!!! Gold Edition ile ilgili !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar laf varsa düne ait, dünle beraber gitti cancağızım,
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.
Mevlana

ii ki daıtımlara başlamamıştın dark olsun ne kadar uğraştıın belli bu konuda inş bi sorun çıkmas gerçi sırf reklam yaptın die de bişi yapılmas heralde :)

Bu ispiyonu yapan adam olmadıgı için o seyini kestirmesi gerekir..Bosver dark takma sen senı bu yazılımdan dolayı "bsa" bile kadrosuna alır :D sizleri sinirlendirmek için yapılmıs bişi onlara tek cevabım FAK.

bunları yapanların Allah bin türlü belasını versin ya hayatımda ilk defa birine beddua ediyorum bora sen hiç merak etme o şerefsizler hep dümdüz giderler sanırlar bir gün düzyolda şaşarlar yazık bee yazık giren çıkan var ben de daha bağlandım bu aileye sen bi tanesin bora abi üzme kendini yine söylüyorum değmez üzüldüğümüzle kalıyoruz içim içimi yiyorda sana saygım büyük önünde sarf etmiyorum ama ekrena neler gidiyor neler uffff uffffffffffff...

Bu kadar söylenen sözden sonra söylenecek bişi yok heralde:)
Şmdi bende başlarsam bi kaç sayfa tutar en iyisimi varın siz okuyun aklımdan geçenleri:angry :angry :angry :angry :angry

ßunu ihßar eden serefsizdir olurmu ßole sey yaa gercekten sinirlendim ßende simdi :mad: serefsizin evlatları

Hayret bişe ya . Yediği yere sı.maktan baska bişe deil.

vay şerefsizler ne kadar çok çekemeyen, ezik insanlar varmış forumda neyse yinede emeğine sağlık hocam...

vay be ne serefsizler varmıs.....

küfür etmeye degmez....

dark hoca yinede emegine sağlık.....

@nlinebjk' Alıntı:
vay şerefsizler ne kadar çok çekemeyen, ezik insanlar varmış forumda neyse yinede emeğine sağlık hocam...

o serefsizler bu forumdan olamaz...

bu forumun asıl üyesi olamaz....

adminim herşey için ellerine sağlık sen üzme canını altı üstü bi program ...

ama hangi hayvani yaratık beyinli o. ç. yaptıysa çıksın paşa paşa söylesin eğer onuru varsa... en az 50 kişi bela ve küfür sıralamış ulan çık söle banlasınlar seni kurtulsun bu site bi pislikten daha!!!!bu kadarda emeğe özveriye ihanet olmazki!!!
:angry :angry :angry

kim yapar böle bi dengesizligi ya o kadar adam bekliyodu bunu!! emege saygıdan vazgeçtik bide hakaret ediyo dengesizlik yapıyo adamlar ya yazıklar olsunnn yaa .................noktaları anladı onlarrr

yapılan kaliteli işi, emeği ve ona gelen teşekkürü tebriği çekemeyen, hasetinden çatlayan, kişilği bozuk, hatta kişiliksiz, ezik mahlukat.
eminim bu yazılanların hepsini okudun. benim merak ettiğim nasıl hazmedeceksin? eğer hazımın kuvvetliyse sorun yok. yani kaşarlaşmışsan.. öbür türlü iki kasa soda içsen, yinedede hazmedemezsin

arkadaşlar öncelikle böyle bi programı paylaşmak isteyen bizlerin hizmetine sunmak isteyen dark angel büyüğümüze teşekkürü borç bilirim
yapılan bu terbiyesizliğe ise bi anlam veremiyorum bunu yapan her kimse kesinlikle terbiyeden haysiyetten yoksun biri emeğe uğraşa saygı duymayan egosunu tatmin etmeye çalışan zavallının teki
ben sitenin üyesi olarak gördüklerime çok üzüldüm
dark angel büyüğümüzede sonsuz teşekkürler bizden paylaşımlarını esirgemediği için kimse moralini bozmasın hackhell i devirmeye kimsenin gücü yetmez

Şimdi xp gold edition indiren oldumu yada daha sonra yayınlanacak mı artık zor gibi ama ?

abi sen üzülme hepsi menfaatçi bi istedikleri yapılmadı mı nasıl satıyolar allah topunun belasını versin

Yok bunlar çekemeyenler

Dark ellerine sağlık Almış gibi olduk.
Ulan sahipsiz geyik sen daha iyisini yapsaydında dark seni tebrik etseydi. paylaşıma karşı isen sie git başka sitelere hukala.
Bu noktalara dikkat et Bizde farklı anlamlar taşır ................................. , ..............................

thefirefox' Alıntı:
şerefsiz şerefsizliğiğle kalır sn takma kafana o kişi zati bidaa siteye girmez ama bi süre oyun program tarzı crackli dosyalar paylaşımı yapılmassa forumda herkes için ii olur çünkü şu anda hh incelenecektir ve
Dark_Angel sadece bil die söylüyorum ben deilm

bence de bir süreliğine bazı tedbirlerin alınsa çok iyi olur... ne bilim bizim birliktelliliğimizi bozmak için ellerinden geleni yapan insanlar yine bişeyler uydurup hackhell e karşı yaptırımlar uygulatmak için ellerinden gelenleri artlarına koymayacaklardır....bu aralar herkesin gözü hackhell de....bu yüzden yönetim grubu biraraya gelip bi beyin fırtınası yapsa çok iyi olur bence....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri