Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
annemin yaptıgı sarma güzeldi fakat elimi bi daldırdım mantıya O sarmanın 5 kat daha güzeldi ama bir edebiyat dersimiz wardır yemeklerden bahseder öğretmen bende çaresiz kalarım cıkarım dısarı canımın içiyle yani sevgilimle dısarıda konusuruz
kamyon
bilgisayar
yıldız tilbe
yatak
o gün yataktan her zamankinden farklı duygularla kalktım.bilmiyordum anlıyamadığım bir şekilde içimde bir bunaltı vardı.her neyse bilgisayardan spor haberlerine baktıktan sonra keyfim yerine geldi ve doğru sokağa top oynamaya çıktım.topun peşinden hayatta başka hiç birşeyi umursamazca koşarken son hatırladığım arkadaşlarımın çığlıkları ve hafif bir yıldız tilbe şarkısı melodisi.tabi bir de hayatımı karartan o kamyonun fren sesi...
baktım güneş bile yas tutmuş gidişine ... sanki beyaz bir gökyüzü seni çağıran bana ve kalbimin mekaniğidir bozulan gözyaşlarına... böyle bir hikede oynamak zor , sen yine terkedişinle övün, dövünürken...
...:... kLavyemin o meshur Kırmızı düğmesine bastıgımda aklıma bıyoloji sınıfındakı ahmet geLdi nedense akLıma saLak kuyunun iine sarımsak atmıs cıkarsana bana demıstı bır zamanLar ..:..
..:.. amma uydurdum haa ..:..
Henüz Güneş DoğmamıŞtı..Şafakta Çıktım YoLa...araßamın iÇinden Garip SesLer GeLiyordu..Torpido'yu aÇtığımda ipod'um aÇık KaLmış Hemen Kapattım...Radyoyu açtım MüttaLip Şimşek'ten Konya'Lı TürküSü ÇaLıyodu.. ßende ßangıR ßangıR Türkü SöyLüyodum ki.....ßirden İlerde Otostop Yapan ßirini Gördüm...aRaßayLa YakLaştım ßiraz Daha Oda Ne :001_huh: ßu ßizim CeyaR eLinde ßeyaz GüLLer mutLu ßi GüLümsemeyLe ßeni ßekLiyo
..Görmezden GeLip ßastım Gaza en Son Gördüğümde Ceyar eLinde ki ÇiçekLeri Sinirinden Yiyodu
Şiir yazmayı bırakalı çok oLdu.Şimdi Gökyüzü Sato `m Bulutlar komşum.ßiLirmisin Ayten en çok seni kıskanırdım ßenim adıma neden şiir yazılmamış diye ßak şimdide Mualla Çıktı..Çünkü SevgiLisi çiçek pazarından ona en çok Sarı laleler alırdı..
Kußat'tan KızıLırmak TürküSünü DinLerken Sana oLan Sevgimin Ne Kadar Yoğun oLduğunu anLadım...atLantis Kadar KayıpmıŞ Sevgim ßuLaLım ßeRaßer Dedim..Sen Kazandißi TatLını Yerken ßen aŞk HaRmanım da KayßoLmuştum Vurdumduymaz SevgiLim..
Yakamoz varmış bugün ilk defa umrumda değil. Ne yazık sensiz seyredemem ki denizi, bu sırada Yalnızlığımabağırırken isyanımı ne bileyim onun senin kulağına Mozart' ın 9 ncu Senfonisi tınısında geleceğini
nuri beşiktaşta oynayan genç bir oyuncu. nuriye nurinin annesi. nuriye hayretler içinde nuriyi izliyormuş. çünkü hiç oynamadığı kadar kötü oynuyormuş. nuriye nuri için hiç sevin gösterilerinde bulunamamış. çünkü beşiktaş hep puan kaybediyormuş. :saskin
İnsan aşk yalandır dese de kader ağlarını örer sevgiyi bileye bileye...Leyla da düşmüştü bu sevdaya hem gönüllü hem istemeye istemeye..Ölümü düşlemek gibi geliyordu ona aşk......Hem bir an önce ona kavusmak hem hayattan kopamamak gibi...Böyle düşünürken sıçradı yataktan , uyuyakalmıstı sıçradı yataktan....
Dost dediğin vefalıdır vefasızlığın isbati ise son derece kahredici olan ihanete uğramaktır..İçinde bulunduğun durum her ne ise kendinle barışık olman tüm insanlar üstünde bir sinerji yaratırki o sinerjiyle bir nebze ruhsuzlara ışık oluverirsin...!
Yalan - Ağlamak - Sinirlenmek - Düşünmek - Neşelenmek
Şu YALAN dünyada neden yaşamak için sabrederim ki AĞLAMAK için sanki gönüllü olmak gibi bir yaşam benimkisi SİNİRLENMEK bağırmak çığırmak istiyorum artık DÜŞÜNMEK istemiyorum artık onca kötü olayı Artık bende hak etmek istiyorum NEŞELENMEK için bir sebebi
Mavi bir kuş gibi gelip konmuştu sevdan yüreğime..Umut etmedım hiç beni sev diye , uzak ol ıstedım hep benden ...Ama sen düştün ısrarla peşime.Her kalleş yüreğin yaptıgı gibi sende son dedin ve gittin aşkına karşılık verince
arızan yapan elektirk kablosunu kesdi ve yenıden baglamak için kabloyu bıcakla soydu unuttugu bir şey vardı elektirk kesik değildi ve olan oldu elektırık carptı bedenını yuregi agzına geldi yaradana dönüş başladı hayyat bitti : )