Hikaye oluşturma

dün akşam isvicre-Turkiye macında bütün golleri turklerin atması bizim gücümüzü gösterdi dogrusu.. ardanın goluyle kendimi maximusa sarılrıken Türkiye Türkiye die bagırırıken buldum.. anahtr golü atan ardaya cok tşk ederken tuncayı sadece bi kaşık suda bogmak istedim.... yav oynayamıoasn git bi kalem falan al şiir yaz şair ol yazar ol ne bileyim başka bişi yap.. zavallı volkana ne demeli cimleri aşındırdı canını canına taktı süper oynadı :D yüzü gözü de pek bi pisti ya :D bi deniz su lazım ona şimdi
hahahahahahha bu kadar :D mac süperdi süper :D:D:D

okynus
kebabçı
feryall
yıldız
989

Feryall Ablamla bır gun dolasırken benım canım acayıp kebap çektı...Ablam vejetaryan oldugu ıcın ıstemedı ama benım tatlı dılım sayesınde kabul ettı.Meşhur Okyanus Yılıdız kebabçısına gıttık.ben hemen bı porsıyon kebap soledım...Ablam ıse sadece ızlıyodu..garson menü kıtapcıgını getırınce ablam sok oldu.Cunku menude 989 cesıt kebap cesıdı vardı.Vejetaryanlara ozel olandan soledı ve o da benımle beraber yemeğe basladı :D acayıp acıktım yaws :D

Dersane
Anne
Affedilmek
Hasret
beklemek

affedilmek için cok ii bir şanstı bu son kez ele gecen.... hasretle özledigi ogretymenlerini goreblicek ve rahatlayacaktı..annesinin de destekleriyle yola cıkmıştı.. dersanenin kapısna geldiginde bi muddet beklerdi içeri giremedi daha sonra camdan ona bakan hocasının onu affettigini gülümsemesinden anlayan selim gonul rahatlıgyıla gitti dhocalarının yanına :D
pehhhhhh bu kadar sacmalanaır..

hayat neşe dolu
ada çayı
selim- feryal kardeşler
okul
toplam

Toplam 1 senedır tanısmamıza ragmen Selim ve feryall kardesler dunyada esı benzerı gorulmemıs bır kardeslık..Cunku kardeslıgın sadece kan bagıyla olmadıgını gosterır gıbıyız...Ikımızde her zaman bırbırımıze destek olmusuzdur ve olucazda..Uzulmek yok bızım lugatımızda..Cunku bılıyoruz kı hayat nese dolu sadece fark etmek gerek..Bu mutluk ve nese hıc onemsemedıgımız bır ada cayında saklı olabılır yada ufak bır ıfadede..Ama sunu ogrendım kı ablamdan hayat bır okul ve bu okul oyle yada boyle bıtıcek..Onemlı olan nasıl ve kımın yanında bıttığı..İyi ki varsın ablacım..İyiki benım ablamsın..

Mutluluk
tebessum
Gece
uzanan el
derin

uzanacak bir ell beklerim belki de gecenın en karanlığında
buğuluarındadır gözlerim...
uzanan el kurtarr beni.sadece gece etkisiz bu şeiklde... yeniden güneş dogar
tebessum penceremde mutlulukla konuşurken derin bir sızı duyar yüregim ..
ben ... gecenın ta kendisiyim..

hatırla
uzlaşmak
bir çift kol düğmesi
hackhell
renkli

Hackhellde renkli kişilikleri bulmak çok kolay...Cunku her bırımızın ayrı bır tarzı ve ayrı bır bakıs acısı var.Atıssakta kavga etsekte kussekte bır sekılde uzlasıp dostlugumuza kardeslıgımıze devam edıyoruz...Tıpkı bır cıft kol duğmesı gıbı..Ikısı farklı kollarda ama koldan cıkarıldıgında aynı kutuda..Bu sozlerı yazarken fonda hatırla sevgili fon müziği çalıyordu...

Araba
Kolonya
şapka
ilaç
baş agrısı

bazı insanlar için sadece şu yorumu yapabilirm .. baş agrısı sadece zarar verirler.. sizinle ugrasavbildikleri kadar ugrasıp zihninizi mesgul ederler .. bazen gunlerce gitmezler zihninizden.. hiç bir ilaç kesmez onların agrısını ... sadece agrı ve kolonya kokusundan ibartetirler..şapkanın altından sinsice agrıtırlar basınızı bi arbaa dolusu sinir kalır geriye ..............

eski albumler
klakson
teşkkur
feryall
ısırgan otu

Eskı albumleri dinlerken bır gun basıma ınanılmaz bır bas agrısı saplandı...Dayanamıyordum..Kafamı duvara vurasım gelıyodu.Ustelık dısardan gelen klakson seslerı agrımı ıyıce artırıyordu...ben bu agrıyla nasıl basa cıkacagımı dusunurken canımdan can olan Feryall Ablam geldı...Isırgan otunu kaynattı ve bana ıcırdı..yarım saate bas grım gecmıstı...Tesekkur ederım ablaların bidenesi

Sokak
Günah
zaman
Gece

zaman dediğin nedir ki belki bir kaç gece belki bir kaç gündüz...
sokata top oynayan cocuklara gore belki bir kaç dondurma yeme süresi yada bir mac vakti..
belki bir gence gore iki gunah oncesi yada iki sevap sonrası ..
sorun zamanın ne oldugu deil nasıl gecirildigidir... en güzel zamanlarda cocuklukta koşarken düşüp kanatmak dizini ya da terleyip su içmek gibi nasıl gecirdigimiz onemli..

son
yaprak
ezmek
kılıf
nam

Son yaprakta düştü o ulu çınar ağacından..
tıpkı gözümden akan son yaş gibi..
Namım kalsın gıtme vaktı geldı bu sehırden..
Kadıfe kılıfına soktum tum guzel anılarımı..
Ezmemek adına onurumu..

Oyuncak
Budamak
His
Soru
Bahçe

her bahce bir dunya alsında her dunya bir çiçek bahcesi kımı zaman budanır bahcenin en güzel çiçekleri düşünceler silinir gider...kalmaz hiç bir soru hiç bir tereddut alışırken yeni bahara insan ...oyuncaksız bir cocuk edasıyla sadece mahzun olmak gibi hissiz düşer yorgun düşer hayata...

müzisyen
şarkı
eşşek
gitar
telefon

GErçek müzisyen her turlu sesı ıyı bılmesı gerekır..Kulagının olması gerekır..Eşek sesini bile sanatını ıcraa ederken kullanabılmelı..o sesten esınlenebılmeli..İlla canlı bır kaynaktan cıkan ses olası gerekmez..Cansız varlıklardan cıkan seslerıde sanatcı ıcın onemlıdır..Misal telefon sesi..Tum bu seslerı beynıne kazıdıktan sora alır elıne gıtarını en guzel sarkıları fısıldamaya baslar kulagımıza

Ev
Polis
Sinek
Ders
Hasta

polisleri sineklere benzetmek gerekir pis ilerin oldugu yere hemen giderler bu ugurda kimileri kanatlarından kimileri canlarından.. maalesef... derslerde analtılırpolisler diziler yaparlar filimler cekerler oysa iç yüzü hiç bu akdar eglenceli dieldir... evlerindeki insanlar korkuyla beklerkn eşini babasını düşünmwekten hasta olurken
biz hala eglenceli sanalım süper..
off. ıgrenc oldu sacmalaıdm:d
sacmaladım
pasaport
pusu
pilav
bir hüzünlü günde çöl ortasında gece uykusunda sıcaktan korunmak için bir yaprak gölgesinde idim saçma oldu ama:D
vapur
güneş
ağaç
martı
iskele

bu gece cok uyukum var ama hüzünlü oldugum için sıcak şarabımı yudumlarken bütün hüzünlerim yaprak yaprak döküldü:=))))

gül
aşk
para
çıkarcı
mutluluk

çıkarcı aşkına karşılık paradan daha degerli olan gül verdim sana mutlu ol diye=))

Hayat yine aynı hızıyla devam etmekteydi.. Ama diğer insanlar için renkli geçen hayat, Rüstem için çok sadeydi. Hayatındaki heyecan o kadar azdı ki neredeyse yaşamak onun için Şükrü Saraçoğlu'nda izlenen maç kadar sıradandı. Birden karşısında otobüs bekleyen,güzel mi güzel bir kız gördü.. Tıpkı bir ay parçası gibiydi. Rüstem birden içinden ona karşı uyanan derin duyguları sezdi. İçinden karşısında gördüğü kıza portatif bir masanın üzerine kurulmuş bir yemek hazırlamak istedi. Böylece hem onunla tanışmış,hem de onu etkilemeyi demnemiş olacaktı........

Hotel

Virüs

Futbol

Müzik

Araba

O gece canım her zamankı gıbı sıkkındı...Hotelde daha fazla dayanamayıp kendımı dısarı attım.Aklımda yurumek vardı ama ıstıgım sıgaralar yuzunden nefesım cok cabuk tukenıyordu.Bu yuzden arabama bındım.kafamı dagıtmak ıcın muzıgı son ses actım..aklımı mesgul eden soruları dusunurken kendımı bır futbol sahasında buldum..20lı yaslardakı gencler mac yapıyordu.Bende arabamı durdurdum ve onları ızlemeye basladım..Benıde cagırdılar yanlarına ama tesekkur ederek reddettım..Cunku yurumeye gucu olmayan bu cıgerler nasıl top oynardı die dusundum ve kendı kendıme guldum..Aslında benı gucsuz kılan sıgara deıl kalbımdekı virustu..Ask vırusu..Benı yıyp bıtıren ve ılacı olmayan bır vırus..Ben bu dusuncelere dalarken pakettekı son sıgaramıda yaktım ve arabamı orda bırakarak yurumeye basladım karanlıkta...Kendımı kaybetmek ıcın yuruyordum...

Oyun

GAzete

Türkiye

Aslı

Kulaklık

Geri