N-Keylogger ! Kaliteli Keylogger'lar serimize bir Yenisi daha !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n-keyloggerla ilgili birşey sormak istiyorum. ben bu kadar becerikli bir insan değilim bu programı nasıl bilgisayarımamı kurmam lazım. ya da bir gmailim varsa bunu birisi benim için yapabilir mi?

bu programı kurduktan sonra kurbanla nasıl bağlantı kuruluyor?

bir sorum olucak arkadaslar yha şimdi olusan bu exe dosyasını baska dosyaya cevirmemiz mümkünmü media player ses yada avi formatına yada jpeg herneyse acil cvp ŞİmDİden İlgilenenlere tskkür ederim...!

Arkadaslar ben ilk once kendi bilg gonderdim ama norton hemen devreye giriyor nortonu kapatip gonderirsem ve eglenceleri kullanirsam yine bir hata cikartiyor ve baglantiyi kesiyor bilg kapatip acmadan da baglanmiyor bende 2. versiyonu yuklu siz resimli olarak 1.3 u anlatmissiniz eger farklari varsa onu birdaha aciklarmisiniz bide ben nortona yakalanmamasi icin ne yapilmasi gerektigini anlamadim aciklarsaniz cok sevinirim....

arkadaşlar ugraşmayın yahu bunlarla nie zarar vermek istiyorsunuz ki o kadar ii bilgisayar biliyorsanız ii şeylere kullanın daha hayırlıdır

lütfen biraz empati....

wagnerlove' Alıntı:
arkadaşlar ugraşmayın yahu bunlarla nie zarar vermek istiyorsunuz ki o kadar ii bilgisayar biliyorsanız ii şeylere kullanın daha hayırlıdır

lütfen biraz empati....

hacking'de empati olamaz dostum, çünkü kimse hacklenmek, zarar görmek istemez..

o zaman hacking mantığınının tamamen silinmesi gerekir, bu kadar legalliği de dünya

kaldıramaz, hacking hep var olacaktır...;)

ProAgent gibi bunda da gelen mailler kriptolu mu? Yoksa herşey açık-seçik yazılıyor mu?
Bu arada bir türlü indiremedim. Linkte bişi mi var bir ilgilenirseniz sevinirim.

Paylaşım için teşekkürler...

gokhan4851' Alıntı:
ProAgent gibi bunda da gelen mailler kriptolu mu? Yoksa herşey açık-seçik yazılıyor mu?
Bu arada bir türlü indiremedim. Linkte bişi mi var bir ilgilenirseniz sevinirim.

Paylaşım için teşekkürler...

kriptolu değil, normal olarak klavye kayıtları geliyor..

linklerde bir sorun yok, firefox veya ie'de değiştirip yüklemeyi dene..

slm
ben arkadasımın pc sine yukledim keyloggerı bir kez mesaj geldi ve birdaha gelmedi 2 saat oldu bekliyorum gelmedi pc yi kaptmıştı o yüzden gelmiyor olabilirmi?cvbınızı bekliyorum.msj olarak atarsanız sevinirim

Çok güzel Yapmışsın. Ama Bu 50dk. içinde gelio daha kısa yapamaz mıyız :D

Turk Hard Kardes önce cok ty ederim cok guzel bir program fakat bende bı sorun var gelen e mail ı acıorum yazılar cıkmıo [] bı ısaret cıkıo mesala msn konusması demıs altında kımın konustuğu : [] yardımcı olurmusun lutfen

baana ne proagentte ne n-keylogta ne tpt de mail geliyor deliricem yav:mad:

A.V. buluyo bu proyu yaaa

Dostum herseyden once paylasımın ıcın sagol! Su ana kadar forumlarda yukledıdıklerım ıcınde en basıt ve olumlu sonuc verenı ama sole eksıklerı var! mesela ben kaspersky kullanıyorum! tabı bunu yuklemeden a.v. kapatıyorum! sonra kurdum ve kendı makınemde denedım olumlu sonuc aldım! daha sonra a.v. actım! makıneyı kapatıp actıgımda hemen vırus programım uyarı verdı! yanı bunu vırus programı buluyo ve ıkıncısıde makıne her acıldıgında bunun tıklanması gerekıyorsa bu programın pek ıse yarıcagını sanmıyorum! yanı vurus programı ben dosyayı abuk subuk yerlere saklayıp o klasorun yanında gecmeden uyardı benı! yanı ne yapabılırız? bunu a.v. kotu yazılım olarak tanımamalı! bı fıkrı olan var mı?

arkadaslar program aciliyor fakat windowsun güvenlik duvari engelliyor güvenlik duvarini kapatin calisir emeginin icin tesekurler turk_hard

kardeş mynette stmp ye ne yazacağım.

kardeş mynette stmp yerine ne yazacağım.yardımcı olursan sevinirim.

şöyle bir yazılan cevaplara baktım baştan sona kadar çok ilginç şeyler var (trajikomik) anlamıyorum nasılda bu soruları bulabiliyorsunuz. tam olarak açıklaması var hatta resimli. bu kadar basit şeyleri anlayamayan biri (düşünmek istememek daha doğru olur) nasıl olurda amacına ulaşabilir ki? neden araştırmak yerine bunu başkalarından bekliyorsunuz ? adam ne güzel paylaşım yapmış ama yaptığına da pişman olmuş gibi yani en azından ben pişman olurdum. tamam burası bilgi ve paylaşım sitesi ama işin bo*unu çıkartmanın bi anlamı yok değilmi..

bu arada programla ilgili her hangi bir problem yok çatır çatır çalışıyor.

Paylaştığın ve tahammül ettiğin için teşekkürler TuRK_HaRD

MCSE+S+M

ozbüyücüsü' Alıntı:
şöyle bir yazılan cevaplara baktım baştan sona kadar çok ilginç şeyler var (trajikomik) anlamıyorum nasılda bu soruları bulabiliyorsunuz. tam olarak açıklaması var hatta resimli. bu kadar basit şeyleri anlayamayan biri (düşünmek istememek daha doğru olur) nasıl olurda amacına ulaşabilir ki? neden araştırmak yerine bunu başkalarından bekliyorsunuz ? adam ne güzel paylaşım yapmış ama yaptığına da pişman olmuş gibi yani en azından ben pişman olurdum. tamam burası bilgi ve paylaşım sitesi ama işin bo*unu çıkartmanın bi anlamı yok değilmi..

bu arada programla ilgili her hangi bir problem yok çatır çatır çalışıyor.

Paylaştığın ve tahammül ettiğin için teşekkürler TuRK_HaRD

MCSE+S+M

teşekkürler dostum, halimden anlayan birilerinin olması güzel:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri