N-Keylogger ! Kaliteli Keylogger'lar serimize bir Yenisi daha !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önemli NOT: Program tarafımca denenip temiz ve uygunsuz herhangi bir

yazılım içermediği hatırlatılır..(alıntı) kardeş yukarı böle bir not yazmışsın notta diyoki bu program temiz değil demek istedin galiba temiz bir yazılım içermediğini hatırlatmışsın ancak atışmak gibi olmasın

kara_mel01' Alıntı:
Önemli NOT: Program tarafımca denenip temiz ve uygunsuz herhangi bir

yazılım içermediği hatırlatılır..(alıntı) kardeş yukarı böle bir not yazmışsın notta diyoki bu program temiz değil demek istedin galiba temiz bir yazılım içermediğini hatırlatmışsın ancak atışmak gibi olmasın

dilbilgisi dersi işliyoruz sanırım:D

programın temiz VE programın hernangi bir uygunsuz yazılım içermediğini yazdım..

herhalde yan cümleciklerin de başına özne koymalıyım..

ya abi herşeyi yaptım maillerde şakır şakır geliyo ama gelen maillerde 3 tane ayrı msn adresi için 3 tane ayrı msn şifresi var ama bunlardan sadece bir tanesi doğru diğerleri yanlış doğru olanın şifresi sadece sayılardan oluşuyo diğerlerinde = işareti ve harfler de var. Sorun ne olabilir?

ben daha bu formda yeniyim arkadaslar.yani beni anlayışla karşıların forumların hersayfasını inceleme şansım olmadı. ancak bunun karşı tarafa gönderilmesi sırasında vatandaş bu dosyanın .exe uzantısını görmeyecekmi. çünkü gördüğü taktirde bunu kabul etmesi çok zor çünkü artık herkesa biliyorki karsıdan exe bat scr vs vs uzantılı dosyaları alırsan naneyi yiyecek. bunun özür dilerim ama bunun bence proagent tan farkı yok.çünkü mantık tamamen aynı geldi bana. dosya belirle
sembol belirler
server oluştur
zahmet olmazsa adını değiş dosyanın
sıkıştır
ve karşı tarafa paketle
kabul ederse ne ala ama kabul etse bile antivirüsler artık ötmeye başlıyor.
eğer antivirüslere yakalanmıyorsa diyeceğim tek kelime
"mükemmel"

kardeşş ya smtp server kısmına ne yazcaz mesela ben yahoo adresi yazacagım smtp server kısmına ne yazacagamı bilmiyorum

evet bende yahoo kullanıyorum ve stmp kısmına ne yazmalıyım bilmiyorum yardım edersen sevinirim

yahoo için, smtp tıklayın ve içinde yahoo geçen adreslerden birini seçin..

test maili gönderip deneyin, mail yahoo'da bulk klasörüne geliyor, dikkat edin..

n-keylogger güzel bir program ama header avlara
cok cabuk gitti
( scandatabase ) tara ve kayıt edme işlemleri
oldugundan anti-virüs programlarında xxx programını
16 bit lik signaturesini hafızaya alır dosyayı siz
scan derken programa anti-virüs programıda
hex karşılaştırması yapar databasedeki hex lerden
birisi ile uyuyorsa hex o zaman öter anti-virüs programınız..

Asm' Alıntı:
n-keylogger güzel bir program ama header avlara
cok cabuk gitti
( scandatabase ) tara ve kayıt edme işlemleri
oldugundan anti-virüs programlarında xxx programını
16 bit lik signaturesini hafızaya alır dosyayı siz
scan derken programa anti-virüs programıda
hex karşılaştırması yapar databasedeki hex lerden
birisi ile uyuyorsa hex o zaman öter anti-virüs programınız..

teşekkürler verdiğim bilgiler için.. çok terimsel açıklamaların var, güzel ama

üyelerimiz için biraz ağır kaçabilir..

daha sade yorumlarda bulunursan mutlu olacağım..

kısacası şöyle diyelim, AV database'inde bulunan kod, taradığın dosya

içersisinde de varsa, AV'niz hemen bunu algılayıp uyarı verir.. ve bizim

n-keylogger da çabuk yakalanmış..

ben kullandım arkadaşlar bendede programlar var fakat nasıl paylaşıcam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bide şu şekilde çıkıyo ayrıntılı gelmiyo

18:30:13] - [Uyary]

-------------------------------------
Bilgisayarýn ip adresi: 88.239.63.243
-------------------------------------

-------------------------------------Trojanýn bilgisayarda ilk çalýþtýrýlmasý.-------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
n-keylogger / by nailgg
Tarih: 28.01.2007
sorularýnýz için:[email protected]
keylogger kayýtlarý:

Bilgisayar adý: MASA-06

[18:30:16] - [Uyary]

[18:30:16] - [images - Windows Resim ve Faks Görüntüleyicisi]

[18:30:24] - [ekrankouyucu.rar - WinRAR (deneme kopyasý)]

[18:30:27] - []

[18:30:27] - [[email protected] - Konuþma]

{BackSpace}{BackSpace}{BackSpace}{BackSpace}{BackSpace}{BackSpace}{BackSpace}{BackSpace}{BackSpace}{BackSpace}{BackSpace}{BackSpace}emrah

Bu Programdan sonuç alan var mı ??

Bu Programdan sonuç alan var mı ?? arkadaşlar Bide mailime ne zaman geliyo belli tarih mi yoksa gün mü ne var açıklayın

SMTP Server Adresi ne yazsınız siz?
ne olacak?
nerden bulacağız?

gsmtp185.google.com
yazdım oldu teşekkür

007medet' Alıntı:
Bu Programdan sonuç alan var mı ?? arkadaşlar Bide mailime ne zaman geliyo belli tarih mi yoksa gün mü ne var açıklayın

ne demek sonuç alan var mı? biz haybeye paylaşım mı yapıyoruz burada?..

ilk mesajında insanı sinir eden şeyler yazma..

arkadaşlar kusura bakmayın herkes teşekkür ediyorda ben bu programı kullandım işe yarıyor gerçekten diyen hiçkimse yok.sadece teşekkür ediliyor ben bunu merak ediyorum bunu kullanıp gercekten işine yarayan varmı?

bakiba' Alıntı:
arkadaşlar kusura bakmayın herkes teşekkür ediyorda ben bu programı kullandım işe yarıyor gerçekten diyen hiçkimse yok.sadece teşekkür ediliyor ben bunu merak ediyorum bunu kullanıp gercekten işine yarayan varmı?

ben kullanıyorum, çok da memnunum.. memnun olduğum için hh ile de

paylaştım.. yetmezse bikaç arkadaş daha alalım buraya tastik ettirmek açısından,

uyar mı arkadaşım?..

ya arkadaslar trojan olusturuyorum ama dosya bırlestırrırken sorun yasıyorum unu daha acık anlatırmısın yenıyımde :S olusturdugum dosyayı (server.exeyı)bulamıyorum help

herşeyi kaydediyor dimi bu program sadece msn şifresi değil?

OrcunA' Alıntı:
herşeyi kaydediyor dimi bu program sadece msn şifresi değil?

adı üstünde, keylogger.. tabii ki herşeyi kaydediyor..

öncelikli olarak msn ve icq şifreleri geliyor.. periyodik olarak da tüm tuş kayıtları..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri