..:: Son Dönemde Hackhell Hakkında Sorulan Sorular ::..

nerede eski muhabbetler nerede o eski güzel insanlar eski tadı kalmadı mı ???

• artık slm vermek için uğruyorum

Kullanılan: 21 31.3%
  • ben memnunum

Kullanılan: 8 11.9%
  • modası geçti galiba

Kullanılan: 38 56.7%

• Kullanılan toplam oy
    67
Eski mi dedi birisi :p

Sosyal ağ falan bahane. Bu forum bir dönemler efsaneydi. Gece sabahlayanlar mı arardınız, radyo yayını mı arardınız, buradan kurulan dostluklar arkadaşlıklar mı arardınız.. Ankara'dan İzmir'e ziyaretçimiz bile gelirdi. Halı saha maçı bile yaptık bir aralar. Sosyal ağ, torrent falan bence işin bahanesi. Bizi bitiren biz olduk. Küsüldü, kırıldı herkes. İncir çekirdeğini doldurmayacak sebepler büyük ayrılıklar getirdi.

Şimdi arada bir uğrar geçer olduk. Yine de bir gözü burda bu dinazorların.

Herkese iyi akşamlar.

aboooo yavruuu nasılsın sen CountTRy (:) özlettin kendini

Eyvallah len Mersin'in Gülü :) İyi diyelim iyi olalım. Sen nabion iyisin :D

iyi valla nasıl olsun :D gemi dünyasında bir oraya bir buraya gidip gelmelerdeyim ve sen neler yapıon nerelerdesin ? gülen manyakk (:)

Vallaha ne olsun hacı. Ben de İzmir'deyim. Ayrılmadım hiç bir yere. Şimdi bi İstanbul'a gideceim. 15 20 gün. Biraz tatil biraz iş.. Sonra yine non-stop İzmir.

anladım kardeşim ve özelden numaramı yollim sana arada bi haberleşelim :) ve irtibatı kopartmayalım (:)

Gardas birde forum sitesine girip çıkan adamın hani boş vakti çok oluyor başka işi gücü olmuyor . E belli bi zaman sonra olmuyo kardas. Gıremıyon cıkamıyon öyle eskısı gıbı degıl.

arada bi düşüyoruz işte buralara bizde :sigara:

Uzun zaman oldu bir başlıkta bu kadar tanıdık sima ve tanıdıkları görmek... Anılarım depreşti :sigara:

''kimse gelmezse kimse olmaz'' :( ara ara giriyorum eski tanidiklarimi görmek cok güzel :victory

Geri