Hikaye oluşturma

sokakta gezerken elma satan bir manava girdim ve adama sordum uganda ne demek diye oda simdi cok sinirliyim aglamaklı oldum bi mendilin varmi dedi

para
çakmak
yoğurt
kadın
mıknatıs :D :D

bir kadın gördüm yoğurt yiyordu mıknatıs gibi ilgimi çekti dedim bi sigara yakıymde şuna bi şampanya ısmarlayayım. çakmağı cebimden çıkarayım derken birde baktım ki cüzdan evde eeeee para yoksa şampanyada yok

çay kahve adaçayı kuşburnu oralet

Arkadasımla beraber resturanta gittik ve garson gelip sordu ne içersiniz diye adam: çay kahve adaçayı kuşburnu ve oralet var dedi
bizde içtik =)

Kaymak
Çakmak
BaRdaK
Şapka
Radyo

Kaymak CECEMANI Önemli Deil Abi Hatasiz Kul Olmaz Hem NE Kusuru Estafurullah
Çakmak
BaRdaK
Şapka
Radyo

Ya Bugün KAYArken Yokda CAkmak Buldum Sigarami Yaktim Sonra Bir BARDAK Su ictim Sonra SAPKami Takim RAdyomu ACtik Kulakligimi Kulagima Takim Yolda Yürüdüm

Su

Ates

Besiktas

Türkiye

Yol

SU ile ATEŞ söner.BEŞİKTAŞ ile TÜRKİYE YOLlara dökülür.

yatak

yorgun
sigara
kazak

yatağımda yatarken işte çok yorulmuşum yorgunluktan elimde sigara ve üzerimde kazakla uyuyakalmışım
roman
hırsız
aşk
pantolon
dizi

Roman okuyodum ve konusu hırsız larla ilgiliydi

sonra aşk ım beni aradı ve dısarda buluşalım dedi bende ok geliyorum dedim pantolon numu giydim tv de izledigim dizi yi kapattim

vE disarı cıktım....

kaşmir
bıçak
Makarna
Jeneratör
hafıza kartı (memory card )

kaşmir
bıçak
Makarna
Jeneratör
hafıza kartı (memory card )

jeneratörü aldim fise takdim bakdim oluyordu o arada makarna yiyordum bide tabiki bucakla kestim ondan önce ;) memory cardim herzamanki gibi playstation2 deydi yani.

kasmir ne oldunu bilmedim icin af edersiniz arkadaslar :)

protein

araba

vucut

dolap

doktor proteinli meyveler yemem gerektiğini söyledi.doktorun yanından ayrılıp

arabama bindim bu sırada vücüduma inanılmaz bir ağrı saplandı arabanın

dolabından ağrı kesici bir hap alıp içtim

çamaşır
fatura
tabak
dağ
çelik

çamaşır
fatura
tabak
dağ
çelik

Camasir Makinasi Almaya Giderken Baktim Yolda Celik Teller KAldirimda Celik TEllere Takildim Düserken Dag Gibi Camur Vardi Oraya Düstüm Sonra Kalktim FAturayi Yatircegim Aklima Geldi Ama Eve Gittim Temizlendim Bi TAbak Yemek Yedim Sonra Geri Gittim Yatirdim

Ayi
Ciftlik
Kalesnikof
Asker
Mehmetcik

sabah saaetlerinde bir AYI ÇİFTLİĞE saldırdı.çiftlik sahibi KALESNİKOF silahı ile ayıyı vurdu.olay yerine gelen ASKER ayıyı vuran adamı ruhsatsız silah bulundurduğu için göz altına aldı.MEHMETÇİK yine görevini yerine getirmişti.

buz
anahtar
okul
kız
cakmak

geçen karnım çok acıkmıştı mutfağa gitçektim lap diye düstüm bi baktım herler buz olmuş hep denedim denedim gidemiyom aklıma bir fikir geldi çakmakla eritmek erittim gittim bi baktım benim kız yani sevgilim yemege gidelim mi diye sordu ben de tamam gidelim dedim sonra giderken baktım kapı açılmıyodu kilitlemiştim kapıyı anahtarın yerini unuttum ara ara zor buldun neyse zar zor yetişmiştim bi baktım okula gittik sasırdım ama yine güzel geçmişti :D

flim

cilingir

halı

yemek

:hhman:

Filme dalmıştım, Bizimkiler dışarıda yemekteydiler. Halının üzerinde top ile oynayan Reçel(köpegim) birden irkildi Çilingirci nasıl kapıyı açmaya calışırsa aynen, birisi kapıyı açmaya çalışmaktaydı..

Marjinal
Sevgili
Ahududu
Yarın
Nihayet

arkadasımla disarda gezerken birden bana marjinal nedir diye sordu bende nerden biliyim la dedm

ardındanda telefonda sevgili mahmut aradı:D yarın ahududu yermiyiz diye sorcakmıs Megersem sonra konustu konustu konustu nihayet tel i kapadı.

Ela
2 yıl
yol
pastırma
balata

ELA okulu bitireli 2 YIL olmuştu.ama daha önünde UZUN bir yol olduğunu düşünürken mutfağa giderek buzdolabından bir parça PASTIRMA aldı.o anda arabasını tamire götüreceği ve BALATAları tamir ettireciği aklına geldi

şapka
bira
sabun
köşe
cevap

şapkamı çıkarıp biramı yudumlarken üzerime döküldü sabunla yıkarken ayağım kaydı köşeye çarptım acıdan çalan telefona bile cevap veremedim
bali
tiner
cam
gül
aşk

Kemal amca Herzamanki gibi kafasında şapka elinde bira sisesi ile geziniyordu hayrola kemal amca diye sordugumda bana su kosede bi sabuncu var ona gidiyorum diye cevap Verdi

puuh şirine ablaaa Araya sen girmisin yaw o kadarda guzel bulmusutum :D :D
dur ben yeni yazamn seninkinden :D

GEne sokakta gezerken bali ve tinercileri gordum ve evin camını kırmaya calısıyorlardı ve ben onları durdurup
Niye boyle yapıyosunun dunyada ask var hayat var guller cicekler var dedim ve onları vaz gecirdim

BAkkal
ütü
Adsl modem
İlaç
Priz

BAkkal
ütü
Adsl modem
İlaç
Priz

BAKKAL kemal işleri ilerletmişti.artık ÜTÜ hatta ADSL MODEM satmaya bile başlamıştı.fakat kendisi kalp hastasıydı hergün İLAÇ kullanmak zorundaydı.bir keresinde PRİZden elektrik çarpmıştı az daha ölüyordu.

falçata
köpek
tiner
uçak
tabela

falçata
köpek
tiner
uçak
tabela

Elimde Falcata Aksam Yürüyordum Köpek Cikti Karsima Onun Pesinden Giderken tiner Kovasina Carptim Tabiki Gittigim Yer HAva Alaniydi Ama Gec KAldim Ucagi Kacirdim Tabelaya Baktim 5 Dk Ertelenmis Ve Sonra icim Rahatladi

Ugursuz
Yurt Disi
Kartal
Kadin
Bela

Ugursuz
Yurt Disi
Kartal
Kadin
Bela

UĞURSUZ bir YURT DISI tatiliydi.yalnız gittiğimiz dağdaki KARTALlar görülmeye değerdi.gezimizde bize rehberlik yapan KADINın başına gelmeyen BELA kalmadı.

tepe
banyo
hoparlör
kat
tava

Geri