Kızlar en Çok erkeklerin nesine bakar

bende bır erkek olarak kızların nereme baktıgını hıc merak konusu edınmem...

Hıcbırseyıme bakmayan bırısı cıkarsa karsıma ıste o zaman yok dıyemem

valla genellikle yüzüme bakarlar kızlar benim ben şu ana kadar hiçgörmedim başka yerlerime baktıklarını
resim034wb8.jpg

YOK YANİ BİAN ÖÖLE TERS OLDU GİBİ GELDİ KUSURA BAKMAslayerr´isimli üyeden Alıntı
bakacak şey bulamıyorlar diye banamı dedin

ben sana demedim onu üstüne neden alınıyosun

cRaftYgirl' Alıntı:
ben sana demedim onu üstüne neden alınıyosun:eek:ut:

yürü beeeeeee kim tutar seni:D
KUSURA BAKMA CRAFTYGİRL BİRAZ ALINGAN YAPIM VAR BU ARADA ANKET AÇTIM BİRİLERİ BAKSIN ARTIK SİZCE NE KADAR KARİZMA
:(

KIZLARA GÖRE DEĞİŞİR...

mewsela ben bir erkek olarak kızlarda yüz güzelliğine bakarım.fiziği boyu sesi ve yaşı sonra gelir...

walla kıza göre deişir aga bazısı namahrem yerlere bakar(bunlar yoldan çıkanlardır) :):):)

erkekler kızların neresine baklıyorsa, kızlarda erkeklerin aynı yerlerine bakıyorlardır.. bunu o kadar kurcalamaya gerek yok bence

alish' Alıntı:
erkekler kızların neresine baklıyorsa, kızlarda erkeklerin aynı yerlerine bakıyorlardır.. bunu o kadar kurcalamaya gerek yok bence
ayakta alkışlıyoırum seni...

мεяvεм' Alıntı:
ben bir bayan olarak efendiliğine aktifliğine aile yapısı iş veya okul durumu sonraz azcık tipi olcak sonra giyimi sonra samimiyeti

ben çok şeymi istedim acaba :p

:) yok canım bi ev bi araba bide holding kalmıştı onuda ben tamamladım :Sopa

BIR KIZA CIKMA TEKLIF ETTIGINDE KENDI SACINI OKSUYORSA BU IYIYE ISRARETTIR :p

Dosttum Sen Bunlari Nurİ AlÇo-yada CcoŞkuna Sor :d

yakısıklılıgına gıyınıs tarzına konusma tarsına ve sitiline

arkdaşlar gözleri unutmamak lazım gözlerde ilgi çeker..

hepinizin kacırdıgı bir ayrıntı var oda saklı kalsın bende:) muhahahha

anti sana katılıyorum dostum kadınlar erkeklerın en cok poposuna bakıyor sonra ayakların sonra gyimine sonradsa cekiciliğine:D

Geri