MaXXSoFT
New member
dosyayı indiren bi arkadaş daha aynı sorunu yaşıyor... oda çözememiş... sanırım bi biz indirdik
arkadaşlar benim bilgisayarda hard disk ikiye bolunmus durumda fakat c den yada cd den d surucusune birsey kopyalarken direk bir mavi ekran cıkıyor. ekranda yazanlar ise '' KERNEL_STACK_INPAGE_ERROR ''....
bu mavi ekrandan sonra yeniden baslatınca harddisk takılı değil diyor sonra kapatıp acınca calısıyor bilgisayar...
acaba sorun ne olabilir onceden yapmıyordu simdi yeni yapmaya basladı sorunum donanımsal mı yoksa xp den mi kaynaklanıyor...
yardım lutfen....
meLo' Alıntı:mavercik senın anlattığın yöntemi bir çok kez denedım sp2 de bluetooth olayını olmuyor olmuyor olmuyorrrrr çıldırmak üzereyim diğer windows sürümlerınde karsıma çıkmıyor bu arada benım windows xp sürümüm service packsizdi çalıştığım teknık servısten belli baslı seylerın servıce packlerı olan cdden winxpsptr yükledım sp yuklenebılır yanı sp1 ide kullanırken otomatık guncelleştırmelerı açarken bır zaman sonra sp2yide yuklersın windows senden ister konuya donelım bluetooth aletını taktığım gibi geçmişte kaldırdıım donanımı tekrar buluyor önce yazılımı yukluyorum yazılımı yuklerken ortalarda donanımı takın diyor taktıım gibi generıc radıoyu buluyor ama eskı windows surumlerınde direk yukluyosun senın bana yardım edeceınden emınım