Soru - Cevap

Bu Konudan Memnunmusunuz

• Kullanılan toplam oy
    27
MaVeRcİk' Alıntı:
firewall ı kapaman lazım gerekirse opera kullan olmadı diğer browser leri kulla

firewall ı nasıl kapatabilirim ? kendi bilgisayarımdan bunu kapatmam mümkün mü ?

xp kurulrm sorunu

arkadaslar ben bi arkadasın bilgisayarına windows xp kurmaya calısıyorum ama şöyle bir sorun ile karsı karsıyayım;

format atıp harddiski ikiye ayırana kadar her şey normal fakat bundan sonra xp
kurulacak surucuyu seçipte kur dedikten sonra herşey multi yavaş işliyor....

dosyalar kopyalanıyor diyor fakat bu dosyaların kopyalama işlemi tam iki buçuk saat sürüyor sonra yine windowsun klasık penceresi(hani şu 39 dk kaldı yazan ) yer açılıyor fakat bu 39 dk (denemek için yaptım) tam 9 saat surdu. bu yavaslama sanki makinada 1 mb ram varmış gibi menuler yukarıdan aşagıya yavaş yavaş acılıyor uzun bir surede......

su anda xp kurulu fakat 5 dk da acılıyor ve ornek olarak bilgisayarıma tıkladığımda açılması yaklaşık1 dk sürüyor....işlemci ve ram'i dogru goruyor...

denemediğim şey kalmadı sorun ram de değil onu biliyorum cunku değiştirdim, harddisk veya işlemciden şüpheleniyorum....

boyle bir şey ilk kez başıma geldi yardım lutfen.....

sistem:

intel celeron 2.4
256mb 400mhz pc3200
40 gb maxtor harddisk
64mb geforce mx400 ekran kartı

Beyler sorun biostaymıs (pili cıkarttım taktım oldu) yardımlarınız için teşekkurler.....

ya benim de bir sorum var ben rapidshare sitesinden download yapamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar...

ben,im bi ark windowsa parola koymuş ama şifreyi unutmuşş
BOSI parolası değil windows parolası
işlerim sistemi xp Professional

yardımcı olursanız sevinirim ...

makine04' Alıntı:
ya benim de bir sorum var ben rapidshare sitesinden download yapamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

arkadaqşım yapamıyorum die bişi yok sende vardır bişi:D
forumda dolu döklüman var araştır

mavercik ilgileniyosun sağolda benim soruma da bi baksan :D teşekrürler şimdiden

edit://

biliyom yaf adını ama yanlış yazmışım işte :D
niye kızdın ki :( :(

okuma yazmamda ii dir... dalgınlığıma geldi

ufak derken ne demek istedin :D ? 16 yaşında kocamn adamız :D

ufak oldugunu biliyodum ama okuma yazmayi bilmedigini bilmiyodum..adim mavercik..bilgin olsun...

yabab'l';rm's'n biliyorum ama su yolu bi dene benim hic basima gelmedi ama muhtelemen olacaktir xc onyukleme bolumende yukeyecegin bolumu sectigin pencerede esc e basinca onar die bir allt yazi ve kisayolu olan tusu goreceksin..
onyukleme yaptiktan sonra otomatik olarak ikinci o bilindik setupa gececek..onude yukle en son kullanicilarin adinin belirtildigi bolum var.oraya 2.kulaniciyi yaz ve pcyi ole ac bunu bi dene bakalim

olmassa sole baska bi cozum bulkalim

merhaba mavercik, daha oncede soyledigim gibi isyerimdeki serverda firewall kullanıyor ve bu firewall bircok internet sitesine block koyuyor. Sen cözüm olarak firewall ı kapatmam gerektigini yazmistin fakat adminester olmadıgım icin sistem buna izin vermiyor, firewall u bypass etmenin baska bir yolu varmı acaba ? yardımların icin tesekkurler...

hack güvenlik bölümünde pc ye admin olarak giriş verildi araştır bulursun

ben internette dolanirken actigim sayfa bi sure sonra kumar, idda, erotik icerikli bi sayfaya donusuyo yani reklam basiyo bilgisayari kaspersky la tarattim bi sey yok diyo format da atmak istemiyorum cunku bi ton muzik var baska bi yontem var mi yada ne yapabilirim

http://www211.paypopup.com/links.ph...=&rurl=&defurl=

ilk once bu sekilde bir adres geliyo sonra bilgisayar bir den reklam manyagi oluyo

sorunu cozebilecek biri var mi?

arkadaşım buraya Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Network\Connections\ yada
başka bi yere kesin bişiler
yerleşmiştir
taratsan bilşe
bazen program
tarzı şeylerin
içine gisleniyolar
sen en iyi si verdiğim linkdeki cyada ara windows yüklü disk de bilmediğin
haricin yüklenenleri sil gitsin
,ayrıca sana ghost öneririm ama formatdan sonra
o zaman böle bi sorunun oldumu 5 dk yeni windows kuruyosun:D
bölece uğraşmazsın
sorunun başka bişi se
devamını alarim
ayrıca ie şiddetle uyarıyorum önermem
Mozilla Firerox dan vazgeçme

ya mavercik ben yapamadım yaf ama çözümü buldum aslında çok basitmiş :D

format :D

kopyalama sorunu xp...

arkadaşlar benim bilgisayarda hard disk ikiye bolunmus durumda fakat c den yada cd den d surucusune birsey kopyalarken direk bir mavi ekran cıkıyor. ekranda yazanlar ise '' KERNEL_STACK_INPAGE_ERROR ''....

bu mavi ekrandan sonra yeniden baslatınca harddisk takılı değil diyor sonra kapatıp acınca calısıyor bilgisayar...

acaba sorun ne olabilir onceden yapmıyordu simdi yeni yapmaya basladı sorunum donanımsal mı yoksa xp den mi kaynaklanıyor...

yardım lutfen :(

d ye giriyorum, her zaman kullanabiliyorum dosya yada program acabiliyorum d de fakat kopyalama sırasında o hatayı veriyor.... fakat her kopyalamada bu hatayı vermiyor buyuk boyutlu dosyalarda yapıyor genelde...

simdi de c surucusunde bir video birleştiriyordum tek bir dosya haline getirip c ye kopyalıyordu tamamlanacakken aynı hatayı verdi, demekki c ye de veri yazarken oluyo bu sorun..

bi de disk birleştir yapayım dedim tam birleştirirken de aynı hatayı verdi.

normalde her sey duzgun calısıyo gibi gozukuyo ama anlamadım gitti....

sorun windowsda degil sanirim ya hdd dende yada islemcinde
daha once basima gelmisti

Arkadaşlar...
HH Vip Den Windows Xp Pro+Sp2 İndirdim makinaya...
Ben Onu artık boot disk mi denir ne deniyosa, Pc yi Cd ile Başlattığımda BIOS tan Otomatik kurmasını istiyorum..
Fakat İndirdiğim dosyaları cd ye direk attığımda Başlangıçta Görmüyor.. Direk Başlıo pc .
Nero da Bootable Disc Yaptığımda Disket istedi boot disket.. Onu yaptım yine olmadı..
Bunu nasıl yapıcaz ?

sunu solim eger cd de sorun yoksa teknik bi olay

ilk once jumper cd romda olsun sadece hdd olmasin ve yine biosdan ayar yap
benim bi dandik pc im pc im ne kadar biosdan ayarlasamda gormuyor sadece jumper lari degistirince oluyo bi dene bakim olmazsa burdayiz:)

dostum teknik ( donanım ) olarak bi sorun olmadığına eminim...
Çünki Başka Bir Cd yi denediğimizde oluyor...
Bu boot deil sanırım nasıl yapıcaZ?

sorun bence yazdirmada olamaz eger dedigine gore

o zaman indirdigin dosyalari kullananlarla bi baglanti kur derim
dosyalarda bi eksiklik olabilir

Geri