Türkiyede ki En İyi Rapci Kim ¿

Hepsinin tarzına saygım var sagopayı pek dinleme fırsatım olmadı ama şahsen CEZA derim...

Saygılar...

bence en iyi rapçi sagopa. Kafiyelerine dikkat çekerim böyle rapçi yok türkiyede. Fuatmış, cezaymış, cash flowmuş peehh, onlar kimmiş. SAGOyu tek geçerim....

arkadaşlar ceza ve sago için bir anket yaptım oradan sago mu yoksa cezamı iyi anlayacağız. (sago kazanır tabi) Girip herkes oy versin tabi teşekkürü de unutmayın...

oldness07 istediğin anketi yaptım oy kullansın herkes teşekkür de edin tabi

kerborani' Alıntı:
rap yaptığını zanneden bir iki kişi var ama dediğim gibi onlarda ZANNEDİYOR...türkiye de rapçı yok...

lan mal mısın ya sen öle zannet bak küfür edersem varya kesin banlanırım çeneni kapattttttt!!!!!!!!! en büyük sagooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

sungur doğru diyo sen kim oluyon lan en büyük sagoooooooooooooooooooo!!!!!!

SAGO KAF-KEF
KUVVETMİRAAAAAAA!!!!!

ceza dienLer ßence tamamen yaniLio ceza'nin qecmi$i ve arkada$Larina yaptikLari affediLemez.. NEFRET Le ßeraßerken Fucsh askere qittiqinde fucsh u satip kendisi tek ßa$ina ßir aLßüm cikardi ßeLki cok tutuLdu ama ßenim qißi dü$ünen ßi cok insan gözünde ßitti.
psikopat rapci => SanSar saLvo.. sora Fieber..

sagopa kajmerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rocka fu.k popa fu.k rape respect:victory en süper hatta rapin ismi SAGOPAKAJMER :clap

SefaLet Records bünyesindeki birçok rapçi şu an ki en iyi rapi yapıyoLar bence (Saian,Patron,KaraçaLı,Mirza,Şehinşah vb.) Kurşun,Neşternino,uLaş gibi adamLar da sağLam ama en king Kurşun bence karakteri eski dostLarı tarafından eLeştiriLse de çok kraL rap yapıyo herif..

http://www.myspace.com/kursun

Neşternino'ya attığı KertiLenkeLe ve Böcek adLı dissLeriyLe sözLerimi destekLedi Kurşun :)

Anlamsız bir tartışma içindesiniz, Sagopa Kajmer buradayken diğerlerinin lafı bile olamaz...

Sagopa mahlas cümle mühendisi...!!!

Geri