..:: Son Dönemde Hackhell Hakkında Sorulan Sorular ::..

nerede eski muhabbetler nerede o eski güzel insanlar eski tadı kalmadı mı ???

• artık slm vermek için uğruyorum

Kullanılan: 21 31.3%
  • ben memnunum

Kullanılan: 8 11.9%
  • modası geçti galiba

Kullanılan: 38 56.7%

• Kullanılan toplam oy
    67
slm dostlar uzun zamandır bende gırmemıstım...
Ozellıkle BesıktasLı kardeslerımı ve 2005-2010 arasındakı tum dostlarımı cok ozledım...
Takıldıgınız veya beraber oldugunuz bır ortam olursa herzaman hbr verın yeter...
SaygıLar

ınternet denınce eskıden akla forumlar gelırdı. bızler aradıgımız herseyı forumda bulurduk program muzık odev ders notları sohbet arkadaslık. sımdı ınternet sadece sosyal medya oldugu ıcın yenı nesılde onunla buyudugu ıcın forumlara ılgının azalması normal. bırde eskı uyelerın forumdan cesıtlı sebeblerle ayrılmassıda forumun aktıflıgını azaltmıs olabılır. boyle devam ederse daha kotuye gıder ama eskı halıne getırmek ıcın caba harcanır eskı dostları tekrar buraya cekebılırsenız ozaman degısebılır hersey...
Saygılar

mesela soyle bır ornek vereyım 2008-2009 yıllarında bız Besıktas bolumunde aynı anda 30 kısı sohbet ettıgımızı bılırım. Yoklama yaptıgımızda gecelerı 50 kısının bende burdayım dedıgını bılırım...

Bütün forumlar böyle artık.İstesekte istemesekte herşeyin bir zamanı var ve forumların zamanıda geçti artık.

Burdayız Kardeşş nerde olacağz =)

Eskiler...
Hey gidi günler hey diyorum bazan foruma baktıkça.
gece sabahlara kadar dönen muhabbetler,geyikler,radyo programları vs vs vs
şimdi eskileri toplasan bi elin parmaklarını geçmez olmuş.
tüm dostlara saygılar,selamlar...

suan forumda aktıf olan smod yada mod varmı acaba

nerden nereye geldı su guzel forum ya. Kent55 hatırlarsan forumdakı tartısmalar ve fıkır ayrılıklarının sıteyı bu durumlara dusurecegını soylemıstık bızlerde hata yapmıstık ogun sızlerde eskı uyelere bır anda gıtseler nolcak mantıgıyla yaklastıgınız ıcın bu durumlara dustu forum. neyse canım hayırlısı artık. kolay gelsın bır gelısme olursa bana msj atarsan sevınırım üstad...

nerden nereye geldı su guzel forum ya. Kent55 hatırlarsan forumdakı tartısmalar ve fıkır ayrılıklarının sıteyı bu durumlara dusurecegını soylemıstık bızlerde hata yapmıstık ogun sızlerde eskı uyelere bır anda gıtseler nolcak mantıgıyla yaklastıgınız ıcın bu durumlara dustu forum. neyse canım hayırlısı artık. kolay gelsın bır gelısme olursa bana msj atarsan sevınırım üstad...

Aslinda forum yeniden canlanabilir bence bir cogumuz bahanelere siginiyoruz sosyal medyasi sartlar falan diyerek forum sitelerine ragbet olmadigini paylasim olmadigini falan...

teknik anlamda siteye ceki duzen verilse inanin toparlar kendini bir cogumuz eskisi yenisi online olup kabaca bakip cikiyor cunku yillardir ayni en azindan versiyon degisse bile kipirdama olur

Aslinda forum yeniden canlanabilir bence

canlanabilirde görev yapacak adam lazım, hadi konu Upload,konusunda hala ayaktayım. Lakin tamamen bitti gibi HH ve olacaksada ufak bir başlangıcı olsun. : )

vallahi arkadaşlar 5 senedir bu sitedeyim ilgisizlikten bu site şu anda bu durum da diyebilirim ... Bora tabakoğlu sayesinde şu an bu durumda ... Siteyle ilgili herşeyi kendisine sunduk siteyi almayı bile düşündük ama maalesef gelinen noktada sitenin sahibi site ile ilgilenmezsd istediğimiz olanakları bizlere sağlmazsa kimse takılmak istemez .... Vb bile 3.8 kaç versiyon yenilendi vb ... Teknik bakım yaplım diye öneri sunduk oda olmadı ... Tema ayarı yapalım dedik oda olmadı.. Admin şifrelerini reac arkadaşımıza ver dedik kabul görmedi ... Siteye ufak çaplı teknolpji tanıtımı yapalım dedik kabul görmedi ... Siteye daha faceden mesaj yazılamıyor arkadaşlar.. İeriyi görmek gerekir teknolojiyi takip etmelisin ayal uydurmalıxın yoksa
U durum bu olur herkese kolay gele

nacızane kendı fıkrım sudur.

hackhellın demırbasları gıttı yenı yonetımde beklenenı veremedı ve gıtgıtı onlıne uye sayısı kalıtelı paylassım yapan sayısı azaldı.
hackhell 2005-2010 arası herkesın ıstedıgı programı buldugu, odevını buldugu, sohbetın canlı oldugu, bılgısayarla ve sosyal hayatla ılgılı butun sorunların cozulmeye calısıldıgı bıryerdı.
son yıllarda hackhell hep kopyala yapıstır tarzı paylasımlara dondu. haber kanalını gıbı oldu. sabah haber sıtelerıne gırıp kopyala yapıstır yaparak konu actı uyeler.
bırazda ıgnegı kendımıze cuvaldızı baskasına batıralım.

haklısın tabiki o etkileride var ama ilk önce vereceksin sonra alacaksın .. Herşeyin hayırlısı

eskılerın ortak takıldıgı bır yer varmı ustad bılıyormusun. yoksa hepsı ayrı ayrı koptumu

2006-2007 gibi hackhell'de aktif üyeydim..
Sonra vefasızlaştım, bıraktım forumu. Gece gece aklıma geldi, ne oldu acaba bizim hackhell'e dedim..
Ve buradayım.. Eski kullanıcı adımı da şifremi de unuttum, hatırladığım tek şey o zamanki mail adresim, onun da şifresini unuttum..

2006-2007 gibi hackhell'de aktif üyeydim..
Sonra vefasızlaştım, bıraktım forumu. Gece gece aklıma geldi, ne oldu acaba bizim hackhell'e dedim..
Ve buradayım.. Eski kullanıcı adımı da şifremi de unuttum, hatırladığım tek şey o zamanki mail adresim, onun da şifresini unuttum..

Aradım taradım buldum kullanıcı adımı şifremi :D

çoğu face den yazıyor artık iş güç hayat şartları nete giremediğini söyleyende çok ortak girdikleri bi yer olduğunu duymadım ..

sosyal medya bu durumu özetliyor sanırım.eskiler eskide kaldı. zaman su gibi akıp geçiyor. ve hiç bir şey aynı olduğu yerde kalmıyor ne yazıkki.eskiler daima özlenir.onların yeri hep ayrı olmuştur.burdada ve hayatın bir çok yerindede hep aynı nakarat tekrar edip durmakta...

eyvallah saolasin...

Geri