Soru - Cevap

Bu Konudan Memnunmusunuz

• Kullanılan toplam oy
    27
Arkadaşlar Sorunumu çözdüm sizinlede Paylaşayım...
XP cd sini BOOT Yapma...

öncelikle bootfiles dosyasını indiriyoruz...
Download:
http://www.tacktech.com/pub/microsoft/bootxp/bootfiles.zip

sonrasını resimlerle alıntı yapayım çok net anlatıyor...

nero da yeni bi uygulama başlatıyoruz...
nero-xp-boot6.png

nero-xp-boot7.png

ve seçeneklerden Boot Disc yada Bootable disc i seçiyoruz..

nero-xp-boot8.png

nero-xp-boot9.png

nero-xp-boota.png

nero-xp-bootb.png

nero-xp-bootc.png

nero-xp-bootd.png

arkadaşlar benim bilgisayarda hard disk ikiye bolunmus durumda fakat c den yada cd den d surucusune birsey kopyalarken direk bir mavi ekran cıkıyor. ekranda yazanlar ise '' KERNEL_STACK_INPAGE_ERROR ''....

bu mavi ekrandan sonra yeniden baslatınca harddisk takılı değil diyor sonra kapatıp acınca calısıyor bilgisayar...

acaba sorun ne olabilir onceden yapmıyordu simdi yeni yapmaya basladı sorunum donanımsal mı yoksa xp den mi kaynaklanıyor...

yardım lutfen....

arkadaslar yukarıdaki sorunu cozdum chkdsk /f yaptım oldu teşekkurler...... :clap:

benim bir arkadasımim bilgisyarında windowsu kapat deyince kapanmıyor. bunun için ne yapmak lazım. regedittn alanmı ayar çekmek lazım yoksa baska bi yere mi bakmak lazımm..

bu gerı sayıım dalgası uzaktan yordam çagrıstırıcı hatası bu alman cocuk bulmus bu acıgı yanlıs hatırlamıyorsam yası 15 annesı vırus programcısı ona dogumgunu hedıyesı olarakdan mıcrosoftun bu acıgını bulmus super bır bulus bence servıce pack 2 ıle halledılıyor ama servıce pack 2 yuklu degılse denetım masası yonetımsel araclar ordanda uzakdan yordam cagrıstırıcısına gelıyorsun herhalde yenıden baslat ıbrelerını ıptal edıyorsun haa bu arada bu acık ıcın mıcrosoft 3 gun ugrasdı bulamadılar

merhaba arkadaşlar öncelikle her kese kolay gelsin komik bir video yaptım ama bu filmde alt yazı şeklinde bir kaç bişey yazmak istiyorum bu tür program aradım ama binlerce program arasında sitemizde göremedim yardımcı olursanız sevinirim

windows movie maker de rahat yaparsın ne gerek var programa

yapamazsan başka bişi buluruz

Windows media player 10 kullanıyorum çalıştırdığımda aşağıda kalıyor ve ekranda gözükmüyor müzik çalıyor fakat ekranda görünmüyor format atmadan nasıl düzeltirim.sağ tıkladığımda taşı/ kapat/ ekranı kapla/ seceneklerı aktıf durumda.

SaoLasın ßabacan da Movie Makerde Donuyo :) olmuyo Hem komik hemde Adult webcam felan işi :) kendimize ait oldgunu belirtelim dimi

türkçe bir program varsa bildiginiz çok makbule geçer

excell ile hücre koruma nasıl yapılır?

arkadaşlar selamlar belki bu konuyla doğrudan alakalı değil ama benim exel programı ile ilgili bir sorum olacak bilen varsa cevaplarınız için teşekkürlerimi şimdiden sunuyorum...
Microsoft Excel programında asdece benim belirlediğim hücrelerin içerisindeki formül yada dataları dış müdahalelere karşı nasıl koruyabileceğim hususunda yardım alabilirsem sevineceğim..Şimdiden teşekkürler..

sadece belirlediğin formülleri dış müdahelelere karşı koruma derken fazla bişi anlamadım

araçlar>formül lerden formülleri girdikden sonra kitleyip öle kullanabilirsin

böle sanki sabit bişi gibi o dosyayı her çtığında formüller kalır ve girdilerden sonra işlem yapılır

mavercik senın anlattığın yöntemi bir çok kez denedım sp2 de bluetooth olayını olmuyor olmuyor olmuyorrrrr çıldırmak üzereyim diğer windows sürümlerınde karsıma çıkmıyor bu arada benım windows xp sürümüm service packsizdi çalıştığım teknık servısten belli baslı seylerın servıce packlerı olan cdden winxpsptr yükledım sp yuklenebılır yanı sp1 ide kullanırken otomatık guncelleştırmelerı açarken bır zaman sonra sp2yide yuklersın windows senden ister konuya donelım bluetooth aletını taktığım gibi geçmişte kaldırdıım donanımı tekrar buluyor önce yazılımı yukluyorum yazılımı yuklerken ortalarda donanımı takın diyor taktıım gibi generıc radıoyu buluyor ama eskı windows surumlerınde direk yukluyosun senın bana yardım edeceınden emınım

slm ben win 98 kullanıyorum internette media playerla izlenipte download edilemeyen videolar temporary internet files geliyordu bende oradan kopyala yapıştır yaparak pc ye kaydediyordum geçenlerde pcde bir sorun oluştu bende cd den win 98i tekrar üzerine kurdum o zamandan beri bu videolar temporary internet filese gelmiyo (download ettiklerim geliyo o başka) bu izlediğim videoları temporariye getirmenin bir yolu varmı acaba

Arkadaşlar AciLL sorunum var...
ben telefondan video çektim .3gp uzantılı
onu çevirmemiz lazım divx yada mpeg yada neyse ve sonra ordaki sesleri ve bazı görüntüleri
editlememiz lazım

bunu nası yapabilirm aciLL bi Yardın Please..

selam ben 2 gün önce nokia pc suit kurdum daha sonra sildim fakat bu program dahilinde yüklenen nokia connection manageri kaldıramadım program ekle kaldırda yok program files klasöründen silmeyi denedim fakat silinemiyor diye uyarılar alıyorum yardımcı olursanız sevinirim

meLo' Alıntı:
mavercik senın anlattığın yöntemi bir çok kez denedım sp2 de bluetooth olayını olmuyor olmuyor olmuyorrrrr çıldırmak üzereyim diğer windows sürümlerınde karsıma çıkmıyor bu arada benım windows xp sürümüm service packsizdi çalıştığım teknık servısten belli baslı seylerın servıce packlerı olan cdden winxpsptr yükledım sp yuklenebılır yanı sp1 ide kullanırken otomatık guncelleştırmelerı açarken bır zaman sonra sp2yide yuklersın windows senden ister konuya donelım bluetooth aletını taktığım gibi geçmişte kaldırdıım donanımı tekrar buluyor önce yazılımı yukluyorum yazılımı yuklerken ortalarda donanımı takın diyor taktıım gibi generıc radıoyu buluyor ama eskı windows surumlerınde direk yukluyosun senın bana yardım edeceınden emınım

Ben seni tam anlamadım arkadaş ewt bluetooth cihazları genelde o şekilde kurulur. Doğru önce software i yüklemeye başlarsın arada aygıtı takmanı ister taktıktan sonra da driver kurulumu tamamlanır. Bu şekilde aygıtın düzgün çalışması gerekir. Bilgisayarını yeniden başlattığında her seferinde yaniden donanım bulundu uyarısı falan veriyorsa bunun çeşitli nedenleri olabilir ama benim ilk aklıma geleni sana söyliim. Şudur ki bir güvenlik programı aygıtının service ini engelliyor. Örnek veriyorum bunu ne yapar (atıyorum kafadan) Kaspersky antivirüs yapar, yada anti hacker yapar yada ne biliiim herhangi bi program (ki bu muhtemelen bir güvenlik programıdır) yapar.. Dikkatli ol bu tür programları kapat. Meselşa ilk aygıtı kurdun çalıştırdın o anda yapmayabilir ama bluetooth dongle i çıkarıp yeniden taktıında service başlayamayabilir. Bu tür programları kaldırmak yada aygıtının service ine izinler atamak sorunu çözecektir.

MaXXSOFT :

Gelelim sana
Senin PC resimden de belli ki çöplüğe dönmüş. İnan bana dostum senin bilgisayarında bir malware war. Buna %90 böyle bişey sebep olabilir.

Bir Ad-aware SE yi indir de kur çalıştır sanırım sorunun çözülecektir..

Yada başlat çalıştır komut satırına msconfig yaz. İşte tam orada başlamaması gereken bişey. Başlangış sekmesini aç ve onu bul. E onu da biz bulamayız sana kalmış.
Çözülmezse bak sana ne diicem. Hi-jack this i indir ve bi log save at buraya...Bakalım

Systemofadown
Sana gelince
Arkadaş Advanced Uninstaller die bi program var forumlarda mutlaka vardır ve sanırım sorununu çözer. Çözmezse güvenli modda başlat ve silmeyi dene. Çalıştır iletişim kutusuna msconfig yazarak ordaki bahsettin programın başlangıçlarını da kaldırmayı unutma başlangıç sekmesinde.

Kolay gelsin

Mavercik ALLAH sana sabır versin....

Geri