Hikaye oluşturma

Söcükleriniz Asker, Al, Bayrak, Dalga ve Gurur idi.Ama bu sözcükleri kullanmadığınız için size puan veremiyoruz.
Yeni sözcükleriniz:

Kibrit
Oyun
Yangın
Araba
Aşk

aşk içinhatayım dedım arabada kıbritle oynadım yangın cıktı

cinayet
t-shırt
temel reis
karton
toka :)

Temel Reis Yolda Giderken Bir Çocuğun Üstünde Kartondan Yapılmış Bir Tişört Görür Ve Çocuğun Saçında Toka Vardır...Temel Bu Duruma Dayanamaz Ve Cinayet İşler :D

Gol

Kaleci

Geleni Geçeni

İçeri

Şut

Uzay gemisi Atılgan -- Kaptanın günlüğü
Yıl : 2186

Kartondan yapılmış evler gezenine varır varmaz Temel Reis baskılı T-shirtümü üzerime giydim.Çünkü
hava soğuktur buralarda.Bu gezegendeki manyaklar cinayet cinayet aleti olarak en çok tokayı tercih ederler.O yüzden hemen geri ışınlanmalıyız.Çok geç galiba tokatı hissetmeye başlad.........

GEÇ KALMIŞIM YİNE!!!

Kaleci diye aldığınız adam bütün şutları kurtarıyor maaşallah.Geleni geçeni içeri buyur edin şimdi.
Bir basın toplantısı yapacağım.Yeni alacağımız golcü futbolcuyu tanıtacağım....

Acele
Yazı
Nasıl
Ben
Saçma

ben saçmaladım acele yazı yazamadım nasıl yazabılırım kııı hep gec kalıyorum(rafoel:))
fare
mont
perde
matara
koltuk

Fareli köyün kavalcısı diye bir film çekeceklermiş HollyWood'da.Hikayeden uygulama olcekmiş.
Felan filan diye anlattılar bende rolu kabul ettim.Hemen bavullarımı hazırlayıp montumu giydiğim gibi havaalanına fırladım.Uçağın koltuğuna oturunca farkettim ki evin perdelerini açık unutmuşum.
Aman bee boşver takma böyle şeyleri diye kendimi telkin ettim.Tekrar montumun cebindeki konyak matarasını aldım ve 3 yudum daha içtim.Sonunda Fareli Köyün Kavalcısını oynamakta nasip oldu diye seviniyordum.
Sonra yere düşmüşüm yataktan.Rüyamı yorumlarmısınız?

Kayık
Üsküdar
Arnavutköy
Saray
Balık

ahah gercek bi olaydan gireyim abri. 1 mayıs da gungorenden kadıkoydeki okuluma gitmek için yola cıktım ne bileyim ben otobusler kaldırılmış vapur zaten yok.tek bi sefer yapılacak oda usküdara dedik binelim nolcak bindik üsküdar vapuruna ahanda vapur arıxa yapmasınmı ondan sonra yolcuları kayıklara doldurdular..
bizi de mavi bi kayığa ayrıca balık kokan kayıga bindirdiler.. ahh ahh saray gibi evim duruken sabahın korunde arbnavut koydeki kargalarkahvaltılarını yapmadan düşdük yola oyle boyle derken
derse gec kldık ve mahmut hocanınn dersine bir dakıka bile egc kalan derse giremez bu bir kuraldır
zavakllıı bizz
cok acıorum bazen bize yaa
dort saat yoll off off
:D
hayat
kahkaha
istemek
mantıksız
yıldızlar

Ünlü bir şair hayat hakkında şöyle der; (Ben Oluyorum)

--Eğer yıldızlara kahkaha atarak bakmak istiyorsan mantıksız olmalısın!

sakat
bağlamak
bana
şeyh
kitap

gecen yaz plaja giden bir grup genc ne yapacaklarını sarımışlar içlerinden bi tanesi denzie karpuz koyup keselim demiş :D digeri hiçte bile olmaz plajda yapamayız bunu demiş o sırda biri karpuuuuu diye bagırıomuşş digeri barmenı bulup hey barmen bana bir bira yanımdaki kıza da bir tekila demiş hepsi birlikte içkiye hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr meyveli soda içelim demişler :D
hayat
zevksiz
ne yapmalı
dua
farkındalık

Eğer hayat zevksiz geliyor ne yapmalıyım diye kendinize soruyorsanız farkındalığınız bayağı bir yerinde.Korkmanıza gerek yok duanıza devam edin.

Bir adamın anıları...

Gerilim
Artı
Eksi
Akım
Direnç

aaaaaaaaa gecen yıl elektronık dersi aldımm ıyy ne alaka ise teknık ogretmnelık elektronık hala cozemedim.o derste gerilimler seri paralel devreler silikion vadisi germanyum silisyum gibi jonksiyon bolgesi gibi işime yaramayacak seyler ogrendim en ilginci de bi hocanın direncimizi ölçtürmesiydi artı uc eksi uc ledler devreler en sonunda benım devreler koptu bire bir gercektir.
kupa
referandum
cogunluk
gunes gozlugu
parfum

dr caligarinin odası dişavurumcu alman sinema Akım ının baş yapıtıdır filmde Gerilim ve korku hat safhada olmakla muteber aşık bir uyurgezerin cinayet işlememek için gösterdiği Direnci sergiliyor ,film Artıları ve Eksileri ile bir devre ışık tutuyor :)

seyahat

ay

bilimkurgu

sinemograf

kurgu

Hadi ben Karpuz un z'sini unuttum --akım-- nerede :)

Kupama doldurduğum 3ü biryerden ötede değil kahvemi içerkene birden referandumua gitmek istediğimi hissettim.Güneş gözlüğümü takıp çıktım meydanlara.Çoğunluk beni seçti çünkü parfümüm Angel.

Reklamlar bitti,

Aya seyahat edildiğini kabul etmeyen bir grup öfkeli kalabalık bunun bilimkurgunun ötesine geçemeyeceğini sinemogrofların bile yalan olduğunu haykırdı.Hepsi kurgu diye afiş attılar.

Kedi
Kurbağa
7 Cüceler
40 Haramiler
Çeşme

kadiyi öpn kurbaga kendini 7 cüclerin içinde bulmuş.ama sonu pek iyi olmamış
sekizinci cüce olarak onlara kaılmış daha sonra kırk haramiler çeşmenin başında soluklanaan cucelre husumet yapmış :D kendi içinde ve her bir cüceye bes harami düşmüş en sonunda pes etmişler o sırada
ferdi tayfurun
cesmenin basına varmaz olaydımm sesleri yankılanıormuşş pehhh olmadı pek
mutlaka
vize
sanat
tasarım
kütahya

Geri