Türkiyede ki En İyi Rapci Kim ¿

arkadaslar unutmayın kı ceza tr. rap ı yaymak ıcın cok calıstı ve basarılı olduda... su donemler bazı kotu olayları oldu ama ben caza nın ustune rap cı tanımam

abi benim iki tercihim var sagopa kajmer ve mode XL ikiside gzüel

sagopa denilen adam genelde amele kesine hitab edio.ama ceza ole diil sarkılarının sozlerinde o dediğim amele kesimin anlayamayacagı entelektuel nitelkte kelimeler var hem adanın muzikleri de kalıte bence bir numara CEZA abicim:) rapci diilm ben ama yinede ben dısardan gorduum kadarıyla yorumumu yaptım:)

ya doru düzgün ceza, sogopa, bide fuat war daa... fuatın sesi mukemmel sagopanın sözlerii, cezanında yarırı rapı buralara getirmesii.. yani hepsi birbirini tamamlıo ama bunlar araların sürkli atısıo!!!!

aga sagopa kajmer,fuat,dj funky c baska adam tanımam rapte
respect!..

Owergrounde da CEZA

Undergrounde da Sansar SaLvo

Sago nun da hakkı yenmez tabi :D

rento' Alıntı:
aga sagopa kajmer,fuat,dj funky c baska adam tanımam rapte
respect!..
abi herif doru konusuoo ama ceza işte türkçe rapi buralara getirdi ona da bi 4 harf ayırmanı beklerdimm
dj funky c'nin de o the chakkıdı song'u kenan'dan iiydi wallaaa

tabiki ceza ondan sonra sagopa bu 2si spr rap yapıoo kendi tarzlarında

arkadaşlar adım mehmet wildboy ve reactor tanır beni ben size şunu dicem bana göre türkiyede kaliteli rapçi yok ama şu var eğer içimizden sesi ege çubukçu gibi sözleri manalı ve derinden tıpkı sagopa kajmer gibi ve söyleyiş tarzı da ceza gibi olan birisi çıkarsa işte bu gerçekten kaliteli bi rapçi olur evt o zaman süper olur ama böyle birini de bulmak çok zor benim bildiğim bi tek kişi var o da 2 Pac

Mc_Lastman' Alıntı:
arkadaşlar adım mehmet wildboy ve reactor tanır beni ben size şunu dicem bana göre türkiyede kaliteli rapçi yok ama şu var eğer içimizden sesi ege çubukçu gibi sözleri manalı ve derinden tıpkı sagopa kajmer gibi ve söyleyiş tarzı da ceza gibi olan birisi çıkarsa işte bu gerçekten kaliteli bi rapçi olur evt o zaman süper olur ama böyle birini de bulmak çok zor benim bildiğim bi tek kişi var o da 2 Pac

wildboy bnde Tanıorum Az Bucuk Seni..

2Pac Sewqini biLiorumda ..

Eqe Cubukcumu iimisin ?

Hatta İstersen O Saydıqın 3 Kişiye Yani

Saqopa qibi SöyLeyen Eqe Cubukcu qibi ManaLı Söz Yazan we Ceza qibi Birisine iStersen Dj akman'ıda KoyaLım..

Funky-C Die Bi Adam Türkiyede Kimsenin Tanımamasına Raqmen Awrupada YüzbinLerce Kişinin Tanıdıqı bi Adam..

Sayqı DuyuLcak Adam O
..

en iyi rapçı cash flow war bence kım ne derse desın üstüne tanımam

ark. lar rap anket böle
ceza %51
sagopa%35
cash flow%8
yener%1
fuat%1
fuchs%1
erci%1
sirhot%1 evet bunlar doğru bu arada ben cezanın kuzeniyim lütfen cezaya (serkan) a laf etmeyin ayrıca cezanın gerçek adı serkan bu tabloyada inanmıyosanız www.rapturka.com a girin kendiniz görün www.ceza-fan.com dada herşeyi görebilirsiniz......

ayrıca sagopayada büyük gözle bakmayın.o bi zamanlar cezaya muhtaç sokak rap cısıydı.sagopayıda tanıyorum.rap lerinde çok diss war hiç sevmiyorum o herifi.ayrıca çoğu kendi rap ının sözlerini ceza yazdı sagopa satın aldı .ayrıca fuatta 2 ay sonra rap ı bırakıcak.

sertug' Alıntı:
ark. lar rap anket böle
ceza %51
sagopa%35
cash flow%8
yener%1
fuat%1
fuchs%1
erci%1
sirhot%1 evet bunlar doğru bu arada ben cezanın kuzeniyim lütfen cezaya (serkan) a laf etmeyin ayrıca cezanın gerçek adı serkan bu tabloyada inanmıyosanız www.rapturka.com a girin kendiniz görün www.ceza-fan.com dada herşeyi görebilirsiniz......

ayrıca sagopayada büyük gözle bakmayın.o bi zamanlar cezaya muhtaç sokak rap cısıydı.sagopayıda tanıyorum.rap lerinde çok diss war hiç sevmiyorum o herifi.ayrıca çoğu kendi rap ının sözlerini ceza yazdı sagopa satın aldı .ayrıca fuatta 2 ay sonra rap ı bırakıcak.

gerçek ismi serkan mı:D:D
bende sagopanın amca oğluyum heee onunda gerçek ismi osman:D:D

sertug' Alıntı:
ark. lar rap anket böle
ceza %51
sagopa%35
cash flow%8
yener%1
fuat%1
fuchs%1
erci%1

Bak Sana Bi Örnek wereyim..

CemiL Turan KaLamışta Bi Anket Yapmıs.. KaLamıs FenerBahce Stadından Sonra Sosyete we AqırLıkLı oLarak FenerbahceLiLerin oLduqu Bi Semt..

CemiL Turan 100 kişiLik Anket Yapıor Kalamısta.. Cıkan Sonuc..

90 FenerBahceLi
6 GalatasarayLı
4 BeşiktaşLı ..

Geri