Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hacı şimdi geçen gün akmerkezdeyiz.Aman yarabbim oda kim Amy lee olum nese bi foto çekildik kızla.Çıktık akmerkezden dışarı baktık seyyar satıcı ama bildiniz seyyardan diil adam ananas satıyo işin tuhaf tarafıda 1 ananas alana yanında 1 tane Sims 2 oyunu veriyo.Almıcaktım ama dedim kardeşime satarım aldım oyunu.Hava zaten çok sıcak neyse atladık arabaya doğru kumsala..
Bakırköy de üfürükçüye gitmek üzere yürüyüşe çıktık. çocukların oynadığı futbol topu at arabasının öüne çıkıp ilerde sarışın kızın kafasına geldi. Allahtan kalıcı bi hasar bırakmadı
Recep İvedik filmini izlemek istedi Arkadaslar Kurban olarakta benı secmıslerdi. ama ben o tarz fılmlerden hoslanmadıgım ıcın onlara tavsanımın hasta oldugu ıcın glemıcegımı.Onu yanlız bırakamayacagımı soledım..Pek ınanmıs gıbı gozukmeselerrde gıtmek zorunda oldular..Bende onlar gıder gıtmez arabaya atlayıp konsere gıtmek ıcın hamle yaptıgım sırada aklıma arabamın bozuk oldugunu hatıraldım.Ama ne olursa olsun gıdıcektım o konsere..Otostop cekerek gıtmeye karar verdım.Kamyon durdu benı almak ıcın..Ama kamyonculardan bıraz tırstıgım ıcın bınmedım kamyona..2saat sora varabıldım konser yerıne..Sonra dedım kendı kendıme ulen mal adam cebınde para var atla taksıye gıt ıste demı??Amaaan dıyıp konsere devam ettım
ramazan gelmişti herkes çok mutluydu ablamla kardeşim her zaman ki gibi oruçlarını bozmuşlardı annemden gene dayak ymişlerdi ablam çok ağlamıştı annem sonunda dayanamamış ve ablamı affetmişti en küçük kardeşim dilaranın tutamayacağı belliydi ama annem onada kızmıştı oyun mu bu kızım demişti sonunda babam geldi top patladı ve biz orucumuzu bozduk.annem herzaman ki gibi bir kutu çikolatayı hazırlamıştı
Hergun gectıgım o bos masanın yanında bu sefer bır sandalye vardı..Basta aldırıs etmedım ama sora bı sanıye dıyıp masanın basına gıttım..Ustunde bır kagıt bırde kalem vardı..Kagıtta su yazıyodu:Sentetik
bulutlar adete ördek şekli yapmışlardı bir anda telefon çaldı uzaktan bir ses alo nabıon kıs dedi iyi noldu dedim kimliğimi kaybettim dedi bende kanepeye bak diyip kkapatmıştım hahah
Acele trene yetişmem gerekti ama iyi bi geç kalmıştım koşayım derken düştüm dizim yara olmuştu korktum. Kan kırmızı, oluk oluk boşalıyordu o günlerde ama şimdi kabuk bağladı. neydi o eski ramazanlar öff ne hikaye
çok kötü bir gündü kanbur ve yaşlı bir teyze yanıma yatırılmıştı ayağıda sakattı hastane kokusu hiç çekilmiyecek bir kokuydu herkes ölümle yaşam arasında nasıl bir savaş içindelerdi diri olanların bile gücü kalmamıştı adeta azrail gelmişcesine korkuyorlardı ne bu yhaaa öldüm yazarken
bursayı cok seviyordu eğer bir gün orada yaşayablirse çakma hayallerine son verecek gercek bir dunyaya gozlerini acacaktı. ve bütün bunları babasının oğlan oğlan hayata dön cümlelerini baz alarak yapacaktrı
böö iğrenc oldu devam edelim napak
yüzbaşının kızı gergin bir şekilde yel değirmenini seyrederken aklına erkek arkadaşının kırmızı kalemle yazdığı son mektup takıldı.. orada ona bir huri kadar güzel olduğunu yazmıştı ...
printerdan çıktısını aldıktan sonra rahatlamanın etkisiyle bir keyif sigarası yaktı. saat epey olmuştu ama kardeşi hala ortada yoktu sessizliğinin rahatını bozan şey ise annesinin bu oğlan nerde kaldı tavuk soğucak cümleleri oldu =)))
kültablasında duran izmaritlere gözüm takılmışken birden ayrıldığım çingene suratlı kız aklıma geldi ama bir yandan da tuhaf bir hamur kokusu geliyordu eyvah börekler yandı :hhmanD