!!! Gold Edition ile ilgili !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ArkadaŞlar Konu Bİr TÜrkÜn Amerİkalilara Şİkayet Edİlmesİ Bİr TÜrk Amerİkalilara Hesap Verecek Bİzİm Bu Amerİkalilardan YedİĞİmİz KaziĞin Haddİ Hesabi Yok Kafamiza Çuval GeÇİrmedİmİ Bu Şerefsİzler Şİmdİde Bİr ArkadaŞimiz Bunlara Hesap Verİcek Belkİde Tazmİnat Ödeyecek Şİkayet Eden Kİmse Bunlari DÜŞÜnsÜn Bİr Ondan Sonra Karar Versİn DİĞer Olanlarida Şİkayet Edecek ArkadaŞlar Kİmİ Kİme Şİkayet EttİĞİnİze Dİkkat Edİn

böyle adamlar yuzunden emekler boşa harcanıyor . hak edenler hak ettklerını alamıyor.neyse dark_angel sana sonsuz teşekurler...

üstad;
bizim bu durumda yapabileceğimiz bişi war mı?bu ihbar olayıyla ilgili yada seni aklayacak tarzda bi olay?
Bİ GÜNDE HH ÜYESİ OLMADIK,Bİ GÜNDE DE BIRAKMAYIZ..
EMEĞİNİ BELKİ CDYE YAZDIRAMADIN AMA HH SEVENLERİNİN GÖNÜLLERİNE YAZDIRDIN,AMA ARADA BAZI KİŞİLERİN MÜNASİP Bİ TARAFLARINA DA YAZMISIN HERHALDE seni ihbar ettiklerine göre..

yaw arkadaşlar bu bir ticari amaç için kullanılmıyordıki. DARK kardeş hangimizden para istedi hangimizden karşılık beklediki. yapmış güzel bir eser bunuda iyilik olsun diye herkes ile paylaşmak istemiş.bunun ne kötülüğü ne zararı vardıki böyle bir tavır sergilediniz????? buna sadece sırtından vurma denir.

Kim şikayet ettiyse ona bir sözüm var sen malmısın acaba bu dünya üzerinde böyle kaçak sunulan yüzlerce xp var gele gele bizi mi buldu bu dangalak kesin bunu dark_angel'a garezi olan biri yapmıştır yoksa farketmesinin imkanı yok onu bir yakalarsam...........................................................................

Kusura bakmayın arkadaşlar biraz ağır oldu ama olsun bunda dark_angel'ın bir suçu yok o yüzden inşallah bu davanın sonu iyi çıksın...

iyilik yap denize at

arkadaşlar herkes gibi bende çok üzüldüm bu duruma ama böyle olacağı belliydi bizim insanımızın dürüstü çok dürüst aşağılığı da tam aşağılık oluyor işte neyse sağlık olsun demekten başka diyecek bişey yok herkese saygılar...

Takmayın Kafaya Beyler Şeref***liği yapan utansın.Hayat Devam Ediyor.Önemli Olan Birlik Beraberlik.Paylaşımlara Devam...

Dark_Angel Alem ipne senin bir kabahatin yokki.Gold Edition linklerini veremedin ama bunu engelleyen arkadaşlara kına yakmaları için ben bir link verebilirim.Bill GATES in uşakları kendinizi sömürtmeye devam edin.Siz emeğe saygı duymadığınız gibi ancak şikayet edin.

şerefsiz şerefsizliğiğle kalır sn takma kafana o kişi zati bidaa siteye girmez ama bi süre oyun program tarzı crackli dosyalar paylaşımı yapılmassa forumda herkes için ii olur çünkü şu anda hh incelenecektir ve
Dark_Angel sadece bil die söylüyorum ben deilm

Yazık oldu bazı şerefsizler yüzünden bu güzel paylaşıma. Hem paylaşan arkadaşa, hem de bekleyenlere böyle şerefsizlik yapan kişiye en derin küfürlerimi yolluyorum..

Umarım bir şekilde yolu bulunur ve paylaşan arkadaş balıd erde girmeden hem paylaşaımını yapar, hem de sorun olmaz başına..

çekemiyorlar arakadaşlar bizi

DaRk abi her zaman elinden geleni yapıosn bu da yeter bizim için canıın saolsun beee ne dielim yapanların boğazına dursun...

valla dark angel sana bişey olmadı ise sorun yok emeğine sağlık saol yinede bu normaldir şikayet eden cıkar bu herzaman yaşanan bişeydir allah yardımcın olsun...

dark angel şüphelenmekte haklıymışsın usta milletin işi gücü yok emeğe saygısızlığa yelteniyo böyle ucuz oyunlarla uğraşıyo ne diyim Allahından bulsunlar....

olan olmuş dert değil...

bunu dark yapmasa yarın bir gün biri yapıcam bulunacak çıkacak engelleyin engelliyebiliyosanız :)

Birsürü sey soylenmis.Banada baska birsey demek dusmez.Bu yapana Allah akıl fikir wersin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri