..:: Son Dönemde Hackhell Hakkında Sorulan Sorular ::..

nerede eski muhabbetler nerede o eski güzel insanlar eski tadı kalmadı mı ???

• artık slm vermek için uğruyorum

Kullanılan: 21 31.3%
  • ben memnunum

Kullanılan: 8 11.9%
  • modası geçti galiba

Kullanılan: 38 56.7%

• Kullanılan toplam oy
    67
biri eski mi dedi :)

hadi eskileri geçtim yeniler nerde :durdurun

baya uzun zamandır gelmiyorum özlemişim :)

Sosyal ağ falan bahane bence bende de olduğu gibi herkeste yeri ayrıydı forumun ..
Üyelerin ve demirbaşların forumdan soğuması için çok uğraş verdiler sonunda oldu oda

Aylardır forumda hareket yok

durum nedir ?

Bu saatten sonra forumdan ne bekliyorsunuz.ben 3 sene önce foruma ne olacak,bu gidişatın sonu ne diye sordum hala cevapsız bekliyo.

işinize gücünüze bakın.eski günler geri gelmeyecek.site yönetimi yok.site hosting sağlayıcısının canı sıkılırsa hostingi de keser tümden the end olur.şahsen ben böyle düşünüyorum.

2014'e adminler ve 0 uyeyle girebilir xD. Sosyal aglar butun forumlari bitirdi. Yeni nesil sosyal aglarda oldugundan forumlar onlar icin birsey ifade etmiyor bu da yeni uye girisini durdurdu. Eskilerse yaslandi aile falan kurdular kimisi baska ugraslara daldi gittiler. Bir de haksizliklar ve keyfi yonetimler, sitenin bakimsizligi, yenilenmemesi, yetenekli uyelerin kacirilmasi bu olumsuz gidisi daha da desteklemis oldu. Ureten adamlarin kacmasiyla paylasimlar azalinca ve bircok seyin paylasimina devlet bazinda yasaklar gelince iyice kan kaybi yasandi. Sonuc olarak site, bir paylasim ortamindan cok 3,5 kisi arasinda siyasi tartisma ve sohbet ortamina donmus oldu. Yine de siteyi ayakta tutan yegane bolum siyaset bolumu. O da olmasa millet yorum bile atmayacak.

Evet crazyboy_9999 benim. Siz kimsiniz?

hayırlısı ile hala buradayım (:)

Evet birçok şey değişti ama abi sen hala fenerlisin yaf :)) Gel şu Galatasaray'a.

Doğru yolu bul abi D::durdurun

Allah yazdıysa bozsun
Allah korusun
Allah o günleri göstermesin

Bizim kitapta öyle şeyler yazmaz
Neysek o
2 şık sunsalar boğaz köprüsünden atlamayı tercih ederim

Geri