Soru - Cevap

Bu Konudan Memnunmusunuz

• Kullanılan toplam oy
    27
mavercik sevgili moderatorum şöyle bir sorunum var daha 5 dakıka önce nba06 yukledım daemondan tanıttım falan çalıştı açtım oyunu oyundan çıktım bır daha girmek isterken tam oyun açılırken zort geldı ekran nbalive06.exe uygulama hatası kosede yazan yazı bu gerısıde
0x66c486b adresindekı yonerge, 0x00d43000 bellek adresine basvurdu. bellek read olamadı
programı sonlandırmak için tamam a basın
programda hata ayıklamak için iptal e basın diyor hepsini denedım tamamada bastım iptalede bastım hala duzelmedı şuan hala uğrasıyorum rem le ilgilimi acaba bi yardımcı olursan

Agent forumda hata kodları ile ilgili başlık var biras karıştır yapamazsan tekrar yazarsın

yok baba forumlarda hata kodları dıye falan arattırdım neyse bakalım bu hatanın benzerı dahi yok bu benım hep karsılaştığım bı problem chkdsk yapıp exe hatalarını temzilemeye çalışıyorum cmdden inşallah duzelır daha yenı windows kurdum...

PROBLEMIME YARDIMCI OLACAK ARKADAS YOKMU?

Mavercik yardım edebileceğin bişey varmı abi ? yoksa bu mesajıda siliyim mühim değil...

arkadaşım sorun belli windows u yeni kurduğuna göre oyunda bişi var dır ramle felan alaksı yok

sss1.JPG

sss2.JPG

Sorun bunnar işte Pc bi Yawaşlıyo bi normale dönüyo sn de bi.

Lütfen Yardim Edin

Arkadaşlar ben flashget kullanıyordum fakat dowland acceletorda da denedim rapidsnare ve megaupload tan bu programlarla veri indiremiyorum ve bir kaç bilgisayardada denedim hep aynı flashgetle bunu nasıl yapabileceğimi anlatırmısınız lütfen

MaXXsoft'a

MaXXsoft'a
help00013fb.jpg

Arkadaşlar özür dilerim sorum burdakilerle biraz alakasız ama yardımcı olursanız sevinirim.rosetta stone seti ile yabancı dil öğrenme seti verilmişti ama ben bunu daha yeni gördüm forum kapandığımdan problemimi oraya yazamadığım için size soruyorum.ilk 6 altı partı da açıp cd'ye attım italyancayı indirdim ama cd yok diyor.Lütfen bi yardım.indirdiğim o kadar şey boşa gidecek.

italyancada ya eksik part vardır yada cd yazdırdığın programda ...

kardeşlerim acer marka notebook aldım 4002 lci model. bilgisayarla beraber 2 adet recovery cd rom veridi. bu cd romları nasıl kullancağımı bilmiyorum. cd sürücüye takıp çalıştırmayı denedim olmadı. cd ye takıp restrat yaptım olmadı. phonix biosum var biostan firstboot seçeneğini seçmeye çalıştım ancak hdd nin başında sürekli bir artı işareti var ve boot da edemedim. kafayı yiycem bilgisayarı aldığım yere mail attım sırası ile cdleri takın ve çalıştırın diye cevap vermişler. bi yardımcı olun allah rızası için

dostum o cdlerdeki yedekleme ghost olması lazım, çünkü daha önce yaptığım laptopların yedeklerinin dosya uzantıları ghs idi. Muhtemelen başlatmayı başaramamışsın. 2. CD muhtemelen bootable değildir. 1. sinden başlatmayı dene derim ben.
Açılırken Press (herhangi bir tuş adı) for boot menu/ to select first boot device gibi bişeyler yazıyorsa o tuşa bas. Yoksa biosun farklı olduğu için kafan karışmış yapamamışsın , tekrar biosa gir ve first boot device olarak cd rom unu seç.

Bu da sorununu çözmezse
Sana ghost bootable disketi upload edeyim de onunla boot yap bakalım. A sürücüsünden başlatmayı dene. Başlattıktan sonra da cd romunu takarsın ve partition yaptıysan partition from image seçeneğini seçerek, yapmadıysan disk from image seçeneğini seçerek işleme başla. yüklenecek imajın yeri olarak 1. cd ni tak ve içindeki ghs uzantılı dosyayı göster, sonra da muhtemelen 2. sini takmanı isteyecek. Bak bakalım belki bu çözüm olur sana.
İşte boot disketin. Çıkart. ilk klasörle birlikte kopyalama cd ye. klasörün içindekileri kopyalayacaksın direkt, yoksa ondan da boot yapamazsın.

http://rapidshare.de/files/9911518/Ghost_Boot_by_rune_hackhell.com.rar.html

Tüm bunlar da sorununu çözmezse tekrar yardım istemekte çekinme...
Kolay gelsin.

dostum teşekkür ederim problemi çözdüm recovery cd lerini takmadan önce sistem cd si var onu takarak boot etmem gerekiyomuş ondan sonra recovery cd leri gerekiyomuş. dediğin gibi symantec in ghost programı var cd lerde. hallettim sonrunu format attım en sonunda aleti sağolasın

saol manyak benimde bölle bir sorunum vardı tam foruma açacakken konuyu cevabını bldum eyvallah

arkadaşlar arkadaşımın bir sorunu var bilgisayarın sistem saatini dondurmsı gerekiyo bunun bir yolunu bilen var mı

arkadaşlar makinamda 2 HDD 2 CD-r var.

primary master HDD (samsung)
Primary slave HDD (maxtor)
Secondary master CD-R (Lg)
Secondary slave CD-RW (creative)

boot ekranı dahil olmak üzere sistemin aygıt yöneticisinde de hepsi düzgün bir biçimde görünmekte.. Maxtor olan HDD yi yeni bağladım daha bugün ve sabit diskler bölümünde düzgün bir biçimde çalışıyor hdd. Yanlız bilgisayarımda herhangi bir sabit disk sürücüsünü görmüyorum maxtor ile ilgili. Samsung olanda C ve D olmak üzere iki sabit sürücümden başka görünmüyor. Sorun ne olabilir, yada sorunumu nasıl halledebilirim?

eğer bağlantıyı yaptıysan doğru bi şekilde ve boot ekranındada gözüküyosa ama pc açılınca gözükmüyosa çıkar bi daha dene :)

olmucak büyük ihtimal :)

garantisi varsa ver hiç uğraşma hdd disk inde sorun vardır büyük ihtimal ve sen yapamazsın anca değiştirirler....

Geri