Hikaye oluşturma

vee son şiirini adeta jübile havasında yazdı usta....
kin nefret ihtiras hersey kalmeinden damlayacak murekkeple can buluordu tekrar.. aci ve öfke o murekkebi besleyen bir dmaardı sankiii ve usta sarıldı kalmeine son şiirini feryalin kalbini kıranalra yazıordu.......
feryal
sürücü
dikiz aynası
makyaj malszemeleri
okul

gercekten süper bi şekilde arba kulanıoorum işte dersler devam edior bi kaç kez frene debriyajsız bastım hoca camdan fırlıodu :) neyse ehliyet sınavına daha var .. aldın die sormak kolay gel de sınavı gec heyecan yapmadan off off .. heyecan feryalin yapısında var napcak bu kız :D bilmem ama ehliyetini alsın bi daha heyecanlanmacaksöz :D
çiçekk açmak
besleyen kan
şiir tadında
hasret yıldızı
kayıtsız gönüller...
kolay gelsin şiir tadında bişi olsun mu ısmarlama he ?

aşka kayıtsız kalan gönülleri besleyen kandır
onların kalplerinde çiçek açmaz
hasret yıldızları yanar içlerinde
derinden en derinden
bir şeyin eksikliğini hissederler fakat
şiir tadında bile bu eksikliği bulamazlar
onların gönülleri aşka kayıtsızdır

bu saatte ancak bu kadar saçmalayabildim feryall idare et

yandı
gözlerim
bekleyiş
bitmedi
efkarlıyım

kaldırımın kenarından yayılan ışık huzmesi gozlerimi ıyıce yakmıştı .. artık beklemek sabrımı zorluyordu bekleyiş...bekleyiş....bekleyiş.... ne bitmez olsa da bunu da bir osnu olmalıydı ..
belki umdugum kadr cabuk bitmedi ama akşama dogru artk bu anlamsız bekleyiş sona ermişti ..
kaldırımdaki ışık yok olmuş ruhum artık aynnnnı halinden sıkılmıştı
evin yolunun tutarken efkarlı oldugumu aklıma geirdim ve agorada nefes almaya karar verdim ..
hayat hayat hayat... bu ismi bir daha hatırlatma bna içimdeki ses bunları söylüyordu cansuu ismini unutmak istiyordu şüphesizz.........
asıl bole sacmalanır neyse :D devam edelim :D
özel
anı
aydınlık
ıhlamur
travma
kolay gelsin :D hadi bakalım

Şekerleri keserek ve ezerek teker teker yerken otların yeşerdiğini farkettim :D

göz
dil
kulak
deri
burun
(kısaca 5 duyu organı işte) :D

feryall artık hikaye yazma konusunda yeterince iyi değiL...
bu oyunu oynamıyor..Çünkü üzgün...

ne saçma oLdu ya :D

çanak

sibel

defter

yazı yazma

anımsama :sigara:​

Ali müzik dinlemeyi çok severdi ama bazen boş işler olduğunu düşünüp aklına ahiret gelirdi orda ne güzel kediler toplar manitalar vardır diye düşünürdü :) :hhmanD :)

Ali müzik dinlemeyi çok severdi ama bazen boş işler olduğunu düşünüp aklına ahiret gelirdi orda ne güzel kediler toplar manitalar vardır diye düşünürdü :) :hhmanD :)

Sevgi
Kan
Gözyaşı
Mutluluk
Kelepçe

:hhmanD

Sevgi
Kan
Gözyaşı
Mutluluk
Kelepçe

Sevgi mutluluğun kelepçesi gibidir. Bazen gözlerinden süzülen her damla gözyaşı kan gibi yüreğine damlasada Sonunda mutlu olmayı beklemektir aşk!!!

cehennem

Müzik

hamam

Oldness_07

Hackhell

Arşimet hamamda yıkanırken tasın yüzdüğünü görmüş ve buldum buldum die bağırmış bunu gören arkadası Oldness_07 "Ne bağırıon olm zaten içeri cehennem gbi bi de senle uğraşmıyım tabi yüzücek alla alla manyakmısın nesin demiş".Arşimet gayet ciddi bir tavır almış."Sen görürsün seni Hackhelle şikayet etcem bi daha seni almayacaklar oraya".Oldness_07 alaycı bir tavırla "Tamam arşimet tamam aferin sen buldun aferin sana al bak ne güzel müzik çalmaya başladı onu dinle biraz rahatlarsın"demiş.:D:D:D:D

öss
bilgisayar
parfüm
kuru fasülye
kasa

Öss denen nalet şeyin hayatıma yön vermesi benı delı edıyor.Her gun öss muhabbetınden bunaldım..Sıkıldım...Kendimi Bilgisayar denen aptal şeye verdım...Gunlerce saatlerce basından kalkmadan duruyorum..Haftalar sora kendıme gelmemı saglayan sey bır parfum olmustu..Koltugumdan kalktım ve parfumun geldıgı yone dogru yol aldım..Koku mutfaktan gelıyordu..Takıp ettım..Ocakta taze yapılmıs bır tabak kuru fasulye...Arkama dondugumde hayatımdakı 3. önemlı bayanı gordum...Bır tanecık ablam..Aptal kardesı ıcın yapmıstı...Iste o zaman anladım kı hayat denen gerızekalı seyde guzel seylerı saklamak ıcın bır kasa varmıs..o kasa kardeslık denen seymıs

Tedavi
Koma
Kızgınlık
Anlayışsızlık
Terk

Tedavi yanıt vermiyordu ve o
Koma'ya girmişti artık
Kızgınlık'tan deliye dönmüştüm
Anlayışsızlık dolu bu ilişki bitmeliydi artık
Terk ettim onu...

sevgi
mustafa sandal
ihanet
acun ılıcalı
izdivaç

...hayatının aşkı onu terk etmişti artık sevgisizlikten mustafa sandalı aradı izdivaç yapmak istediğini söyledi
ihanete uğradığını anlattı acun ılıcalıda ona yardım etti

anca bu kadar oldu valla :D

segi
oyun
aşk
dizayn
poşet

Segi denen o uyuz oyundan nefret etmişimdir hep..Aşkım seviyor die katlanırdım..Ama benım en cok sevdıgım oyun poşetlerden kukla dızayn etmekti......(sacma oldu ama olsun)

Milli Maç
Kalem
Anahtar
Yağmur
Deniz

Geri