..:: Son Dönemde Hackhell Hakkında Sorulan Sorular ::..

nerede eski muhabbetler nerede o eski güzel insanlar eski tadı kalmadı mı ???

• artık slm vermek için uğruyorum

Kullanılan: 21 31.3%
  • ben memnunum

Kullanılan: 8 11.9%
  • modası geçti galiba

Kullanılan: 38 56.7%

• Kullanılan toplam oy
    67
Arkadaslar, forum bir surecten gecti. Devir teslim gibi dusunun. Bu devir teslimin ardindan bir takim guncellemeler ve yenilikler olmasini bekliyorduk. Ancak bu surec oldukca uzadi. Bir turlu beklenen olmadi, bizler de bu sureci ayni sizler gibi takip etmekte ve elimizden geleni yapmaktayiz. Ancak bildiginiz gibi bu beklentileri karsilayip forumu yeniden stabil hale getirebilecek kisi veya kurum forumu devralan kisi veya kurumdur. Biz de sizler gibi bekliyoruz. Suandaki durumumuzu ancak bu sekilde ozetleyebiliyorum.

Sorun çözülmüş sanırım..guzel... :)

O cıvıl cıvıl foruma ne oldu? nerede bu mıllet : ) özledım eskı halini....

Sorun çözülmüş sanırım..guzel... :)

tam tersi düşüncedeyim ama inşallah yanılırım :)

sorunun çözülmesi php scriptinin sunucuda devreye girmesi değil,devreye girenlerin kim olduğudur!!!

Arkadaslar, forum bir surecten gecti. Devir teslim gibi dusunun. Bu devir teslimin ardindan bir takim guncellemeler ve yenilikler olmasini bekliyorduk. Ancak bu surec oldukca uzadi. Bir turlu beklenen olmadi, bizler de bu sureci ayni sizler gibi takip etmekte ve elimizden geleni yapmaktayiz. Ancak bildiginiz gibi bu beklentileri karsilayip forumu yeniden stabil hale getirebilecek kisi veya kurum forumu devralan kisi veya kurumdur. Biz de sizler gibi bekliyoruz. Suandaki durumumuzu ancak bu sekilde ozetleyebiliyorum.

verdigin bilgi icin cok tesekkürlerimi iletiyorum.bu foruma yillarimizi verdik hepimiz olan bitenii bilmek tabiki hakkimiz.cok cok sagolasin.............

Sitede yılların birikimi var.google yazdığınız her 3 kelimeden biri hackhell sitesinde mevcut.sanırım sitenin önemini belirten en iyi cümle bu.

bişey dikkatimi çekti.yeni administrator ''dedicated''.kimdir dedicated?hayırlı olsun diyen oldumu?

ve dedicated bir hosting hizmeti sağlayan şirket.acaba diyorum muhterem site sahibimiz hosting karşılığında mı siteyi devretti?

bilindiği üzere geniş bir kitleye hitap eden sitenin hosting olarak yüksek masrafları olur.bunları reklamlardan karşılamak çok zor.

Şu anki atmosferde bunlar gözüküyor.ve kullanıcılar için sonuç hep aynı.her gün geriye(eski yıllara değil) giden bir site.şu anda bence son zamanlarını geçiriyor.

Sitede yılların birikimi var.google yazdığınız her 3 kelimeden biri hackhell sitesinde mevcut.sanırım sitenin önemini belirten en iyi cümle bu.

bişey dikkatimi çekti.yeni administrator ''dedicated''.kimdir dedicated?hayırlı olsun diyen oldumu?

ve dedicated bir hosting hizmeti sağlayan şirket.acaba diyorum muhterem site sahibimiz hosting karşılığında mı siteyi devretti?

bilindiği üzere geniş bir kitleye hitap eden sitenin hosting olarak yüksek masrafları olur.bunları reklamlardan karşılamak çok zor.

Şu anki atmosferde bunlar gözüküyor.ve kullanıcılar için sonuç hep aynı.her gün geriye(eski yıllara değil) giden bir site.şu anda bence son zamanlarını geçiriyor.

yeni administrator dedicated mi? nerden biliyorsun veya nasil anladin :eek:hmy:benim anlamdim diger mod ve yonetim nerde ne oldu kimse haberlesmiyor mu? birbirleriyle neden kimse birseyler soylemiyor aciklik getrimiyor ki benim sunucuda site arapca saci gibi yarisi Ingilizce yarisi Turkce ...karman corman

cok yazik olur gercekten biseyler yapmak lazim bari icimizden biri alsin siteyi aga tam olarak sorunu anlasak daha net olur kafalar ama hayirlisi

yeni administrator dedicated mi? nerden biliyorsun veya nasil anladin :eek:hmy:benim anlamdim diger mod ve yonetim nerde ne oldu kimse haberlesmiyor mu? birbirleriyle neden kimse birseyler soylemiyor aciklik getrimiyor ki benim sunucuda site arapca saci gibi yarisi Ingilizce yarisi Turkce ...karman corman

cok yazik olur gercekten biseyler yapmak lazim bari icimizden biri alsin siteyi aga tam olarak sorunu anlasak daha net olur kafalar ama hayirlisi

siteye mod,smod olarak girenler en fazla 3-5 kişi.Diğerleri arasında aylardır hatta yıllardır siteye girmeyen yöneticiler var.

ayrıca şunu da belirtmek isterim.önceden hhresim,hhoyun gibi siteler vardı.onlarda kapandı.Mesela ben bu forumdaki tüm konularımda eklediğim resimleri hhresim.com dan yüklerdim.şimdi hepsi silinmiş.

Yani arkadaşlar durum hiç iyi değil.

site sahibi değişmediyse bora beye,bora tabakoğluna sesleniyorum.daha önce defalarca söz verdi,ben geri döndüm,site daha iyi olacak diye.hepsi boş çıktı.amaç ne kimse anlamıyor.Site bozulduğu zaman girip 1 saat düzeltiyo,başka hiçbirşeye karışmıyor.son zamanlarda onu da yapmıyo.

Birgün çıkıp birşey söyleyin de milleti endişe içinde bırakmayın.site kapanacaksada millet mesaj yazmayı bıraksın.siteye gönül vermiş insanları avutmayın,ayıptır.

Merhabalar arkadaşlar ;
Site sahibi angel arkadaşımızın dediği gibi değişti ve dedicet arkadaşımız sitenin sahibi oldu .. Bizler de yönetici arkadaşlar ile siteyi almaya niyetlenmiştik fakat nasip değilmiş ..şimdi geçiş dönemi yaşıyor site bizlerede herhangi bir bilgi verilmedi .. Sadece bildiğimiz sunucunun değiştiği...ilerleyen günlerde ne olur bekleyip göreceğiz ...
Bizlerde şuan için beklemedeyiz..hep beraber bekleyip göreceğiz.. İnş en yakın zamanda bu geçiş tamamlanır ve site eskisi kadar olmasada hitine kavuşur ....

vuuu..neler olmuş gelmeyelı.....

Belki demode olmadı ama modasının eskisi kadar tutmadığı aşikar. bunun sebeplerini bilmiyorum ama adult varken daha hareketliydi sanki :D

Kent ve React gayet guzel anlatmıslar , bize dıyecek bırsey kalmamıs bile : )

Yaklaşık 5 senedir bu forumdayım Eskiden tanıdığım bir sürü kişiyi şuan göremiyorum çok şahane yorumcularımız vardı.. Aslında birazda insanların bilinçlenme dönemi olarak görüyorum bu durumu sosyal ağlar çoğaldıkca insanların tercihleri değişiyor.. Ben bir çok forumda bulundum çok yere emek verdim bi tek burada alabildim karşılğını hiç bir sorum cevapsız kalmadı.. Forumu kullanmayı öğrenene kadar Kent55 Tarafından cevap yazılmasa bile konularım çöpe atılıp özelden uyarıda olsa bir karşılık aldım =)

Şimdi hhportal'a bakaraktan Hackhell daha iyiydi.. Canlıydı.. Yeniliklleri vardı sürekli.. Son zamanlarda biraz MMO foruma benzemeye başlayıp piyasada baya ismini duyurdu knight bölümü sayesinde sonra ve adult bölümde bi o kadar çekenler arasındaydı.. Şuan için foruma yeni üye çekicek bi yanı yok forumun biz eski olduğumu için biliyoruz o yüzden biliyoruz ama yeni gelen biri bunu bilemez ve kalmamasıda doğal.. Forumda çoğu bölümde paylaşımlar 2 3 aydan beri anı başlıklar gözüküyor.. Güzel bi anasayfası vardı.. Şuan için güzel şeyler söyleyemicem bence hatayı başkalarında değil birazda kendimizde aramalıyız.. Kimse sadece selam verilip çıkılan bi forumda kalmak istemez bizi buraya ilk bağlayan buranın kalitesi ve dostluğuydu biz hala burdaysak manevi duygularımız yüzünden burdayız ama şuan için yeni gelen bi üyeden burda kalmasını bekleyemeyiz çünkü hiç bi canlılık yok.. User girip bölüme baktığında bölümde son konu 1 ay önce acılmış görünce direk sekmeyi kapatıyor.. Biz olsak napardık..
Bence forumun bazı şeyleri değiştirmesi lazım..
Yönetim bu konuda son 1 yıldır bişey yapmıyor.. Yeni gelen userler dikkatinizi çekti mi bilmem
Hep ya bir tafsiye üzerine geldim diyor yada girip download yapıcağı şeyi yapmak için zorunda kaldığından üye olup sonra gidiyor..
Ben sadece firkirimi söyledim sakın yanlış anlamayın yönetime lafım yok.. Burası beni mutlu ediyor.. Seviyorum burayı ama bu dediklerim size bişeyleri hatırlatıp harakete geçirebilir diye düşünüyorum.. Saygılar

satıyolarsa alalım siteyi ya olmazmı neyse parası artık ?

Geri