Kimse kimseyi kandırmasın. Kim lisanslı kullanıyor ki XP'yi, Vista'yı ve hatta bilgisayarındaki herhangi bir programı.
Bu bir siber savaştır. Programı yapanlar para kazanmak için kullanıcıları lisanslı ürün satın almaya yöneltecek her türlü önlemi alacaklardır. Buna karşı hem bu lisanslı ürünlerin yanına yaklaşılmaz pahasından sıkılan hem de paylaşımla ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen insanlar bu programları kırıp kullanıma açacaklardır. Bu uluslararası bir gerçek ve uluslararası sitelerde de kırık bir sürü program dolaşıyor.
Ben kendi adıma, yazılımın hakkına sahip grubun hakkını vicdanen ve zihnen bir yere oturtamayıp kısmen onlara hak versem de paylaşımcı grubun yaptığının yanındayım ve büyük bir hizmet verdiklerini düşünüyorum.
Tekrar ediyorum bu bir siber savaş ve bu iki grup arasında. Her savaşta olduğu gibi durumdan vazife çıkaran, kargaşadan yararlanıp nemalanmanın fırsatını kullanan ispiyonculara ise bir kez daha bu savaşın gerçek aktörleri değil çöplükleri olduklarını hatırlatmak istiyorum.
Paylaşanlara selam yola devam