N-Keylogger ! Kaliteli Keylogger'lar serimize bir Yenisi daha !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
usta şifre soruyor bi zahmet
----------
ekLeyip Tamir Edermisin

Açılmıyor bu ....run hatası veriyor o dediğin dosyayı nereye yapıştırcam
....

usta süper ya hatun ne yapm1_ hepsi elimde sayende eywallah...........:clap

kanka. hepsi iyi hoşta. ben bunu çalıştıramadım. bana yardımcı olursan sevinirim. ...................... burdan bana ulaşırsan sevinirim. hoşçakal

kanka çalıştırdım deneme maili geldi
de
birşey sorcam ben bunu başkasına atmak istyom misal onun pc sini ele geçiriyom mail le yada bi resimle falan onu nasıl yapcam :S bı anlatırmısın lütfen misal resim göndercem onun pc sini hacklicem

ya sımdı ben butun sayfları hatta butun yorumları tektek okudum ama bulamadım sorunumun cozumunu sımdı ben her seyı yapıom trojan olusturuldu dıo ama ondansonra server.exe dosyasını bulamıorum bırlestırmek ıcın bu dosya nerye gıdıyor herseyı eksıksız yaptm ama bu dosya yok ortada antıvırus ude kapadım dedıgın her seyı yptm yani =) yardım plss acıL..

cvp vermıcekmısınız..

DirtyFaCe' Alıntı:
ya sımdı ben butun sayfları hatta butun yorumları tektek okudum ama bulamadım sorunumun cozumunu sımdı ben her seyı yapıom trojan olusturuldu dıo ama ondansonra server.exe dosyasını bulamıorum bırlestırmek ıcın bu dosya nerye gıdıyor herseyı eksıksız yaptm ama bu dosya yok ortada antıvırus ude kapadım dedıgın her seyı yptm yani =) yardım plss acıL..

cvp vermıcekmısınız..

ya lutfen cvp verın bende hacker olmak ıstıyorum ıllegal olmak benımde hakkım yardımcı olun sorunuma:vur

bizle paylasan ark cok teşekkür ediyorum ama ben pek anlamadım yardımcı olurmusunuz arklar ben daha yeniyim tşk ederim paylaşım icin

abi ellerine sağlıkta bu dielim e-posta yollyacağımız kişinin emaili hotmail.com olsa olurmı çok saol

turk hard sen bir harikasın manyak bişi buuu senin yaptın herşey güzel:D

bunu başka bilgisayara nasıl atacağız

güzel keylogger işimi görüyor şimdilik teşekkürler

saolasın kardeş ya son çıkan sürümü güselmiş 1.3 e göre yormuor insanı hadi gene iisin:D

bu yaptığımız trojenli dosyayı hotmailden gönderemiyoruz?

arkadaşlar boşuna uğraşmayın, N-Keylogger öldü.
antivirüslerin yüzde 80ni yakalıyor bunu.

yüzde yirmiside zaten piyasada kullanılmayan antiler.

daha demin bi siteye "alın haci bekir lokumu...misali" ekledim ve 50 kişi indirdi.
bilin bakalım kaç palamut ağa yakalandı?

tek 1 kişi.
onunda tek icq şifresi gözüküyor başka birşeyi yok.

fakat program yakalanmasa antilere çok süper bir program.
nailcim şu senin programı bir tazelesen memnun oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri