Hikaye oluşturma

bakkala gittim 1 kilo konsorsiyum,3 kilo spesifik,1.5 kilo elzem,2 kilo konjektürel,5 kilo difransiyel aldım
şal
parfüm
çamur
kumanda
terazi hadi kolay gelsin...

yaw yeni terazide annemın orugu şalı tartıodum normalden daha agır gelince bi baktımm ki içine kumanda kacmış:D sonra olur bole dedim bizim kuamndayı cebime koydum ufak bitraz;) neyse eve donuyodum ki şal camura dustu tabi temizleyemedim anca parfum sıkarak eve goturmek zorunda kaldım :D ahah gercekte bole bişi olsa :D direk bi sebil bulup yıkarım ama hikaey işte
alttaki
cebir
matrak
aktif
tırsma
cokşukur:D kolay gele :D komık ola

sonra eve gittim.

çarşamba cebir vizem var.hoca matrak ama biraz tırsıyorum kendisinden. nese işte tam derse başlamıştım ki benim hiperaktif arkadaşım özge çıkageldi :vur:melek çok şükür daha cümle kuramıyor da başımı şişiremedi :goz:

lastik

maytap

fıskiye

bidon

buat kapağı
:saskin:melek

sakin bir yaz gününde bizisikletimle sahilde ilerlerken bisikletin lastiği patladı. Şaşkınlıkla etrafıma bakınırken gözüme bir fıskiye ve elinde bidonuyla yaşlıca bir kadın takıldı. Sokağın başında küçük çocuklar ellerinde maytaplarla koşa koşa geliyorlardı .Ansızın arkamdan gelen bir sesle irkildim küçük kardeşim bana sesleniyordu --abla buat kapağı ne demek

---- düş
----zor
-----pazarlma
----- vergi kanunları
----cımbar

bu yazki stajımda cımbar ve cesşitlerini inceliyordum.planlama mudurune gore cımbar vergi kanunlarında bu yıl yenılemeye gidilmiş.artık oyle kolay kolay vergi verme gecmiş gitmiş işler zorlasmış evraklar falan.pazarlamak da zor zaten cımbarı.yani cımabra işi zor iş keşke düş olsaydı bunlar ama deil
kahır
modem
telli defter
tiksinc
istiare
kolay gelsinnnnnnnn

garip bir baş ağrısıyla eve dönen genç adam hacimli saçlarını savurarak bilgisayarını açtı acil olarak ödevini arkadaşına göndermesi geerekiyordu ancak; derin kahır çökmüş odasında seri hareketleri bir anda donup kaldı sanki zaman durmuş gibiydi -- dişlerini sıkarak modem bozulmuş diyebildi . Son bir gayretle gıcırdayan ,zor sığabildiği yatağına attı kendisini . içinden netin bozulacağını nerden bilirdim istiareye mi yatsaydım diye geçirdi . o gün ilk defa yüzünde bir gülümseme belirdi ve orada uzun kalmadan silinip gitti. bir hıçımla komidinin üstündeki telli deftere uzandı kalemi de eline alarak -- hadi bakalım kolay gelsinnn dedi ve deftere şunları yazdı:

imkansız
tanışmak
coğrafya
hayal kırklığı
cimcimee

yazdı :)

dün noldu inanamazsın imkasız gibi bişeyyaa hani çok tanışmak istediğim bi coğrafya öğretmeni vardıya onunla tanıştım ,sohbet muhabbet giderken bibaktım bi kız geldi sefgilisiymi ,nası bi hayal kırıklığı yaşadım o anda tahmin bile edemezsin,kızla iki saat muhabbet ettkten sonra bana dönüp 'cimcime sende bile yemeğe gelmezmisin 'demezmi????? oldu valla sanırsam

disket
kan beynine sıramak
valiz
sarsıntı
öksümek
kolay gelsin.......

arkadasları ve hocası vedat hoca ona hep cimcime derdi ama aslında onun bir cimcime gibi yaşaması imkansızdı.yasadıgı cografya buna el vermiordu yani boyu dolayısıyla makilewrin arasında kayboluyordu:D ama hayatının değişmesini cokk istiyordu bu yuzden farklı yerlere gider cimcime olabilrimi diye keşfe cıkardı yiğne birgun gittiği biryerde bir gencle tanıştı ve gence sence ben burda bi baltyaa sap olaiblrmiyim cimcime olabilrimiyim dedi genc de senden bi halt olmaz boşuna dolasma dedi kız hayal kırıklığla öz topragına dondu :D:D:)
gec kalmışım yazmışlar :D e aferim bana ya kelime vermemişim ki
kelimeler
sebep
görgü
alkış
gelişmemiş
yunus

birgün yunus sevdigi kiza sevidgini anlatmak icin sevgisini kelimelere dökmüsch, ama o kiz mektubu okuduktan sora görgüsüs diye yunusa tokati atmisch, bunu gören millet alkislamaya baslamischlar yunus bu alkislara bi sebeb bulamamisch, ama malesef yunusun cabalamalarina ramen hic bir gelischme olmamisch üstelik birde tokati yemisch ve aska töbe etmisch bidaha kimseye sevgisini göstermemisch....

gündüz
gece
hayat
sigara
orman
yesilik
raki

hayat dedigin nedir ki diyordu hasan amca :) son sozu bu oldu
birgunyine herzamanki hallerinde rakısı ve fb li formasıyla ormana içmeye gitmişti
ama keyfi yoku bu akşam bişeyler yolunda gitmiyor gibiydi
bir sigara yaktı .
tam o sırada telefonu calmıştı arayan kızı nejla idi..:D
babacıgım buralarda yeşilliğin tadını cıkarıoruz dedi yurt dısındaki kızı
adam iyice sıkıldı zira oturdugu yerin saedce adı ormandı
rakısını actı içmeye basladı ..
ve o sırada heryerin duamn içinde kaldıgını farketti
onun için hayat o gun son bulacaktı
bir gece ve bir gunduz daha istemeye hakkı yoktu cünkü yaktıgı sigara bir ormanın daha yok olup gitmesine yol acmıştı
heytt ne yazdım yaffffffffff
mahşer
cümbüş
anatomi
hesap
ehliyet
hadi buyrunnnn

Tvde Mahşer ile cümbüş gruplarının insan anatomisi konulu oyununu izlerken bütün yaptığım hesaplar karıştı.Şİmdi ben ehliyet alacak parayı nereden bulacam, Mahşerden mi cümbüşten mi istesem?
Bidon
Keser
Pancar
Paket
Piton

nusret bi gun eve geldi ve hiç beklemedigi bi durumla karsılasmıştı annesi keserle pancarı dogruyordu
tabi nusretın gozleri faltası gibi acılmıştı korkudan heran onu da kesebilirdi cinnet gecirme ihtimalini de aklından gecirmişti nusret.daha sonra bir bidona et koydugunu gordu nusret birini dogramışmıydı annesi olaibinlir miydi bole bişi ve tam bunalrı düşünürken annesi bugun nusretin dogum gunu oldugundan ona bir hediye aldıgını soledi
nusrte biraz korkarak da olsa paketi aldı ve paketi actı paketten parcalara ayrılmş bişi cıktı annesinin ehdiyesinin dogranmış bir piton oldugunu goren nusrtetten o gunden sonra haber alınamadı :D:D:D: ahahahahahahaha

goncagul
eşref
otobus
kırtasıye
tarafik kazası

Bir Varmıış Bir Yokmuşş ...:)
Goncagül Eşref Ve Çocukları Otobüste Giderken Kırtasiyeye Gitmeyi Unutmuşlar Otobüs Şöförüne Dur Diyince Otobüs Şöförü Durmuş Ve Arkadaki Araba Otobüse Girmiş.. Akşam Haberlerde Trafik Kazasını Herkes İzlemiiiiş ... :)

Kâmil
Remzi
Bebek
Süzgeç
Ördek ( Hadi Bakalım :D)

yeni baba olan fırat cocugunun ismini haklı olarak kendi koymak istiyormuş ama karsının annesi izin
vermiormuş sureklı deişik isimlerle karsısına cıkıormuş en son istegi ise remzi imiş .tutturmuş dedisinin adı oalcak diye oysaki fırat bebiğinni isminin kamil olmasını istiyormuş .en sonunda
kadın geri adım atmılş ve bebeğin adı kamil olmuş yıllar gecmiş kamil 3 yasına gelmiş ve dış cıkarıomuş:D
eline aldıgı her cismi dişini kaşımak için kulalnıomuş ve anneannesinin süzgecini en son alıp dişlerini kaşımaya başlamış bunu goren anneannesi ilk eline gecen seyi bebege verip süzgeci alma derdindeymiş
ama ısrrala cocuk süzgeci vermiormuş en sonunda en cok sevdigi ordegi gostereek elinden almışlar süzgeci ne yapsın ccoukcagız dişleri kaşıonumuşşş :):):)
ayna
güsel
kazma
yol clışması
yevmiye

Kırmızı başlıklı kız bir gün ormandaki güzel nenesine baksın diye ayna götürüyormuş.Ama ne görsün ormanda yol çalışması var.Tabii böyle olunca uzun olan yoldan gitmeye karar vermiş.Tam arkasını dönecekmiş ki kazmanın biri --Hop bacım nereye gitcen sen demiş.Oda neneme gidecem deyü cevaplamışmış.Kazma olan amele eğer yevmiyem kadar para verirsen seni kısa yoldan geçiririm demüş.Kırmızı kalpaklı kız da kabul etmiş.Kazma da geçirmiş.
Nenesine de bir daha uğramamış.(şehir efsanesi)

Fular
Halı
Sac
Işık
Güneş

tekstil klubu üyerlindn biri olan feryal teknık tekstillerle ilgili bir seminer veriyormuş.o sırada güneş gibi saclarıyla ortalıgı aydınlatan bir davetli feryale dogru ilerlemiş ve ona bir fular hediye etmiş .feryalin takıntılarından biri olan fular cok güselmiş e feryalde cok severmiş zaten teşşekur ederek fuları almış ve hemen saclarını savurarak fularını takmış.aslında yaptıgı konuşma ile ilgili olarak halı motiflerini gostermesi gerekiormuş ama feryal fuları gorunce hepsini unutmuş ver pncereden gelen ışığa dogru bakmış aman boşver bu işler sıkıcı işler demiş .. seminer hikaye demiş :)
medikal
canta
mandalina

Medikal ürünler satılan bir mağazadan masaj yastığı almaya gittim.İçeri girince telefonuma bir mesaj geldi.Mesajda girdiğin mağazadan hemen dışarı çık ve 980987665788 nolu telefonu ara.. yazıyordu.
Elimde telefonla dışarı çıktım.Numarayı çevirdim kimse açmadı.Israrla çaldırmaya devam ettim.Karşıma bir bayan çıktı sonunda ve orada beklememi 10 sn içinde yanıma bir çanta bırakılacağını söyledi.İçinde çok önemli bir şey varmış benim için.Dedi ve kapattı telefonu.
Ne oluyor manyakmısın bile diyemedim.Mağazaya tekrar girmek için geri döndüğümde yanımda bir çanta gördüm.Bu sefer harbiden ne oluyor yaw dedim.Çantayı yavaşça açtım.İçinden mandalina çıktı.
Ben de lafı fazla uzatmamak için medikal mağazasının önünde aldığım mesaja binaen çantadan aldığım mandalinayı ısrarla yedim...
kepek
tepe
bulut
manastır
rakı

yıne dıktım rakıyı kafama,allahın cezası kepekler yuzunden oldu hersey ne vardı kı dokulcegı gununu bulmustu tam da sewgılımle bulusacaktım bugun havada zaten kapalıydı bulutlar kaplamıstı gokyuzunu bılıyordum kotu bır gun gecirecegımı ama keske dıyorum keske acık olsaydı hava belkı gunum ıyı gecerdı kısmet deyılmıs...benm kafa attı tabı napalım yolun ustundekı manastıra gıdıp bakındım icerdekılere sımdı eve gelmıs rakı ıcıyorum ahh ahhh...:saskin

ayı
balkabagı
kapak
poşet

Üç Ayı Yolda Giderlerken Bir Kapak Bulurlar.Kapakta Balkabağı Festivalinde Bedava Bal Kabağı Verildiğini Duymuşlar Ve Poşet Poşet Balkabağı Almışlar :D:D:D

Deli

Otobüs

Bilet

Muavin

Durak :D:D:D

Deli otobüs şöförü muavinden bilet alır durakta

Çin atasözü...

Geri