Soru - Cevap

Bu Konudan Memnunmusunuz

• Kullanılan toplam oy
    27
Formattan oncesi yeshil olmasının nedeni profile ozel dosyası olarq tanıtman dan qaynaqlanıo.. werini geri almanın yolu :s esqi win ıd ni alman demeq buda formattan oncesine geri donmen gereq yani dosya qurtrma programlarıyla mümqün.. sadece win/system32 i geri alman ID i alman ichn ytrli olr.. ID aldıqdan sonra bası 3dr party tools lerle dosyaları düseltmeq mümqün..

arkadaşlar xp nin hızlı açılıp kapanması için ne yapabilirim??
tavsiyelerinizi bekliyorum

hızlı başlamak için başlangıçdaki gereksiz girişleri kaldır.
başlat çalıştır msconfig yaz. başlangıç sekmesinde gereksiz ve o an sistemle birlikte başlamasını istemediğin girişlerin yanındaki kutucukları boşalt. ama dikkat et gerekli olanları kaldırma. bşr sorun çıkarsa tekrar bu ayarları geri döndürebilirsin.

boot
ama hızlı kapanma için regedit ayarları var ama tavsiye etmem. bu sorun değil, üstelik burası da sorunlar başlığı değil.
tek derdin o olsun takma kafana.

kolay gelsin.

sk79' Alıntı:
merhaba arkadaşlar
pc mi bugün formatladım format öncesi özellikle son dovnload ettiğim dosyalarımı açmaya çalıştığımda erişim hatası alıyorum formattan önce bu klasörlerin isimleri siyah değilde yeşil renkte çıkıyordu ama açabiliyordum fakat formattan sonra windows belirtilen aygıta/yola veya dosyaya erişemedi uyarısı alıyorum delircem yaklaşık 20 gb weri kaybım war buna ne yapabilirim

aynı sorun. baksaydın görürdün.
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=52118

|St_AnGeR|' Alıntı:
Formattan oncesi yeshil olmasının nedeni profile ozel dosyası olarq tanıtman dan qaynaqlanıo.. werini geri almanın yolu :s esqi win ıd ni alman demeq buda formattan oncesine geri donmen gereq yani dosya qurtrma programlarıyla mümqün.. sadece win/system32 i geri alman ID i alman ichn ytrli olr.. ID aldıqdan sonra bası 3dr party tools lerle dosyaları düseltmeq mümqün..
St_AnGeR kardeş ilgilendiğin için teşekkürler
şimdi werdiğin yolun 1. savhasını hallettim Recover My Files die bi prog.la c/system 32 klasörlerinin %99 unu buldum (sanırım yeni format attığım ve erken dawrandıım için oldu)we bi klasöre kopyaladım ama bundan sonra ne yapacağım ayrıntılı olarak anlatabilirsen sewinirim
ayrıca düzelmiyecek olsa bile ilgilenip cwp yazdın o yeter allah razı olsun

rune' Alıntı:
haklısın aradım ama görmedim kusura bakma ayrıca ordaki yanıt benim için yeterli değil
selametle

Yardım

Arkadaşlar belki çok basit gelecek ama ekrandaki simgelerin isimlerinin altındaki fonu çok uğraştım ama kaldıramadım. Yardımcı olabilirmisiniz. Ekranın bu şekilde görünmesi hiç hoş olmuyor. Şimdiden teşekkürler..:)

fat 32 dosya sistemini nasıl ntsf dosya sistemine çevirebiliriz format atmadan ve dosyaları kaybetmeden?

as12asdf' Alıntı:
fat 32 dosya sistemini nasıl ntsf dosya sistemine çevirebiliriz format atmadan ve dosyaları kaybetmeden?

değişemezsin dostum dosya sistemini

ayrıca arka font rengini değişemeyen arkadaş masaüstü sağ click>>ayarlarında yapabilirsin

ayrıca arka font rengini değişemeyen arkadaş masaüstü sağ click>>ayarlarında yapabilirsin[/QUOTE]

İlgin için teşekkürler dostum ama masaüstü sağ click ayarları ile neredeyse 1 aydır uğraşıyorum ama olmuyor... Artık hastalık oldu valla her açtığımda tekrar uğraşıyorum ama nafile...:( :( :(

Borghese' Alıntı:
ayrıca arka font rengini değişemeyen arkadaş masaüstü sağ click>>ayarlarında yapabilirsin

İlgilendiğin için teşekkürler arkadaşım ama masaüstü sağ click teki ayarlarla neredeyse bir aydır uğraşıyorum ama olmuyor. :( Artık hastalık haline geldi makinayı her açtığımda tekrar uğraşıyorum ama olmuyor.. :( :( :(

sağ click>>görüntü özellikleri>>gelişmiş>>öğe>>seçili öğeler den renkleri belirle dostum

ben yapabilirsin die açıklamadım kusura bakma

benim bilgisayarımda internete bağlandığımda (adsl im var...) IPX/SPX VEYA UYUMLU HATA NO:733 diye bi hata eriyo. kabul et butonuna basıp giriyorum internete son 1-2 gündür..... bide internete giriyorum kendiliğinden modemim resetleniyor..ben giriyorum o yine resetleniyo.... int. kalış sürem bikaç dakikayı geçmiyo hatta çoğu zaman hiç giremiyorum modemim her zaman resetlenmiş durumda oluyor... bana acil yardım ederseniz sevinirim...ne yapmam gerek !!!!!!!!!!!!!!! ???

ben bu soruyu başka yerdede duydum:)

iki seçenek var dostum modem şifreni kaptırmış olabilirsin

şifreni değiştir sorun dewam ederse büyük ihtimal modem portlarından birinde yada birkaçında sorun olabilir

garantisi varsa vermeni öneririm

bunları uygulamadan önce 444 0 375 nolu telefondan bilgi edin ..; )

Borghese' Alıntı:
sağ click>>görüntü özellikleri>>gelişmiş>>öğe>>seçili öğeler den renkleri belirle dostum

ben yapabilirsin die açıklamadım kusura bakma

Borghese seni de uğraştırıyorum ama senin işaret ettiğin seçili ögelerin fon rengini ile yazı rengini değiştiriyor. Ben sıkıntımı tam anlatamadım herhalde kusura bakma. Normal görünümde masaüstündeki simgelerin altında sadece isimleri çıkıyor isimlerin altında simge seçili olduğunda çıkan fon görüntüsü yok ama benim gönderdiğim görüntüye bakarsan bütün simgelerin altında sadece isimleri değil isimlerin altında birer (affedersin) tabelaları da var benim sıkıntım bütün simgelerin sadece isimlerinin görünmesi. Arkadaşler da ilk gördüklerinde sıkıntımı anlamıyorlar normal gibi görünüyor ancak açıkladığımda fark ediyorlar. Yani benim asıl sıkıntım bütün simgelerimin isimlerinin altındaki fonun transparan hale getirilmesi. Ve Yapamıyorum...

az karıştır dostum yada arka plan rengine yakın olanı seç bendede siyah arka plan var ve gölgeler siyah ama yeni farkettim belli bile olmuyo

Başlat menusu sorunu

baksana5kf.jpg

sağ altda gördüğünüz menu önceden sağ da ortada duruyodu ve onu geri oraya koymak istiyorum yapamadım bu yüzden başlat menum gözükmüyo :(

tek diuebileceğim şey nasıl aşağıya indiyse öle yukarı al

anca orda olucamki yapıcam burdan anca bu kadar müdahale edebiliyorum..; )

beyler win xp kullanıyom. kullanıcı hesabı olarak sadece yönetici oturumu vardı bugün sabah şifreyi değiştirdim ama değiştirdim şifreyi unutmuşum . bunu hallaetmenin bi yolu var mı

Çok acil yardım bekliyorum lütfen help desk duy sesimi =( yanlıslıkla bidosya sildim shift del le yani çöp kutusuna göndermeden sildim onu geri alma kurtarma sansım varmı nası yapabilirim yaklasık bi 10 dk önce yaptım bu hatayı =( cevap bekliyorum sürekli güncelliyecem sayfayı kesin biri bişiler biliyordur
lütfen cevaplar acil olabilirmi..

Geri