Türkiyede ki En İyi Rapci Kim ¿

Sagopa Kajmer mi :hhmanD :hhmanD

Herkes pesimist oLdu zaten =) ÖzentiLer için ideaL Sagopa ;) Adam akım başLattı ne çok pesimist varmış :eek: anLamını biLmeyenLer biLe pesimistim diye gezinior.. Yaptığı da rap değiL.

SefaLet ruLez!

sago diorum bakınız albüm kapakları:D ceza dinleyenlerede lafım yok bende dinledim 16 dayken adam önce yerli plakayaklip çekiyo 3 tane hatun oynatıyo sonrada sen oynadilberle kendi kendine diss atıyo ne ayak anlamadım anlarsam dinlerim zaten aralarındaki kavga beni ilgilendirmez mahkemeler hallediyo
(gitti paracıklar):D:D:D

CaSh FloW ;TABıkı benı bana SoR, HAYATA kUsUtuM , BNM EN SEVDIKLERIM AMA SAGO DA ıyı .........?

Bugune KadaR gelmıs gecmıs en ıyı Rapcı SagoPa KaJmER diR Bence ceza ona buna sataşıR Fuat anlamsız sarkılar yapr sagonun yaptıgı her sarkı anlamlı ve ders verıcıdr aynı zmanda kolerada ;)

saqo tabikide yakLa$ık 3 seneDiR dinLiorum ...

en iyi yok iyiler var .. en iyi sorulari genellikle cok absürt
ados combo mekanize,sybra azazil,raziel,sefalet,orontez vs.
ilk iki isimin gelecegi pak..
burda cogunlukla sago diyenler under dinleyiciler degil .. yüzeysel tviden tanima iste ..
yoksa underde taninmayan o kadar kisinin yeraltinin verdigi terbiyeyle potensiyeline daha iyi vakif olabilirlerdi ..

"sagopa Kajmer"
Ama "ceza"yada Kötü Diyemeyiz!!!!

Türkiyede şuan için ceza ve sagopadan büyük rapci yok bence.
Cas Flow,Ender Erman,Mode Xl,Mt ve Fuat Sevilen rapcilerden.

yeraltı operasyonu ve e.p lerler istanbul da underground denen olay başlamıştır...tamam kadıköy acil vs illaki emeğe saygı ama her olayda bir sınıflandırma yapmak gerekirse rapin cümle mühendisi (sago) bir de rapin starı vardır(ceza) eğer gereken gelişmeyi gösterebilseydi nefret ve fuat da bu isimler arasına girebilirdi...ama kabul etmek gerekir ki bu alanda ölçütünüz gerçekten kazandığınıda bu yolda harcayana önem vermek olmalı...bunun en büyük ve ilk örneği Melankolia music şirketi ile sago olmalıdır..gerçi ceza da bir oluşum içinde..yani böyle oluşumları olan insanlar en byük gerisi laf-ı güzaftır arkadaşlar....kazandığınıda inandığı zevk duyduğu yerlere harcıyorsa en büyük odur...

respect sago & ceza gerisi underground...

tabiki kadıköy acil + izmir beat(cash flow) + olimpos oluşumlarındaki isimlerinde emekleri görmezden gelinemez...

Geri