Soru - Cevap

Bu Konudan Memnunmusunuz

• Kullanılan toplam oy
    27
windows media player 10 sürümünü yükleyemedim acil yardım!!!

merhabalar media player 10 sürümünü yükleyemedim yüklemeye çalışırken media player logo sınamasından geçemedi diye bir mesaj veriyor.Daha önce media player 10 sürümü yüklüydü. Ayrıca media playerle olan herşeyi program ekle-kaldırdan sildim.Neler yapmam gerekiyor detaylarıyla açıklarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkkür eder iyi günler dilerim.

kullanılan işletim sistemi:xp profesyonel

mesajın tam metni:yazılım yüklenmesi,yüklemekte olduğunuz yazılım windows xp ile uyumluluğunu doğrulamak için windows logo sınamsından geçemedi Bu yazılım kurulmayacak!!! diye hata mesajı veriyor.

bilgisayarıma spyware die bi nalet dadandı kurtuluşum nasıl olcak bilmiom bi bildiği olan warsa Allah rızası için yalwarıom yaw nolur bea bi el atın plzzz

darrius' Alıntı:
bilgisayarıma spyware die bi nalet dadandı kurtuluşum nasıl olcak bilmiom bi bildiği olan warsa Allah rızası için yalwarıom yaw nolur bea bi el atın plzzz

bu da laf mı şimdi. tabii ki bir antispy yada geniş kapsamlı bir antivirus kullanacaksın.
bedava bi tane indir yada forumda hergün 50 tanesinden veriyorlar indir kur işte.

kelalaka sanırım tam olarak bunu istiyorsun !

kelalaka' Alıntı:
Borghese seni de uğraştırıyorum ama senin işaret ettiğin seçili ögelerin fon rengini ile yazı rengini değiştiriyor. Ben sıkıntımı tam anlatamadım herhalde kusura bakma. Normal görünümde masaüstündeki simgelerin altında sadece isimleri çıkıyor isimlerin altında simge seçili olduğunda çıkan fon görüntüsü yok ama benim gönderdiğim görüntüye bakarsan bütün simgelerin altında sadece isimleri değil isimlerin altında birer (affedersin) tabelaları da var benim sıkıntım bütün simgelerin sadece isimlerinin görünmesi. Arkadaşler da ilk gördüklerinde sıkıntımı anlamıyorlar normal gibi görünüyor ancak açıkladığımda fark ediyorlar. Yani benim asıl sıkıntım bütün simgelerimin isimlerinin altındaki fonun transparan hale getirilmesi. Ve Yapamıyorum...

kelalaka aşağıdakileri uygulaman yeterli olaktır sanırım ! :clap:

ss1pr.jpg

kelalaka' Alıntı:
Arkadaşlar belki çok basit gelecek ama ekrandaki simgelerin isimlerinin altındaki fonu çok uğraştım ama kaldıramadım. Yardımcı olabilirmisiniz. Ekranın bu şekilde görünmesi hiç hoş olmuyor. Şimdiden teşekkürler..:)
Denetim masası > sistem > gelişmiş > performans ayarları`na geldikten sonra

Kırmızı alan içine aldığım yerin işaretli olması gerekiyor..

229br.jpg

systemofadown' Alıntı:
öncelikle herkese selamlar benim sorunum internet sitelerinde dolaşırken sayfalardaki yazıların çok küçük görünmesi bunu düzeltmenin yolu var mı?yardımcı olursanız sevinirim.(
3513513518od.jpg

Terminatör5' Alıntı:
çokkk aciiilll yardımmmm !!!!!!!!!!!!1

hem konu hakkında olumsuz yorum yapıyosun üstüne bide hala yardım bekliyosun ne güzl istanbul:cool:

FLeTCh® sorununu birazdaa açarsan yardımcı olmaya çalışırız...

[ RigaL ]' Alıntı:
Denetim masası > sistem > gelişmiş > performans ayarları`na geldikten sonra

Kırmızı alan içine aldığım yerin işaretli olması gerekiyor..

229br.jpg

öylede düzelmez..

tek yapması gereken yeni bir kullanıcı oluşturup eski kullanıcıyı silmek..

Borghese' Alıntı:

hem konu hakkında olumsuz yorum yapıyosun üstüne bide hala yardım bekliyosun ne güzl istanbul:cool:

FLeTCh® sorununu birazdaa açarsan yardımcı olmaya çalışırız...

Windows stop error (A message appears on a blue screen with error code information)

online oyunlarda sürekli hata mesajı ve mavi ekran geliyo ve bilgisayar otomatik olarak res atıyor :( hata raporunda açıklıyo tam olarak yukarıdaki link :(

mrb..ben bise sorcaktim,benim bilgisayarda cpu kullanımı hep %100 olarak gözüküo ama normal olarak böle durumlarda bişey yapmak istesem bile yapamıcağımı sölüyorlar ama ben fifa 2006 dahil herşeyi yapabiliorum,bikaç prog. beraber çalıştırabiliorum..bu nasıl bişeydir ben pek anlamadım,cvp verirseniz teşekkür ederim..

kullandığın her prog her şey cpu dan geçer buda demekki sınırları zorluyosun ..; )

benim ram i fiziksel adres uzantısı kullanıyor diyor bir lısmını bunu nasıl hallederim kullanmasını istemiyorum..

arkadaşlar internet ten indirdiğim christmas.exe programını silmek istediğimde bir program tarafından kullanılıyor diyerek silmemi engelliyor. programı bulup kapamak için ne yapmalıyım tşk. ederim

biraz gec olldu sorum ama sonradan farkettim.bende panda yüklü antivirüs ve antispy diyo. şimdi bu panda tirojene duyarlı değilmi? sadece tirojen dışındaki seyleri buup siliyo

Geri