Hikaye oluşturma

hayat bir oyun kimi zman kaybedip kimi zaman kazanıor insan ... ama een önemlisi yılmamak .. bir kez kaybettim die umitsizliğe kapılmamk ..ya da bir kez kazaandım die kendinin şampıonu olmamak bu dengeyi kurabilmeli insan ..aslı gazete yazan bu pasajı okuduktan sonra irkildi basını şişren kulklıgı cıkarıp türkiyenın macını izlemeye gitti. yenilcegimixzden haberi yoktu ama neyseki agzete onu yenilmeye de alıştırmştı:::D zua ne kadar güzel sacmalıorum:D

gercek
feryal
yulaf
sarısın
peynir

Feryal Ablasına gerceklerını anlatmaya calısıyordu bıtanecık kardesı..Hersey gıbı o huzunlu son bolumun yasanacagını da anlatmaya calıstı..Ama canından can olan ablası bunları duymak ıstemıyor ve kardesıne destek olmaya calısıyordu..Bu ole bır destektı kı neler yaptırmıyordu ınsana...Feryal'ın kardesı bu destegı bosa cıkarmamak ıcın son bır umıtle sarılmıstı bu aptal hayata...yulaflı ekmegını ve peynırını yerken dusunuyordu tum bunları..Yapması gerekenlerı yapacaklarını...Kalan %20 yı de yapabılmek ıcın...Cunku gunes gıbı parlayan sarısın ablasına sozu vardı..Ne olursa olsun tutmalıydı..
Ve tutucaktıda

Acımak
Özer Atik
fıtrat
Sillgi
Selim

biatnemsın ya yazmak istemıorum kelimleri ben verdım bi daha :D süper bi akrdeşim var herkese duyrulur Allah onu bana bagışlayacak ameliyattan sonra cunku onu cok sevıorum :D Allah herseyin hayırlısını gostercek.) kralsın kral
Acımak
Özer Atik
fıtrat
Sillgi
Selim

Selim in fıtratında yoktu üzülmek..Her ne kadar canı sıkkın dolansada ortalarda üzüntü onun yakınından gecemez...Cunku dunyalar datlusu bır ablası var..Her zaman yanında olan ve elını asla bırakmıcak bırı..Ee ınsanın bole bır ablası varken uzulmek mumkun mu?Gecmısıne buyuk bır sılgı vurmustu..Cunku gecmısı sıkıntı verıyordu Selim'e..Kusursuz ınsan olmıcagı gıbı Selım'ınde hataları vardı.Kusurları vardı...En ılgıncıde Özer Atikten nefret etmesıydı...Nedenı de Ver elını Istanbul sarkısından oturu...Dedım ya ılgınc :D Bır o kadar da sacma bır yazı...Surç-i Lisan ettıysek Affola...

Beyfendı

Sıpa

Caducuk :D

Delüüü

Tebessüm

ilk bakışta beyefendı gibi gozukuordu ama konuştukca cıkıordu foyası..
karsısındaki hamın hamıncık kıza caduuuuuucuk diyene kadare hersey normaldi ..
ve birden yan masadakı adam ayaklandı ve
ulan sıpa sen utanmıor musn bu kızcagızı üzmeye ne cadulugunu gordun .. dedi beyefendı görünüşlü adam kameraları gosterip tebessum etti ve izin verirseniz bu delüüyle film cekmeye calışıoruz dedi

saçmalamak
doyasıya
satranc
sakarya
ahududu

bu yıl ki aklı evveller satranc turnuvası sakarya da duzenlenecekti. ama sakaryalıların olmaz kardeşim biz bu kadar 'geri zekalı insana satranc turnuvası duzenleyen adamların aklında zaten bi sorun vardır' diyerek tepki gosterdiler boyle oluncada bek cok embesili bunyesinde bulunduran ayılar metropolu istanbula alındı turnuva. turnuvanın ozelliği bilindik kuralların gecerli olmamasıydı doyasıya saçmalamak serbestti o kadar ki ahududu receli ikram edilerek baslanmıştı turnuvaya. turnuva sona erdiğinde kazanan kimmiydi? tabiki aptallık zuhahaha

aseton
sözlük
bedava
amele
kupa

Kupa kızı ve sinek valesinin aşkını bilmeyen yoktur...Herhangi bir inşaatta çalışan herhangi bir amele bile bilir onların aşkını...Hatta sözlükte Aşk kelimesinin karşısında ikisinin adları yazılıdır...Ama bunların aşkı bılındıgı gıbı deıldır..yıllar once evlenmenın esıgınden donmusler...Olayı hemen anlatayım..Nısanlılarken bu ıkı genc..Bır gun kupa kızı yenı acılan guzellık salonundan bedava bır sıse aseton almıs..Bunu ogrenen sınek valesı cok sınırlenmıs...Ben senı prensesler gıbı yasatıcakken senın yaptıgın su ıse bak demıs be yuzgu atmıs..Ve herkesın bıldıgı o cok buyuk ask aslında cok kucukmus...

Pff sacmalakta ustume tanımıyom bu aralar okuaynlar ve benı ayıplayanlardan ozur dılerım :D:D

Kanka
Abla
Kardeş
Voltran
El

voltran aklına taklılmış bir kelimeydi . o sırada kankası aradı ve ac cabuk tv yi voltran die bi spor programı başladı adamn teki bikini giycekmiş sacmalıorlar bi sen de bak dedi. ablam da gordu inanamdı o bikini o adama olmaz dedi..bu iki abla kardeş el ele tutuşup gizlice bikini olayını izlediler bu arda hackhellde hikaye yazan feryal de Allahım bana ne oldu neden sapıttım diordu

dönek
döner
dönemec
dönence
dönüm

Dönence vakti gelince hayatta karşına çıkar en son dönemeç..
Döner gün geceye ve sen bırakır gidersin herşeyi geride...
Götüremezsin yanında ne bir dönüm yer ne bir kuruş para..
Ve arkadaş dediklerin hepsi dönek çıkar..
Sen ise beyaz elbiseler içinde beklersin O Günü..
Belki Yüzünde bir tebessum ıle belkı bır korku ıfadesı..

Son Söz
Son istek
Son Soru
Sonsuz
Son

Feryadım sana değil gülüm kendime,isyanım sana değil Allah'ım insanlara,verdiğin ceza beni ızdıraba sürüklesede bir umut var içide bir gün biticek...(şiir söz müik bana ait:D:D)

abdürrezak
civciv
turşu
Al Pacino
mühür

Civcivimin Adı Alpacino
Turşumu çekti Canın Ne O
Yoktur Abdürrezzak Gibi Kro
Her Gördüğü Kıza Mühür Basıyo

Bundan Hikaye çıkmazdı şiir Daha Iyi Oldu:d

Oyun
öss
Sarışın
Cevap
Merak

Dün internet cafede warcraft oynarken şarışın arkadasım öss sınavının cevaplarını merak ettiğini söledi. Rock
Goth
Siyah
Şato
Kan

Siyah şatoda Dolaşırkene
Kanımı Emmeye Geldi Bi Kene
Aman Allahım Oda Ne
Yoksa Geldik Mi Gothe

MELEZ
KADER
SARHOŞ
KIRMIZI
MERDİVEN

Kırmızı merdivenlerden çıkarken kader bizi sarhoş bir melez güzelle karşılaştırdı
Konser
Picasso
Hayalet
Cips
Kedi

Geçen Konsere Gidiyodum Aga Biri Kolumdan Tuttu Bi Baktım Mahallenin Delisi Picasso Tutturdu Abi Bi Cips Cips Diye Dedim Tamam Gel Kedinin Ciğere Baktığı Gibi Bakkıyo Acıdımkerataya.neyse Konsere Gittim Baktıım En Sevdiim Filmin Müziği Hayalet çalıyo çakmakları Yaktık Başladık Sallamaya Oooooo Myyyyyy Looooveeee My Loooveee

Rapsodi
Klima
Cengaver
Kahve
Nargile

:D:D:D comic
Geçen gün kahvede cengaverlerle birlikte klimanın altında nargile içerken bi yandanda ahmet altan ın beyoğlu rapsodisi adlı kitabını okuyordum

Bjk
Dondorma
patlamış mısır
Chester bennington
Kumral güzel

Geçen Gün Hem Tv Izliyorum Hem Patlamış Mısır Yiyorum Bjk Yeni Sezon Transferlerinden Birini Açıklıyo La Bi Baktık Chester Bennington Kankam Dediki E Ben Bu Adamaı Biyerden Hatırlıyorum Dedim Aga Hatırlasana Paparazzi Bu Adamı Kumral Güzel Bi Hatunla Dondurmacıda Yakalamıştı Yaa Kankam Da Haaa Dedi Dedim Biraz Magazin Programı Izle Cahal

Kanka
Seri
çokta Fifi
Fizan
Hülya Avşar

süper yaa :D:D
kanka lost serisinin cd sini getirdinmi?
len olm lost u napcan aç magazin programını hülya avşar a bakalım
tüüü ne biçim delikanlısın çokta fifi köpeği tipi war o kadında
olm öle deme fizana kadar deil mezara kadar seksi bi kadın :p:p
Sims 2
Amy lee
Kumsal
Ak merkez
ananas

Geri