Hikaye oluşturma

Çok komik oldu bravo :)

-- Magazin haberleri;
Tasarım dünyasının ünlü isimlerinden Fatih Olbaltaoğullarından yaptığı konuşmada Kütahya'da açtığı ve sadece sanat yaptım ben orada dediği heykel sergisinin açılışında yine olay çıkardı.

Kendisine bir türlü şengen vizesi verilmediği için öfkeli olduğu görülen sanatçı o vizeyi mutlaka alacağım sonrada tuvalete atacağım dedü.

ninja
dede
sopa
buda
kereste

hadi bakalım devam...

Hep geç kalıyorum :)

bugun bogaz koprüsünün essiz manzarasına baktım ve süpper dedim ayrıca galata da bi yandan gülümsüyordu ...o sırada kadayıf dolamsının tarifini aklımdan geciriodum sonra vejeteryan oldugum için cag kebabı diye bişi varmış onu hiç tatmadıhgım akllıma geldia Allhtan sahildeydim midem fazla bulanmadı.bulanmasına ama ya erzurumdan gelecek kurbna ne demeli..
ayna
yulaf
elektrikli battanye
sayfa
gitmek

Dön bak aynaya bu senmisin hatırla
Hatırla yediğin yulafları 20 kg aldın
Sen böylemiydin hatırla
Elektrikli battaniye alığın günü hatırla
O gün benim için bir sayfa kapanmıştı
Ve ben var gitmek.. Hoşçakal

şapka
yağmur
deniz
gökyüzü
karanlık

evet oyun sandıklarından daha gec bitmişti ve hava iyice kararmıştı...karanlık gökyüzü bir deniz ve yakamozlar .....yagmur taneleri şapkalarından yüzlerine usulca süzülüp onların yanlız olmadıklarını hatırlatıyordu . hayat herseye ragmen yasamaya değerdi....
kale
iskender
kul tablası
yapışık
uzay

Büyük iskender tek tek kaleleri zabdederken..Uzaydan gelen yapışık uzaylılar Büyük iskendere Kul tablasını uzatarak Abi bunlardan uret gelecekte cok pıs para kazanırsın....

Hackhell
Kardeş
Msn Messenger
Yazıcı
İzmir

hackhell de hadi kardeşini sec kampanyasını goren feryal izmirden bi ufaklıgı kendine kardeş edinmiş bunun üzerine msn den de yazışıp konuşmaya baslamışlar
cocuk cok tatlı oldugu için feryal kendi kardeşi gibi sevmiiş bagrına basmış . bi gun mektup yollamaya karar vermiş yazısı da pek bi çirkinmiş feryalin (cok güselidr hikaye icabı :D )demiş yazayım ben pc de yazıcıdan cıkarayım yollayım ama yazıcı da bozulmuş zira sacma bi fıkır oldugunu farkeden feryal sacmlaya bi son vermiş......... :D:D:D
buz dolabı
servis
geyik ve kertenkele
oturum
tiyatro

Aynı evde Yaşıyan geyik ve kertenkele bir gün evde Geyik yaparken ( :) ) üç beş sohbetten sora karınlarının kazındıgını farketmısler...Mutfaga gıden kertenkele buzdolabın bozuldugunu anlamıs.Nese Servıs cagırmıs bu elemanlar..Servıste demıskı yok benım ısım cok yarın gelıyım..Geyıkte tmm o zaman bızde kertenkeleyle 9.15 tiyatro oturuuna katılalım demısler..Kertenkele aman bea yaws salla gıtsın sanat benı bozuyo otur oturdugun yere demıs..Tvye kaldıkları yerden devam etmısler...
Langırt
Sevgili
Klip
Başarı
Kumanda

kumandayı eline alan cahit evde teror estiren bi aile babsıydı.
bir gun langırt oynamaya giden oglu eve gec donunce zıvandan cıkan cahit baslamış evdeki uzaktan kumandalı olan her aletin kumadasını fırlatmaya
eşi yapma bey daha kilp cekecem heryerim morardı desede :D
cahit kumandayı gorunce fırlatmadan duramıormuş
karısının klip cekmesine de karsı olan cahit
sevgilim gel basarıyı kumandada yakalyacaksın demiş boo igrenc mı oldu ne :D
samata
vızırtı
ipek
deri
portfolyo

Marmara Üniversitesinde okuyan hafta sonlarında deri fabrıkasında kalıte kontrol uzmanı olarak calısan İpek birgün arkadaslarıylaa şamata ederken bi vızıltı duymuşEtrafına bakınmıs ama hıc bı sey gorememıs.Arkadaslarına sormuş sizde duyuyomusun dıye..Ama yok o sesi sadece İpek duyuyomus.Aylarca bu vızıltıyla yasamıs..sonunda aklını kaybetmıs..Ve Delidir ibaresı portfolyosune işlenmiş..
Proje
Halı
Işık
Japon
Deniz

hergun vapurda mavi oadada o japon kadını goruyorduk
elinde orgusu kulagında radyosu bi tuhaf karakter dogrusu
prooje odevimi düşünürken aklıma o kadın geldi
ve projemın konusu artık belli ucan halının denizdeki yansıması
bu odev bittignde sactıgı ışıktan insanlar kor olmasın diye bi de gözlük dagıtsam mı acaba
:D
mukemmel
kurum
yengec
iklim
ıslakmendil

15 Aralık 2007 Cumartesı mukkemmel bır gun dogrusu...Tıpkı benım gıbı..Bugun yengec burcunu okudum gazetede..iklim değişikliğine ihtiyacınız var dıoydu...Aklıma da yattı aslında..Pazartesı gıdıp calıstıgım kurumdan bır ızın alıyım da bı tatıl yapıyım..Ah unutmadan su bakkaldan da bı ıslak mendıl alıyım lazım olur :D

Çalı
Çapraz
Çarşı
Çatı
Çarşamba

bak ya alıştıgım şeyleri degiştiriolar sinir oluyorum
sen show tv ye bak şimdi
kurtlar vadisini carsmabaya almış
oda yetmiomuş gibi calıların arkasında capraz ateş altındaki mematiyi de
rol geregi oldurmuş
e ben o show tv yi basmazmıyım catılarını baslarına yıkmazmıyım
bide not bırakmazmıyım
bu alemde carsı kurtlar aleminde feryl show tv ye karşı diye :D:D:D
hayat
duru
odun
orman
yenılemek

Bu gün hava biraz kasvetli yağmur yağabilir.Her çarşamba çarşıya gitme alışkanlığımı bu gün bozucağım anlaşılan:(yağmurda bastırdı zaten o da nesi nasıl bir yağmur bu böyle çatıda yarık vardı şimdi içeriyi su basıcak.Hemen gidip o yarığı kapatmam lazım.Kapını arkasında ki çapraz odunlar işimi görür belki.ısınmak içinde çalı çırpı yaktıkmı bir de çayımı alırım elime bu günümde böle geçer işte.

çakmak
deniz
araba
fadime:)
mehtap

Duru bır hayat Suren Selim kendını yenılemek ıcın hayatında değişiklık yapmak ıcın ormana odun kesmeye gıder..Kesıcek odun ararken bi ayıya rastlar..ama cok gamsız olan Selim iplemes ayıyı ve yoluna devam eder..zaten Ayıda takmamıstır onu...Daha sora anlarkı Selim Asıl Odun olan kendısıymıs..Kendını yontması lazımmıs

Aydın
Bebek
Yeni
kişilik
Apla

aplasının sözünü dinlemeyerek kendine oduna diye hitap eden selime aplası aynen sunları solemiş
kendine hakaret etme aplacım senin bebk gibi bi kişiliğin var o kadar saf ve temiz ayrıca bir aydın arkadasım var onla tanıştıracagım seni demiş selim cok sevinmiş ve kendine odun demekten vazcaymış aplasıyla yeni bi hayatın ilk gunlerini sürmeye basamışlar aydın da ölsün :D
bari orda kalmasın
ecel
zavallı
diyemedi
görgüsüz
kacmak

Ecelinden kaçmak isteyen görgüsüz kaba aynı zamanda zavallı adam ölmeden önce Dostuna dusmana hakkınız helal edin diyemedi..Cunku o adam kıbırlıydı hatalanın farkında deıldı ozur dılemesını bılmezdı..kısaca Hödük bir adamdı....
Yarın
İş
Baba
vakit
mutfak

Geri