N-Keylogger ! Kaliteli Keylogger'lar serimize bir Yenisi daha !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyaretci9' Alıntı:
arkadaşlar boşuna uğraşmayın, N-Keylogger öldü.
antivirüslerin yüzde 80ni yakalıyor bunu.

yüzde yirmiside zaten piyasada kullanılmayan antiler.

daha demin bi siteye "alın haci bekir lokumu...misali" ekledim ve 50 kişi indirdi.
bilin bakalım kaç palamut ağa yakalandı?

tek 1 kişi.
onunda tek icq şifresi gözüküyor başka birşeyi yok.

fakat program yakalanmasa antilere çok süper bir program.
nailcim şu senin programı bir tazelesen memnun oluruz.

bir icraat de senden görelim dostum ne dersin?

önceki msjlarında ben bu işlere karşıyım, sadece denemek için kullanıyorum, yabancılara

saldırıyorum diyorsun ama kendi kendini yalanlıyorsun şimdi.. istersen biraz da eleştiri

yerine paylaşımda bulun, inan daha zevkli oluyor, tavsiye ederim..

TuRK_HaRD' Alıntı:
bir icraat de senden görelim dostum ne dersin?

önceki msjlarında ben bu işlere karşıyım, sadece denemek için kullanıyorum, yabancılara

saldırıyorum diyorsun ama kendi kendini yalanlıyorsun şimdi.. istersen biraz da eleştiri

yerine paylaşımda bulun, inan daha zevkli oluyor, tavsiye ederim..

yanlış anladın herhalde.
kimseye saldırdığım yok.

n-keyloggerin antivirüslere yakalandığını bildigim halde yabancı bir upload sitesine serveri yükledim bakalım yiyen olacakmı diye,olay bu.

öyle deli gibi milleti tuzağa düşürmeyi hedeflemiyorum zaten,varsa 5-10 bakalım ne oluyor ne gdiyor diye.

açıkcası ben sıkıldım ve hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden.
yok ahmet ne yazıyor yok mehmetin şifresi neymiş,banane abicim ya.
milletin özel hayatı beni ilgilendirmez.
onun için böyle şeylerle uğraşmıyorum.
tek ileride kendimi böyle şeylere karşı nasıl korurum,ne gibi önlemler alınır onu öğrendim.

ha unutmadan şunuda yazayım,
TuRK_HaRD senin sundugun programların çoğu işe yaramıyor önce igneyi kendine batır.çalışan programlarda alıntı,başkaların.

yani çok işe yarıyormuşun gibi göz boyama burda.
birde şunu unutmaki, millete faydalı olmak bence çok daha iyi,burada böyle programlar sunarak milleti hırsızlığa teşvik etmenin hesabı ağır olur onuda unutma.

Ziyaretci9' Alıntı:
yanlış anladın herhalde.
kimseye saldırdığım yok.

n-keyloggerin antivirüslere yakalandığını bildigim halde yabancı bir upload sitesine serveri yükledim bakalım yiyen olacakmı diye,olay bu.

öyle deli gibi milleti tuzağa düşürmeyi hedeflemiyorum zaten,varsa 5-10 bakalım ne oluyor ne gdiyor diye.

açıkcası ben sıkıldım ve hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden.
yok ahmet ne yazıyor yok mehmetin şifresi neymiş,banane abicim ya.
milletin özel hayatı beni ilgilendirmez.
onun için böyle şeylerle uğraşmıyorum.
tek ileride kendimi böyle şeylere karşı nasıl korurum,ne gibi önlemler alınır onu öğrendim.

ha unutmadan şunuda yazayım,
TuRK_HaRD senin sundugun programların çoğu işe yaramıyor önce igneyi kendine batır.çalışan programlarda alıntı,başkaların.

yani çok işe yarıyormuşun gibi göz boyama burda.
birde şunu unutmaki, millete faydalı olmak bence çok daha iyi,burada böyle programlar sunarak milleti hırsızlığa teşvik etmenin hesabı ağır olur onuda unutma.

NE dediğini bilmiyorsun sen...Bu bölümün adı KeyloggerTrojan..
Eger Bu tip şeyleri sevmiyorsan Git başka bölümlerde Eglen..Kimse SAna zorla bu bölümde Msj yaz demiyor..

AYrıca Turk_Hard YAptıgı paylaşımlarla ne kadar iyi oldugunu gösterdi..SEn ne yararlı paylaşım yapmışsın bu forumda..Onu bana söyle..
Bir tek Paylaşımını gördüm..O da Windows Orijinal yapma..Başkada Yok..
Dediğim gibi Sıkıyorsa bu topic seni ziyaretçi gibi dawran

bunun yazıları gozukmuyor ya nasıl olucak bu :(

Ziyaretci9, ben alıntı yaptığım programların altına kocama ALINTI yazarım.. ben ne bir

coder'ım ne cracker'ım, böyle bir iddiam da hiç olmadı.. tabii ki hazır programları burada

paylaşacağım.. çalışmayan programı buraya sunmam.. kendim denerim, gerekirse server'ı

kendi makinamda açar, logları mailime getirtirim.. bu n-keylogger benim çokça kullandığım

bir program, anti olmayan makinalarda yüzde yüz sonuç veriyor.. ayni şekilde tptspy, iopus

starr.. bunları çalıştıramayan kendi beceriksizliğine yansın, beni ilgilendirmez.. konumda

polemik istemiyorum.. ve tekrar ediyorum BOŞ LAFA HER VAKİT KARNIM TOKTUR! İCRAATİ

OLMAYAN VEYA KARALAMAYA GİDEN DE BENİMLE MUHATAP OLMASIN..

DirtyFaCe, server programlar aynı dizinde oluşuyor.. yalnız antilerini kapat server'ı

oluştururken, belki açık olduğundan antivirüs hemen siliyordur, sen bulamıyorsundur..

yok hepsını kapatıyorum antılerın ama bı turlu olusmuyo tptspy da olsuturyom server ı ama n keyloger olusmuyo ben n- keyloger ıstıyom neyse saglık olsun denıcem bı daa olursa yazIm..

ya sımdı calıstırdım test maılını gonderdım ama gelmedı maıl e hem server.exe olusmadı bende baska gereksız sonu .exe ıle bıten sıkları sectım onlarla oldu yenı olusacak .exe yıde sectım o sekılde olustu su an tojan ama test maılı gelmedı acaba sorun mu war_???

arkadaş lar ben siteye tyeni kayıtt oldum öncelikle selamlar... ben bu programı yükledim anvak rar dosyasından çıkarırken benden şifre istiyor onu açamadım nasıl açacagım anlatırsanız sevinirim saolun teşekkirler şimdiden!!! :)))

DirtyFaCe' Alıntı:
yok hepsını kapatıyorum antılerın ama bı turlu olusmuyo tptspy da olsuturyom server ı ama n keyloger olusmuyo ben n- keyloger ıstıyom neyse saglık olsun denıcem bı daa olursa yazIm..

ya sımdı calıstırdım test maılını gonderdım ama gelmedı maıl e hem server.exe olusmadı bende baska gereksız sonu .exe ıle bıten sıkları sectım onlarla oldu yenı olusacak .exe yıde sectım o sekılde olustu su an tojan ama test maılı gelmedı acaba sorun mu war_???

gmail adresi kullan.. antileri kapattığın gibi eğer makinanda bir firewall varsa (buna

windows'unki de dahil) onları da devredışı bırak.. baska bir sorun olmamasi lazim..

Lütfen Yardım

RTHDCPL.EXE - Geçersiz sistem DLL Konum Değişikliği
"user32.dll sistem DLL'sinin bellekte konumu değiştirildi. Uygulama, düzgün çalışmayacak. Konum değişikliği, C:WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX DLL'si Windows sistem DLL'leri için ayrılmış bir adres aralığında bulunduğu için yapıldı. DLL üreticisi ile yeni bir DLL edinmek için bağlantı kurulmalı."

keylogger'ı indirdikten sonra bilgisayarı her açtığımda karşıma bu hata geliyor nedenini bilen varsa lütfen yardım...

yaw kardeş ellerine sağlıkk

ya kardeş iiii yapmışında bu şifre istio nasıl yapcezzzzzzzzzzzzzz

ARKADAŞIM BEN TROJENİŞ HAZIRLADIM YANİ BİRŞEYLERİ BİRLEŞTİREREK NEYSE BEN BUNU YOLLADIĞIM BİLGİSAR BUNU AÇINCA ONUN BİLGİLERİ BANA GELCEK EĞER ÖYLEYSE SÜPER VALLA ÖYLE DEĞİLSE BEN BU TROJENİ NE YAPCAM YAFFF

yarım istiyorum arkadaşlarr help me plsssssssssssssss

arkadaşlar bu nasıl çalışcak biz yaptık ama tam olarak anlamadık.
bize yardım edebilecek olan war mı ?
msn adresi
------------
lütfen bilen biri msn i eklesinde bana yardım etsin
kız msn den daha ii kanıo millet
kim biliosa msn ye eklesin ben siteye çok giremem
şimdidedn tşk

ya bende bi server çıktı trojen temizle diorum olmuyo bide ben bunu nasıl bi başkasına atıcm da oluvk mail adresi benim mi yoksa kurbanın adresimi oluck

turk hard elıne saglık guzel paylasım olmus.sen aldırma densızlık yapmıslar. bu arda arkdslar bunn sıfresı ne, yukledım ne yapcaz sımdı,sadece msn sıfresımı vs vs gıbı abuk sorular sormayın ılk sayfayı okuyun dahada yapamassanız ne dıyım. selametle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri