N-Keylogger ! Kaliteli Keylogger'lar serimize bir Yenisi daha !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah razı olsun emegine sağlık ellerine saglık

gerçektende program açılmıyor......senden kaynaklanmıyor....eksik büyük ihtimal ...zaten çalışsa idi şaşardım....

emre_007' Alıntı:
gerçektende program açılmıyor......senden kaynaklanmıyor....eksik büyük ihtimal ...zaten çalışsa idi şaşardım....

biraz vaktn varsa otur şu 17 sayfa yorumu oku da ondan sonra eleştiride bulun istersen..

çalışmayan programın burada işi ne kardeşim? hatayı kendinizde arayın biraz..

ya arkadaşlar ben bu programı indirdim deneme asamasındayım ama karşıya nasıl göndericem test maili gönder diyerek mi? yardım f1 sos

Turk_hard aynen yaptım gönderdim test msj ı geldi adresime ama keyloger sonuçları 4 saat oldu gelmedi ve gönderdigim kişide antivirus falanda yok yani açtıda AMA ...

kraql2' Alıntı:
Turk_hard aynen yaptım gönderdim test msj ı geldi adresime ama keyloger sonuçları 4 saat oldu gelmedi ve gönderdigim kişide antivirus falanda yok yani açtıda AMA ...

normal 50dk'da bir kayıtlar geliyor.. istersen bir de kendinde dene, server'ı ayarlayıp

kendin aç, antileri devredışı bırakıp.. eğer başka bir firewall yazılım da yoksa, veya

windows'un da güvenlik duvarı etkin olabilir.. bunlar olmadığı taktirde sorunsuz

çalışacaktır..

ben programi kurdum... kansi tarata aktif hale geldigine dair mailide aldim... ancak ondan sonra hiç mail gelmedi... su an karsi tarafla msn de konusuyorum yani nete bagli durumda... neden böyle oldu acaba?

kardes çok güzel bir program eline sağlık:D böle program her yerde bulunmaz

yazmistim ama bi cevap alamayinca tekrar yazayim dedim...
karsi makinede trojanin yüklendigine dair mail geldi ancak daha sonra hiçbir mail gelmedi. ayni sekilde baska bir makineye yolladim oradan da yüklendigine dair mail geldi ama gerisi gelmedi?
bunu sebebi nedir acaba?
trojani ekledigim dosyaya bakildiktan sonra siliniyor bu olabilir mi? yani bir kere acilmasi yeterli degil mi?

abi artık cıkmıo linkten indirilmio napıcam?yardım ltfn. N-keylogger yada pro agenti edine bileceğimiz yeni bi link koyabılırmısın?

ya hard_turk abicim şu linkleri bi daha gözden geçirsen ? walla çok ii olur :p linklerin hiçbiri açılmıoo :(

ya aga bu msn şifresi hrç girdi siteleri felan yolluyorrr!!!!!!

önemli!

Arkadaslar yollanan pc lerden sakır sakır rapor gelıyor gayet guzel calısıyor fakat 1 pc var ondan gelen raporlar hergun aynı sekılde okunmuyor?

slkaeım
iiidlmıyı onhıcıyıer k
nol

bunun sebebı ne olabılır? yardımcı olursanız sevınırım

aynı sorun bendede var dediklerini yaptım sorun hayla var :S 1.3 versiyonunda hata vermiyo ama açılmıyoda :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri