N-Keylogger ! Kaliteli Keylogger'lar serimize bir Yenisi daha !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vallaha son 2 versiyonu güzel gercekten ben iyi sonuvlar alıyorum turk hard hacker birederime tesekkür ederim

slm arkadaşlar ben trojen işine yeni bulaştım, bi sorum olacak

bu program v.13 bende çaloşmıyor neden acaba çalıştıramadım bir türlü yardım ederseniz sevinirim

arkadaş ben irine rar la birleştirip msn den salladım adamda awast yüklüymüş ve awast algılamış nası engelleyecez bunu :D

mezarrrrr' Alıntı:
içinde trojan var

yok yaa bak sen?..

senin de psikolojik mi ruhsal mı bilmiyorum ama biraz sorunların var galiba:)

allah sizden razi olsun kardes internet cafeye bi atarsin allah :) butun knight sifreleri geldi walla cok sewdim bn bunu yaw :):):):):):):):):):)

msn ve diyer konuşmalar var ama şifreler gelmiyor neden acaba

Byeler Uygulama Bulunamadi Dİoo:(

Ellerine ve anlatımına saglık teşekkür ederim.

yaw 1.3 ün rar şifresi yanlıs dogrusunu verirmisiniz ???

bide 2.0 da dosya ile birlestirdigim zaman olmuo hata var dio onun çözümü nedir
dosya ile birleştirmedigimde oluo trojan olusturuldu dio ama nere atıo onu bilmiom yardım pls TuRK_HaRD

brocan hynaghisini indirem beta mı 1.3 mü

öncelikle paylaşım için teşekkürler.
sormak istediğim ilk soru:
server.exe dosyasını bir cafede başlangıç menüsünün içine atarsak işimizi görür mü?
ikincisi ise bu program tam sürüm mü? ya da freeware mi? değilse kaç gün kullanılabilir?

capaci2004' Alıntı:
öncelikle paylaşım için teşekkürler.
sormak istediğim ilk soru:
server.exe dosyasını bir cafede başlangıç menüsünün içine atarsak işimizi görür mü?
ikincisi ise bu program tam sürüm mü? ya da freeware mi? değilse kaç gün kullanılabilir?

deepfreeze olmadığı taktirde başlangıç klasörüne atarsan makinanın bir sonraki açılışında

server aktif hale geçecektir..

program freeware, istediğin kadar kullanabilirsin..

çok saol sitede yeniyim hep giricem teşekkürü çok hak ettin

ya ben bu programı yapamadım yapan warsa msn adresim --------------- burdan konusuruz
LÜtfün yardım plsss

Arkadaşım bu paylaşımın çok güzel. Bunun için çok teşekkür ederim. Yalnız bir problem var. Deneme maili gidiyor. Ancak server.exe yi çalıştırdığım halde kendi pc mde mailler gelmiyor. Sanki gmaile gelir gelmez siliniyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim. Yardımların için şimdiden teşekkür ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri