sahinquasa
New member
- Reaction score
- 0
mastercam x2 mr2 nin crac'i nide bulabilirmisiniz
bu kadar link yazdığın için teşekkür ediyorum hepsini nasıl yazdın öle
tabiii alıntı değilse
arkadaşlar öncelikle emeğinize sağlık çok teşekkür ederim paylaşım için bu programı rapid ve filefactory olmadan daha büyük boyutlarda indirebileceğimiz bi adres ekledinizmi yazılarda bi ara 8 link olup 500 mb lık dosyalar partlanacaktı acaba bunlar oluşturuldumu bana acil indirmem gerek 8 part olan varsa çok makbule gececek acaba oluşturuldumuArkadaşm ordaki crack yerine ilk sayfadaki cracki indir o çalışıyor.
arkadaşım valla ben anti rapidcilerdeni o yüzden rapide yarısına kadar upload etmiştim.Ama çok bunaldım.O yüzden Upload siteleri aradım ve bu aramalar sonucund bir çok upload sitesine rast geldim ve bunuda hackhellda yayınladım ve konuyu sabit başlığa taşdılar.Eğer bir aksilik olmaz ise linkleri 500MB olarak belirledim Toplam 8 link 7 tanesi 500MB 1 tanesi 50 MB bu daha iyi olacağını düşünüyorum.
Sende rapide atarsan arkadaşım burada yayınlamamız daha mantıklı olacaktır ama sen yaptığın linkleri pm olarak atar isen ben linleri konumun altında yayınlarım benim amacım teşekkür aslmak değil.Paylaşımı artırmak ve faydalanmak.
Kalın sağlıcakla...
Rapidshare 11.part serverde bulunmuyor.
selam bana gönderebilirsen çok sevinirim
şimdiden teşekkürler
[email protected] dan bana ulaşabilirsin
görüşmek üzere
indir indir bitmek bilmiyo
---------------
ellerine sağlıkk
arkadaşlar öncelikle emeğinize sağlık çok teşekkür ederim paylaşım için bu programı rapid ve filefactory olmadan daha büyük boyutlarda indirebileceğimiz bi adres ekledinizmi yazılarda bi ara 8 link olup 500 mb lık dosyalar partlanacaktı acaba bunlar oluşturuldumu bana acil indirmem gerek 8 part olan varsa çok makbule gececek acaba oluşturuldumu
arkadaşlar slm ,
daha önce de yazmıştım , solidworks u indirme durumum olmadıgını sölemiştim rica etsem bir kişi bana solidworks 2008 i gönderebilirmi masrafı neyse karşılarım ,
dussssss arkadaşım gönderecegini söyledi bir kac kez irtibata gecti benimle adresimi aldı ama nedendir bilmiyorum göndermedi mail attım cevap vermedi iyidir umarım ,
göndermek isteyen arkadaşım bana [email protected] dan ulaşabilir...
teşekkürler...
ArkadaŞlar Toolbox 2008 De Yok Dosyasini Buraya Koyarsaniz Sevİnİrİm TeŞekkÜrler
Rapidshare 11.part serverde bulunmuyor.
şimdi denedim kardeş bulunuyor...
benim de bi sorunum var...
ben bütün partları indirdim , programı kurdum ama programı açtıktan sonra an error accured , solidworks will have to restart gibi bişi diyo.
kapatıp açıldıktan sonra da yine hep aynı şey.
bi türlü çizim sayfası açamadım. neden böyle yapio acaba bilen varmı ?
bu da hata penceresinin resmi
http://www.resimupload.com/ds325533762_hata2.html
http://www.resimupload.com/ds164596804_hata.html
orada yardım edecek kimse yok mu solidworks 2008 toolbox dosyasını nasıl bulabilirim solidworks ü kurdum toolbox yok açılmıyor varsa buraya eklermisiniz