Soru - Cevap

Bu Konudan Memnunmusunuz

• Kullanılan toplam oy
    27
arkadaslar benım adsl baglantıyı kestıkten sonra tekrar baglanmıyo aslında baglanıyoda sıtelere felan gıremıyorum msnde dsl hatası verıyo sonra hep bılgısayara res attıktan sonra pc actıgımda kurmak zorunda oluyorum bunun caresı varmı ? varsa bı el uzatırmısınız bana

Slm Wİndows Xp Kullaniyorum.
KardeŞİm Bİlgİsayar Oynamasin Dİye Şİfre Koymak
İstİyorum.bunu Nasil YapildiĞini Bİlen Varsa
Yazmasini Rİca Ederİm.
Şİmdİden TeŞekkÜrler...

sıfre koyma

bak arkadasım ılk once baslat/denetim masası/kullanıcı hesapları/var olan hesabına tıkla/parola olustur de bu kadar artık kardesın bılgısayara gıremıycek

yardım!!!!!

Arkadaşlar görev yöneticisi ni açamıyorum... Yardımcı olun lütfen...

Ctrl alt del yapınca görev yöneticisi açılmıyo.. " Görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" diyo...

Bunun yüzünden bazı programlara geçiş yapamıyorum...

Lütfen yardım edin !!!

fantastic' Alıntı:
Arkadaşlar görev yöneticisi ni açamıyorum... Yardımcı olun lütfen...

Ctrl alt del yapınca görev yöneticisi açılmıyo.. " Görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" diyo...

Bunun yüzünden bazı programlara geçiş yapamıyorum...

Lütfen yardım edin !!!

arkadaşım trojan veya virüs vb... bir şeyden kaynaklanıyor olabilir...Makinanda iyi bir temizlikten sonra düzelecektir...

evet soledıgı dogrudur sen bence en ıı sı saglam bı format atsan ıı olur :D en kolay yerden temızlık

görev yöneticisini firewall ları antilere devre dışı bırakan çok trojen var

sen en iyisi sabitlerdeki regedit ayarlatından temizlemeye baq

anti olarak panda öneririm forumda verildi..;),

panda

adminler konu admınleri ve konu hakkında bilgisi olan herkes bana yardım etsin şimdi win. me var bitane siteden bi virüs girmiş ve inter ayarları varya ana sayfayı belirliye biliyoruz sağ klik yaptığımızda ana sayfa yazacağımız yeri kitlemiş bizim virüs sanırım ana sayfa yazılmıyor acıldıgında kendi belirledigi adresden açıyor bu çeşit başına gelen veya bilgisi olan biri bana yardım edebilirmi.. şimdiden thanks umarım yardımcı format atmadan çözüm bula bilirsek sewinirim nod 32 var pc de ama bi işe yaramıyorki?

tayfun çoğu programlarlarda kendi web linklerini sabit yaparlar programı kullanmak için tehdit gibi bişi bu:D

şimdi bunu kendin aktif hala getirmek için

araçlar>seçenekler>tanımlama bilgisini sil
araçlar>seçenekler>geçmişi sil

bide c den temporary dosyalarını sil..;)

kolay gele

tayfuntezcan' Alıntı:
adminler konu admınleri ve konu hakkında bilgisi olan herkes bana yardım etsin şimdi win. me var bitane siteden bi virüs girmiş ve inter ayarları varya ana sayfayı belirliye biliyoruz sağ klik yaptığımızda ana sayfa yazacağımız yeri kitlemiş bizim virüs sanırım ana sayfa yazılmıyor acıldıgında kendi belirledigi adresden açıyor bu çeşit başına gelen veya bilgisi olan biri bana yardım edebilirmi.. şimdiden thanks umarım yardımcı format atmadan çözüm bula bilirsek sewinirim nod 32 var pc de ama bi işe yaramıyorki?

değişen registry ler bunlardır. Şu an vaktim yok olunca tekrar yardım ederim.

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel] - DWORD "HomePage"=dword:00000001 (tamamını değiştiriyor bunun)

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer] - DWORD "NoSetHomePage"=dword:00000001

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Restrictions] - DWORD "NoSetHomePage"=dword:00000001

NERO yu Kuramıyorum

Neroyu kuramadım bir türlü.Herdefasında "XPressRegisteredWinNT" Bileşeni kurulumunda hata oluştu .diyor Neyapmalıyım Lütfen Yarım

1. sorun ve sorular için sabit başlıkları kullan arkadaşım

2.kullanacağın nero setup unda sorun vardır

yada daha önce kurduğundan bu hatayı veriyo olabilir..;)

MaVeRcİk' Alıntı:
1. sorun ve sorular için sabit başlıkları kullan arkadaşım

2.kullanacağın nero setup unda sorun vardır

yada daha önce kurduğundan bu hatayı veriyo olabilir..;)

sonuna kadar katılıyorum

cakirizm' Alıntı:
Neroyu kuramadım bir türlü.Herdefasında "XPressRegisteredWinNT" Bileşeni kurulumunda hata oluştu .diyor Neyapmalıyım Lütfen Yarım

bu sorun nero 6 da vardı. muhtemelen bunu kurmaya çalışıyorsun. nero 6 hatalarla dolu bir yazılımdı.örneğin nero 6 paketindeki incd güvenli modu bozuyordu. Yeni versiyonda hatalar giderildi. Forumda 7.0 verildi onu indir ve kur.

öncelikle herkese selamlar benim sorunum internet sitelerinde dolaşırken sayfalardaki yazıların çok küçük görünmesi bunu düzeltmenin yolu var mı?yardımcı olursanız sevinirim.(piksel ayarlarından düzeltmeyi denedim olmadı)

sorunlar sabite.

Herkese selam benim bir sorunum var problem su :
ben evde orjinal xp home ed. kullanıyorum. ofis cd yukleme yaparken su komut yazıyor cd kacak (sistem belirtilen aygıttan yukleme yapamıyor) dıye mesaj yazıyor ve yuklemeyı bitiriyor bu sorun neden kaynaklana bilir...
şimdiden tesekkurler..

üste yazdığım mesajın neresini anlamadın?

merhaba arkadaşlar
pc mi bugün formatladım format öncesi özellikle son dovnload ettiğim dosyalarımı açmaya çalıştığımda erişim hatası alıyorum formattan önce bu klasörlerin isimleri siyah değilde yeşil renkte çıkıyordu ama açabiliyordum fakat formattan sonra windows belirtilen aygıta/yola veya dosyaya erişemedi uyarısı alıyorum delircem yaklaşık 20 gb weri kaybım war buna ne yapabilirim

Geri