Hikaye oluşturma

bayrak
cocuk
tren
cam

Geziyordum Tek Başına top Oynayan Bir Çocuk Gördüm Topu At Dedim Top Gelirken Son Gücümle Vurdum Tam Da Tren Geçiyordu Top Trenin Camına Doru Gidiyordu Sonra Top Bayrağa Çarptı Ve Hızını Kaybetti

Biraz Saçma Oldu

Gözlük

Elbise

Filim

Matkap

toP adamaın kafasına geLince adamın gözLüğü düşTü Elbisede kİrLenmİŞtİ tamda matkaP fiLimİne giderKen :D:D:D:D:D

PERDE

SANDALYE

müziK setİ

biLgisayaR

BeYza

PERDE
SANDALYE
müziK setİ
biLgisayaR
BeYza

evde görev dağılımı yaptık.PERDEYİ takmak icin SANDALYEye ben cıktım , abim MÜZİK SETİ ile ugraşıyordu BİLGİSAYARlada BEYZA uğraşıyordu.

halı
baharat
balık
kaza
oje

halı
baharat
balık
kaza
oje

HALInin Üstünde OJE Varmis Annem BAHARATLI BALIK Yapiyordu Ama KAZA ile Ojeye Bastim

Manyak
Sali
HAfta
Okul
Kurs

bütün HAFTA MANYAK gibi çalışıp duruyorum, yinede patronumdan laf yiyorum bide şimdi SALI günleri muhasebe KURSU um başladı al başına belayı daha OKULdan gidip diploma örneği çıkarttırcam

DENİZALTI
UÇAK
ARABA
ZEPLİN
TRELEYBUS

Denizaltı ucaga Girmiş bunu Gören yolcular arabaya binmişler zeplin Arabanın Yanıa Gitmiş TReLeyBus in Aşagıya Demiş ... yoq ßöLe ßir Hikaye :D:D:D

Makas
Motor
öLü
Viraj
Araç

:hh?

adam motoruyla viraja hızlı girince aracların içine girmek zorunda kaldı. elinde makasıyla bişeler kesen kadın öldü :p

Bakkal
Füze
Doğalgaz
Denizaltı
Suborusu

bakkala gırdım sıgara alımdıe
haberlerde dogal gaz kesık dıye duydum.
bakkaldab cıkıp sokaga gırımdedım suborus batlamıs
sokaga denız altı ıle gırdık :D

kasap
oje
kasatura
meşale
ucanbolon ;)

ojelerimi sürüp dışarı çıktım, kasap elinde kasaturayla bana doğru geliodu :saskin
hemen yandaki restorantın kapısında duran meşaleyi kapıp adamın kafasına attım, sonrada uçanbalona binip kaçtım..
biras gerilim oldu galiba :durdurun

messenger
toka
parliament
fotoğraf
mum

SAçıma Tokayı Taktım.. pc'nin Başına Otururu Oturmaz Messenger'i AAçtım.. Mail adresime Gelşen Fotolara Baktım.. ardındanda Mum ışıgından Bir parlement içtim :p

ayı
orman
avcı
silah
çöl

avcı ayıyı ormanda görünce silahına davranıp çöl kaplanı misali öldürdü

transatlantik
tırnak makası
tebeşir
kasap
iğne
bunu bulana helal olsun. he bide ALpMontana hikayen kopardı beni :p

Transatlantik , tırnak makası , tebeşir , kasap , iğne

her yaz olduğu gibi bu yaz da babamın TRANSATLANTİKiyle okyanusu geçecektik.Eski KASAP olan aşçı Nuri usta yemekleri yapıyordu gene.O gün kardeşim biraaz rahatsızdı.Zira gelmemek için TEBEŞİR tozu yutmuştu evde.Allahtan bir de hemşire vardı da gemide İĞNE yapıp götürdü ateşini.Çok korktuğu için tırnaklarını yiyordu sanki ama zatenb TIRNAK MAKASI kullanmayı da bilmezdi ki kessin,hep aynı şeyi yapar kerata.

Karetta karetta
Limon
Ateş
yağmur
elbise

hayatım iyice sıradanlaşmıştı. biraz renk katmalıyım diye düşündüm ve transatlantik' ile atlas okyanusunu geçip meksikaya gitmeye karar verdim biletimi kaptığım gibi geminin hareket saatinde ordaydım. yolculuk güzel geçiyordu. güvertede kendime güzel bir yer bulmuştum ve denizin sonsuz maviliğini seyrediyordum. birden, pardon burası boşmu sesiyle irkilmişim. kafamı kaldırıp yukarı baktığımda benim yaşlarımda kumral bir bayan duruyordu. tabi buyrun boş dedim. bir müddet sessiz kaldıktan sonra sohbete başladık. sohbet okadar koyulaşmıştıki kısa sürede samimi oluverdik. uzun uzun konuşuyor yüksek sesle kahkaha atıyorduk. fakat beni rahatsız eden birşey vardı ve canımı yakıyordu.sağ ayağımın baş parmak tırnağının kenarı içe doğru uzamış ve buda etime batıp beni rahatsız ediyordu. isminin nihal olduğunu öğrendiğim bayana af dileyerek yanında tırnakmakası olup olmadığını sordum. oda yav tırnakmakası yok tebeşir var vereyimmi diye benimle dalga geçti. soruma bu şekilde alaylı cevap vermesi beni oldukça sinirlendirmişti. bende öfkeme yenik düşerek yakamda takılı olan çatal iğneyi kaba etine batırmak suretile onu darp ettim. etmez olaydım ben ne bilim hatunun kasap ruhlu olduğunu. çantasından satıra benzeyen bişey çıkartıp başladı beni kovalamaya. valla denize atlayıp zor kurtardım canımı:):)

ulen ne hikaye yazarmışım beeee:durdurun

ağaç
ip
yağmur
olta
balık

Yedin bizi blackarmy ,harikla bir kurgu,güzel ses efektleri, sorunsuz montaj ve ortada izlenesi bir komedi. "BLACKARMY'le Sonsuz Mavilik-1" devamını bekliyoruz... Bu arada sen az geç kaldın sanki, hikaye yazmakta.:D

Karetta karetta
Limon
Ateş
yağmur
elbise

matleer' Alıntı:
Yedin bizi blackarmy ,harikla bir kurgu,güzel ses efektleri, sorunsuz montaj ve ortada izlenesi bir komedi. "BLACKARMY'le Sonsuz Mavilik-1" devamını bekliyoruz... Bu arada sen az geç kaldın sanki, hikaye yazmakta.:D

Karetta karetta
Limon
Ateş
yağmur
elbise

yahu ben yazarken senin hikaye yoktu yazdım yolladım bide baktım eyvah sen yazıp koymuşsun bile ama iş işten geçmiş oldu

neyse oyuna devam...Evet hikaye yazmayı sevenler burayaa...

Karetta karetta
Limon
Ateş
yağmur
elbise

karetta karetta besleyen arkadaşıma evde kalmayınca limon almaya gittim bi an yemeği ateşte unuttuğumu hatırladım hemen eve gitmek için yola çıktım acayip yağmur yağıyodu elbisem fena halde ıslandı üstelik onu bana maxicim almıştı....
kırmızı
mause
fasulye
leğen
sevgili...hadi kolay gelsin

Selgilim buqün eve gelirken mause getirmiş . Dedim ki şu leğeni getir de Mause ı ykayalım. O da olmaz fasülye ocakta gitmem lasım ddi :D

Öküz

Bilgisayar

Mozilla

Anahtar

Ceza :D

t cetvelimin ustune asit dokuldu bende marmarada hayır kurumunun yanından turk kahvesi aldım:D
konsorsiyum
spesifik
elzem
konjektürel
difransiyel

Geri