Hikaye oluşturma

bu aldatılış onu yıkmamıştı .. aksıne daha da güçlendirmişti..aldatış aldatmak aldatılmak artık bu eklimeleri bıle duymak istemeyen gonul gelecege ümtile baksada son yasadıgı olay yuzunden artık daha tedbirli olmaya karar vermişti.. asla isyan etmiordu hayata ama ziyan ettgi yıllara da üzülmür değilkdi
feryall
gülmek güldürmek
hackhell

hackhell üyesi olan feryall burdan üyelik aldığı için çok mutluydu çünkü burada sevdiği insanlarla güzel vakit geçiriyordu gülüyor güldürüyordu arada ucube olanlar da vardı ama daima hackhell :durdurun

mutlu
keder
sakın
seven
gitme

unut sevme benı bu askın son u nasıl olsa hicran goz yası dolu ...
işte bu sozleri radyodan gelen sesten duymuş ve hak vremişti..
düşünüyordu içinden her ask hicran la mı biter diye her seven ceker gider mi die ama cogu zaman bole oldugunu da aklından cıkarmıordu
en son hıckırarak gitme diye abghırmıştı ama ne oldu sonuç?
giden gittii..
mutluluğunun bozmak istemeyen hayri artık sakınıordu her asktan ve kederlere veda etmişti..
olusturmak
kısır
örgü
kafaya vurmak
bolero

bolero :saskin ( bu ne ki? ) örgüsünü oluşturmak için çalışıyordu ama kısır yapmalıydı çünkü eşi acıkmıştı birden kafasına bir şeyin vurduğunu hissetti ... :hhdil

ümit
sevinç
azap
artık
alıştım

haydaaaaaaaaaaaa arkadasım hikye yazmışsın iyi güsel de kelime vrseydın de biz de evam etseydık güsel olurdu :)
neyse ben derbederinin verdigi kelimelerle devam eedeyım :D
hayat bu işte kedrlerle sevinçler,açlarla toklar ,sıcaklarla soguklar hep içice artık alışım gerci ama arada üzlmüorum da değil hani ancak bu bir azap seklinde değil hersey olması gerektigi tatta devam ediyor...ümidmizi kaybetmemek dileğiyle.....
sacma sapan bir gun
ticaret
kırmızı gül
mahsun :D
kokular

hehe süper kendi fikirlerimi ayzacam desene hikaye değil yani :D
sınıftaki butun kız arkadaslar hatta erkek arkadaslar bile kurtlar vadisini seyredıorum die tuhaf karsıladılar bu oalyı ama ben poaltı cok seviorum napalım izlemeden olmuo işte :D yani bi anlamda seyretmem lazım birazdan da cıkacak zaten :D izlemeye gidecegim :D valla ebn ole aptal aptla pembe dizileri izleyemem :D birazdan gelecegım ve tekrar hikaye oluşturacagım derbederınden sonra yani :D
süper
olay
polat
güzel
uyum

pmbe dizileri sevmemenin nedenini hemen hergun kız arkadasalrım niye sevmiorsun bak işte ne güsel diziler diye soruyolar ama hoşlanmıorum yaf ne biçim sey ole :D yok o ona asık oburu buna asık aslında kimse kimseye asık deil entrika falan filan .. en güzeli kurtlar vadisi ya ama ahunun vurulması ne güsel oldu ya elifin anısına saygı olsun ohh zaten hiçyakışmıolardı :D
:D:D
neyse baskanın vurulması kafa karıştırmakla beraber cengizin ihaneti baska bir olay ama son iki ahftadır diziyi abrattıklarını düşünüorum özellikle muronun konuşmaları ufak stand up tadında :D neyseki memati en önemlisi polat ve bulut var da izlemye devam ediyorum :D
sunucuda problem vardı
hh goruntulenemedi
hikaye
yazamamak
ksura bakmak -bakmamak:D

sunucuda ufak tefek problemlerin olması bizi hhden ayıramaz hh bazen görüntülenemiyor olabilir hatta bazen hikaye bile yazamayız ama yine de buradayız :goz: kusura kim bakmış bakacakmış bakamamış :saskin ben mi yoksa :utan olur mu hiç öyle şey

yine
yeni
eski
gitti
gelmedi

yine yeniden eski hh hayaımıza devam edeiyoruz arkadaslr olarak forumda cokkk ama cokk mutlyuuz. eskiden beri geleneksel bi durumuumuz söz konusu her zamn boş vakitlerimizde oturur hikaye oyunu oynar canımızın sıkıntısını gecirmeye calışırız bi üye gidince hafif üzüntüyle birlikte gitti gelmedi deriz aramızda olmasını isteriz..
siyanur
cark
kapitalist
muro
pusu
hadi vadiden gidelim :D

siyanür ihtiyarların ajanlarının taşıdığı bir maddeydi ama adamın biri içemedi boğdular onu :(
murodan hiç bişey anlamadım kötü işlerin kötü adamı kapitalist nedir bilmem zaten
dizi iyice pusuya döndü pusan pusana zaten adı pusu :) vapurdaki mavi montlu adama acıdım biraz polatın işi başından aşkın bide gelmiş yok aldatıyosun falan filan yaw bi dur selçuk amca da boşuna öldü işte olaylar olaylar ...

pazartesi
açılıyo
ne çabuk
geçti
tatil
:saskin

pazartesi okul acılıor ............
evet benım de bir hafta sonra ama aslında tatil matil yok arada gelen misafirleri ugurla ehliyet sınavına claış evin tek kızı derkenn aaa bi balmışın kı tatil matil yok ne kadar egcti günler die düşünürken bu pzartesid e direksion derslerim başlıcak ne zmana kadar ders ders bilemedim ki..
eh işte....
ferahlık...
dordun sonunda
öğretmenlik
nasip

nasip olursa dördün sonunda bilemedin beşin sonunda yok artık o da olmadı altının sonunda öğretmenlik var gibi ama okulu uzatırsam sonucu biraz ferahlıktan uzak olabilir eh işte elimden geldiğince çalışıyor gibiyim :p uzamaz uzamaz :D

bende
tekim
bütün
gözler
üzerimde

evin etk cocuguysan zaten tekim die üzülmek mi sevinmek mi bi turlu karra veremezsin :D
ama butun gozler üzerinde ise :D bilemecem sevinmen lazım kardeşim :D ben de tekın ama butun yuk benım üzerümde gözleri bilemecem :D
kankam
üye
olmaya
claışmak
ugrasıo

oda cok karanlıktı han duvarları şirini anımsatan bir yerde ates yakmış bekliorladı
genc kız yaptıgı hatanın farkında ama bir türlü ailesine geri donemiordu kahrolası kini onu evi terketmeye mahkum etmişti... şüphesiz cok hüzünlenmişti ama aglamaya bile mecali kalmamıştı dunyanın ona hakeetttiği degeri vermedigini düşünüyordu ...
anahtar
alt-üst
devre
edebiyat
seda

maçın ikinci devresi başlamadan anahtarını aramak için evi alt üst eden seda yıllardır bulamadığı edebiyat kitabını bile bulmuştu ama anahtarını hala bulamamıştı

marmara
bütün
burada
deneme
kanka

marmara da butün kanka lar toplandik burada basi denemeler yaptik

nefret
kin
aci
ihtiras
öfke

Geri