc TaLhA (izmir undergraound) oda benim :D:D:D deeermişim inşallah o da olur .

sagopa kajmerden varmı başka adam gibi rapçi :mad:

Nephentes' Alıntı:
türkiyede iyi rapci mapçi yok!!! gidin yabancı dinleyein

arkadaş kendi çapında eyleniyo biz sizin gibi gidip yabancı rockcıları dinlemeyis...

rock'ın yetebilecekse hadi kes awazımı

şimdi biri çıkar biz yabancı rockcıları dinlemiyoruz derse altaki yazıyı okusun...

onun için system of a down adlı iğrenç grunun g*tü kaktı we bize o şarkıyı yaptı...
bu şarkının tek sebebi sizlerin desteğini arkalarında görmesi...

aynen eJAy bide yabancı kımı dınlıcekmısız bı solesın ELLİ SENT Mİ :D:D:D

Cash Actın Bu Konu Şimdi SonucLarı AcıkLa BakaLım..
BöLe Bi Konu Acıp KaçmakLa oLmaz...

Kaç Kişi Kimi SöLemiş Kaç Kişi Kimi Demiş... Tek Tek hesapLa... iLk Sayfada SonucLarı AcıkLa :)

A.k.A_EjAy' Alıntı:

arkadaş kendi çapında eyleniyo biz sizin gibi gidip yabancı rockcıları dinlemeyis...

rock'ın yetebilecekse hadi kes awazımı

şimdi biri çıkar biz yabancı rockcıları dinlemiyoruz derse altaki yazıyı okusun...

onun için system of a down adlı iğrenç grunun g*tü kaktı we bize o şarkıyı yaptı...
bu şarkının tek sebebi sizlerin desteğini arkalarında görmesi...

Bweni soadı kullanarak karalayamassın ben bu sitedeki en koyu soad anti-fanlarındanım
soad t-shirti giyen ve dinleyen iki kişiyi patakladım kendi sahsıma böle terbiyesiz bi şeyi kabul edemem edebinle konus bu sitede www.anti-soad.org u veren ve böle bi olusumun oldugunu ilk söyleyen benim lafını bil!!!!

h**p://therevolt.sitemynet.com/
arkadası bı dınleyın cok gusel parcaları var...
sagopa 1# always

Geri