Hikaye oluşturma

bilgisayardan yüksek yüksek tepelere türküsünü dinliyodum bitince banyo yapcaktım şarkı bitti hoparlörü kapattım 2. kattaki banyoya çıktım ama alt kattaki ocakta tavayı unuttuğumu anladım ve aşağı indim tekrar
yoğurt
sinek
şarkı
sevda
albüm

masada duran YOĞURTun içine SİNEK düşmüştü yoğurdu çöpe dökerken radyoda çalan ŞARKI dikkatimi çekti funda arar'ın SEVDA yanığı ALBÜMünden benim için üzülme şarkısı çalıyordu.

masa
benzin
sapık
maç
proje

Masada Duran poje Calışmamı sapık maç izlerken benzini yere dökmesiyle ateşe verdi

arı
kovan
adam
silah
havuz

ARIlar KOVANda husursuz bir şekilde uçuyolardı.kovanın yanından gecen ADAM SİLAHını ateşlediğinde adama saldırdılar.çaresiz adam HAVUZa atlamak zorunda kaldı.

çamur
saat
kelebek
piskopat
şemsiye

Yoldaki çamurdan gecen pisikopat kelebegi takip ediyordu
ilerde bir semsiye gordu ve yanına gitti

ama kimse yoktu sadece bir saat vardi

At
Modem
Cd
TElefon
Şapka

Modemim Bozuldu.. ıssız bir köydü ata atladım. Yaqmur yaquyordu taktım şapkamı Modemi ve Cd'yi Aldım Şehre DORU Yola cıktım.. köpekler kovalıyordu.. Elimi CEBİMe attım telefonu alcaktım qi telefonu unutmuşum...

kestane
köy
kulube
kız
fare

Gene koydeydik kulubede otururkene bi kız gordum fareden kacıyodu

Bende hemen fareyi oldurdum

PAra
New York
Takunya
silah
Mikrofon

param olsaa silahıma mermi mikrofonuma kablo alsamm

newyo.. ve tok... cok güsel Yerler :)

hackhell
forum
site
konu
cevap

:D:d

Turkiyenin en iyi forum sitesi olan HackHeLL™ YE girdim bi konuda joker_34 bana laf atıyodu bende ona cevabını verdim :)

Şapka
balık
tokmak
aspirin
Kamyon

Edit: Joker_34 yaw biraz manalı seyler yaz bea :vur

Şapka
balık
tokmak
aspirin
Kamyon

Sapkami Taktim Balik ALmaya Gidiyordum Tokmakla Birisi Kafama Vurdu Kafam agridi Aspirin Attim ve Kamyonla Eve Geri Döndüm

Kopuk Dadi

Güzel

Forum

üye

insan

Kopuk Dadi
Güzel
Forum
üye
insan

hackhell'da KOPUK DADI GÜZEL paylaşımlar yapıyordu.FORUMdaki ÜYELER ondan iyi bir İNSAN olarak söz ediyorlardı.

kardeş
kar
sanat
kedi
kelime

kardeşim kar yağdığında sanatını ortaya koyar bir kedi resmi çizer güzelliği kelimelerle anlatılmaz
şarkı
sevda
bardak
otomobil
tuzak

HEr gun oldugu gibi yine sevda sarkıları dinliyrdum sonra 1 bardak su ictim ve ptpmpbille yola koyuldum ve teroristler bi tuzak kurmustu fark ettigim anda hemen kactımi...

Kadeh
Aşk
Kablo
Sandık
Aslan

Kadeh
Aşk
Kablo
Sandık
Aslan

bir KADEH şarap AŞK gibidir.KABLO içinde akan elektrik, SANDIK icinde hiç eskimeyen bir ipek gibidir.aşk ise insanın ASLAN gibi devasa bir canlıyı kedi gibi minik bir canlı olarak görmesine neden olur...

kırık
su
fırtına
anahtar
köpek

Tebrikler Cecemani Cok gusel olmus....

kırık
su
fırtına
anahtar
köpek

Kırık su bardagındaki bir fırtınaya benzer bu sevda fırtınalar koparır HEr tarafta
Köpekler bile Severken birbirini
GEl evlen su anahtarcıyla

Way Bee siir gibi oldu hee Ben bunun patentini alıyım :)

Mısır
ütü
baklava
abla
çivi

Mısır
ütü
baklava
abla
çivi

televizyonun karşısında oturmuş patlak MISIR yiyordum.annem ise bir yandan ÜTÜ yaparken bir yandan da fırında pişen BAKALAVAya bakıyordu.annem cok yorulmuş olacak ki ABLAmı çağırıp fırına onun bakmasını istedi.ablam mutfağa girmek üzereyken eli kapıda duran ÇİVİ ile kesildi.

buton
koltuk
kağıt
kamera
takvim

buton
koltuk-
kağıt-
kamera-
takvim

Bugün ödevim vardı kameranın yapılışını yazcaktım çantamı açtım kağıdım bitmiş koltuğa oturup düsündüm ve sonunda aklıma kırtasiyeya gidip kağıt almak geldi gittim adam bana kağıt bitti dedi ayın 19 ' da gelcek dedi. bende eve döndüm va takvimden bugün ayın kaçı diye baktım o sırada annem zili çaldı bende kapıyı açma butonuna bastım.

(bitti)

Filim
Halı
Dünya
Su
Terlik

Filim
Halı
Dünya
Su
Terlik

FİLİM izlerken HALInın üzerindeki DÜNYA resmi dikkatimi çekti.uzunca bir süre dalıp gitmişim ; SUsadığımın farkına bile varmadım.TERLİKlerimi giydim ve mutfağa su içmeye gittim.

saz
yastık
duvar
çiçek
kelime

filmdeki halıya dünyanın halini tartışırken su döktüler sonrada herkes terlikle gezmek zorunda kaldı
yoğurt
hoparlör
telefon
iskender
uçak

yoğurt
hoparlör
telefon
iskender
uçak

radyoda YOĞURTun yararlarını anlatıyorlardı HOPARLÖRün sesini kapatmam gerekti cünkü TELEFON çalıyordu arkadaşım İSKENDER ısmarlayayım mı diye sordu bir şeyler daha söylüyordu fakat o an cok alçaktan geçen bir UÇAK nedeniyle ne dediğini anlayamadım.

bayrak
cocuk
tren
cam

Geri