..:: Son Dönemde Hackhell Hakkında Sorulan Sorular ::..

nerede eski muhabbetler nerede o eski güzel insanlar eski tadı kalmadı mı ???

• artık slm vermek için uğruyorum

Kullanılan: 21 31.3%
  • ben memnunum

Kullanılan: 8 11.9%
  • modası geçti galiba

Kullanılan: 38 56.7%

• Kullanılan toplam oy
    67
Bende burdayım, forumu 6-7 yıldır takip ediyorum 300 den fazla üyeliğim vardır, herkese selamlar.

Hayattan olsa gerek :) Girmesekte ara ara aklımıza düşünce girip bi bakıyoruz misal şimdi olduğu gibi :) her ne kadar paylaşımlar, yorumlar olmasada aklımızın bir yerinde hala HH var.

şimdilerde herşey engelli, herşey yasak, herşey telif hakkı lisans falan oldu. 2005-2006'larda paylaşılan içeriğin 10da8i şuan illegal sayılıyor.

Selamm bende buradayım : D

Hoşbuldum : ))) Çok teşekkurler : ) Saygılar sevgıler : )

Eski mi dedi birisi :p

Sosyal ağ falan bahane. Bu forum bir dönemler efsaneydi. Gece sabahlayanlar mı arardınız, radyo yayını mı arardınız, buradan kurulan dostluklar arkadaşlıklar mı arardınız.. Ankara'dan İzmir'e ziyaretçimiz bile gelirdi. Halı saha maçı bile yaptık bir aralar. Sosyal ağ, torrent falan bence işin bahanesi. Bizi bitiren biz olduk. Küsüldü, kırıldı herkes. İncir çekirdeğini doldurmayacak sebepler büyük ayrılıklar getirdi.

Şimdi arada bir uğrar geçer olduk. Yine de bir gözü burda bu dinazorların.

Herkese iyi akşamlar.
aynen katılıyorum...........

Yaklaşık 2 yıldır uğramadığım hackhell hiç değişmemiş hala eskisi gibi :thumbup:

Eski mi dedi birisi :p

Sosyal ağ falan bahane. Bu forum bir dönemler efsaneydi. Gece sabahlayanlar mı arardınız, radyo yayını mı arardınız, buradan kurulan dostluklar arkadaşlıklar mı arardınız.. Ankara'dan İzmir'e ziyaretçimiz bile gelirdi. Halı saha maçı bile yaptık bir aralar. Sosyal ağ, torrent falan bence işin bahanesi. Bizi bitiren biz olduk. Küsüldü, kırıldı herkes. İncir çekirdeğini doldurmayacak sebepler büyük ayrılıklar getirdi.

Şimdi arada bir uğrar geçer olduk. Yine de bir gözü burda bu dinazorların.

Herkese iyi akşamlar.

Sonuna kadar katılıyorum.

''kimse gelmezse kimse olmaz'' :( ara ara giriyorum eski tanidiklarimi görmek cok güzel :victory

Efo nasıl gidiyor? Eskilerden tanıdıkların mesajlarını arada görmek çok güzel.

türkçe karekter hatası oluşmuş sanırım taşıma esnasında :)

Eskisi yenisi hep burda nobetteyiz ses gelsin yeter :)

nobet_asker.jpg

Ben eski miyim bilmiyorum da. Bende buradayım.

Sosyal ağlara rağmen sapasağlam ayakta kalan forumlar hala mevcut.

HH'nin bitmesinin en büyük sebeplerinden biri yönetimdeki hatalardır. Hak etmeyenlerin haketmedikleri yetkileri alması veya hakedenlerin alamamaları en büyük sebepler.

Hele birde Hürrem Sultan geldi geçti buralardan kasıp kavurdu.

O zamanlar bile hala ayakta durduysa çok kıymetli insanların burada olmasıydı. Bkz Reactor.

@Country
Irbaam toprağım nasılsın, özledim seni. Country müziğini senden öğrendim.

@Fyonb
CS'yi de senden öğrenmiştim ne günlerdi be.

@Yyıldırayy
Abi seninle çok farklı bir tanışmamız oldu. Önyargının kırılmasını da senden öğrendim.

@veyazamadığım bir çok kişi.
HH internet aleminde hepimizin birinci sınıfı gibiydi, güzeldi.

benim bey de burdaymış bende burdayım ozaman : )

Geri