!!! Gold Edition ile ilgili !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DayWalkerr' Alıntı:

Senin HH den olduğunu ve Dark'ı tanıdığını felan düşünürsek baya bii yakın biri gibi...

melih paylaşım konusunda bir çok kez açıklama yapmıştı ordan biliyordur forumu okuduysa...

Ayrıca haklılar bu forumu bayanlar da okuyor küfürlerin daha çok bölümünün sansürlenmesi iyi olur

ya melih şu arkadaşın msn ini göndersene bana :D

merak etim şu daLLamayı
:hhsopa

ehehehe :)
çocuğu fazla rencide etmeyelim yaf :)
hayal dünyasında yaşıor :)
bırakalım yaşasın :)
nası olsa bi b*ka yaramayan bi şahsiyet

Bu emegin karsılıgı bu olmamalıydı şikayet eden arkadaslar kınayı yakmıslardır galiba yaktıkları yeride bi gusel s***irmişlerdir tmm işte ya daha ne istiyorlar her istedikleri oldu darkangel onlardan iyi olan darkangel bi darbe aldı ama sanıyolarki bu darbe hackhelle böyle darbeler hackhelle zarar vericek tam tersi beyler bunu yapan arkadaslar bu hackhelli birbirine baglar kenetler bu tür olaylar bizi birbirimize..Siz s***irin gidin kendi g**ünüzü s***irmeye devam edin..KOYun gitsin böyle p**leri konustumuz bile suç.
HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER DARKANGEL..
SevgiLer..SaygıLar...

despi sakin ol kardeşim :)
şu küfürleri birazcık daha sansürler misin :)
forumda bayan üyelerde var ;)

Kimse kimseyi kandırmasın. Kim lisanslı kullanıyor ki XP'yi, Vista'yı ve hatta bilgisayarındaki herhangi bir programı.
Bu bir siber savaştır. Programı yapanlar para kazanmak için kullanıcıları lisanslı ürün satın almaya yöneltecek her türlü önlemi alacaklardır. Buna karşı hem bu lisanslı ürünlerin yanına yaklaşılmaz pahasından sıkılan hem de paylaşımla ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen insanlar bu programları kırıp kullanıma açacaklardır. Bu uluslararası bir gerçek ve uluslararası sitelerde de kırık bir sürü program dolaşıyor.
Ben kendi adıma, yazılımın hakkına sahip grubun hakkını vicdanen ve zihnen bir yere oturtamayıp kısmen onlara hak versem de paylaşımcı grubun yaptığının yanındayım ve büyük bir hizmet verdiklerini düşünüyorum.
Tekrar ediyorum bu bir siber savaş ve bu iki grup arasında. Her savaşta olduğu gibi durumdan vazife çıkaran, kargaşadan yararlanıp nemalanmanın fırsatını kullanan ispiyonculara ise bir kez daha bu savaşın gerçek aktörleri değil çöplükleri olduklarını hatırlatmak istiyorum.

Paylaşanlara selam yola devam

Bence bol bol kına almalıyız arkadasların parasi yoktur belki gerci kamyonlarca lasımda bide tavan boyasi lasım malum bi taraflari tavana degdi adamların kirlenecek
Sözün özü Hackhell benim pc denen aleti ogrenmeme dahasi cok şey ogrenmeme vesile oldu güzel bi çalışmadan mahrum kalmak koymaz kimseye bu sitedeki işi bilen adamların bizler için yaptıklari ve yapacaklari yeter artarda

Dokunmayın üvey oğluma ancak ben dokunurum :D

arkadaşlar lütfen sakin olun ispiyoncu benim üvey evladımdır!.
dün ve evelsi gün gece çok sövdüm artık üvey evladım sayılır o benim :hhmanD
ona göre .....
:hhsigara
gel len buraya ananı s**yom zaten 2 gündür... sıra sana da gelecek acele etme sakin ol zevk almaya bak sen ! nasılolsa bu gidişle üstünden geçmeye niyetli çok insan var çooookkkkk
:hhsopa

üvey oğlumla derdi olan bana sölesin ben anasıylan hallediyom
:hhcool

:hhman:

mikrosoft ve mikrosftçuların gözü aydın

xp gold

Bu Ülkede Böle Şer**siz İspiyoncular Oldukça Türk yazılımlar amatör seviyeden daha ileriye gidemez.Sonumuz Hayıra Çıksın.Bora Abi Sana çok tşk Bu riski göze alarak Bizlerle Bişeyler Paylaşmak İstedin Ama Sağlık Olsun 10 tane ak koyunun içinden kara koyunlarda çıkıyor böyle.

hahahaha ne güldüm ya ne kadar ezik insanlar var kendileri bişey yapamıyolar + olarak yapanlarıkıskanıyorlar ulan daletini ... dünyasında hep aynı şey meyve veren ağaçtaşlanıyor !

Şimdi bu şikayet mailini yollayan arkadaş belki bu yazılarımı okursun helal sana koskoca hackhell ailesinden çok güzel övgüler yiyosun afiyet olsun canım :mad:

Bir insanın hevesinin kursagında kalması gercekten cok kotu bişiymis... Bu ......... ispiyoncu yuzunden saolsun bikez daha bunu hissettim... Neyse en azından turklerden adam gibi bişiler yapanlarında oldugunu biliyorum... Orda bi yerlerde oldugunu hissetmek bile yeter su an... Herseyi goze alıp bunları bizimle paylasmaya calıstıgın için cok tesekkurler dark abi...

dark_angel sen çok emek ettin ama emeğini baz kişiler *** etmiş.Sen burada Emek Etmişssin Harcamıssın.Eğer İhbar eden Bulunursa ben onun taaaaaa

sağLık OLsun.....

senin bizim baŞımızDa oLman yeteRde artaR..

böLe daLLamaLar hep OLdu ve oluCakta..

bunLArı dikkate biLe aLmamaK Lazım..

bu şerefsiz kimse bi tarafları rahatladı galiba bunun gibi şerefsizler yüzünden bizim türkiyede yetenekli insanların önüne geçiyorlar ey şerefsizler sizler yüzünden bu arkadaşlar çalışma yapamıyorlar biraz ağzımı bozdum ama bu şerefsizlere müstehak yayınlamıyacam deyince kimse almasın kullanmasın diye şikayet ettiler .şikayet ettinizde ne oldu kazanan hristiyan amerika oldu. bu şekilde paraya para demiyorlar. ve bizden kazandıkları ile bizim ve bütün dünyanın karşısına çıkıyorlar. kendi paramızla neden onları yükseltiyoruzki.neden onları zengin ediyoruzzz??????????????????????????????????????????????????

o gerizakalıyı yaklarsam ben bılırım ne yapacagımı .....
dark sen calısmalarına devam et......

bu şerefsiz orospu cocuğu kimse anasının bi tarafları gicişmiş böyle orospu çocukları yüzünden bizim türkiyede yetenekli insanların önüne geçiyorlar ey şerefsizler sizler yüzünden bu arkadaşlar çalışma yapamıyorlar biraz ağzımı bozdum ama bu orospu çocuklarına müstehak yayınlamıyacam deyince kimse almasın kullanmasın diye şikayet ettiler pezevenkler sizin şikayetinizide taaaaaaaa......................................... ................ bu noktalarıda siz doldurun EYYYYY ŞEREFSİZ İSPİYONCU PEZEVENKLER SİZİ SİZİN TAAA... KANI BOZUKLAR SİZİ BİR TÜRKÜ AMERİKALILARA ŞİKAYET ETMEK NE DEMEK LAN ŞEREFSİZLER BAYRAK DÜŞMANLARI SİZİ.. ADAM SİZİN İÇİN DAHA İYİ PERFORMANS ALASINIZ DİYE ÇALIŞMIŞ BİŞEYLER YAPMIŞ AMERİKAN UŞAKLARI SİZİ GİDİN YİNE AMERİKALILARA SIĞININ AMERİKA SİKSİN SİZİ GELİNDE BİZDEKİ CEVHERLERİ GÖRÜN EYAMERİKALILAR BAKIN SİZİN 1000 KİŞİYLE YAPTIĞINIZI BİZDE BİR KİŞİ YAPIYO DAHA TERBİYEMİ BOZMAK İSTEMİYORUM YOKSA BEN SİZE NELER SAYARDIM VARYA ŞİKAYET EDEN ŞEREFSİZ BENİM MSN:...........hotmail SIKIYORSA GELİNDE BEN ŞİKAYET ETTİM DİYİN BAKALIM BEN SİZE NELER SAYIYOM PUŞTLAR SİZİ....

AMERİKAN UŞAKLARI TÜRKİYEYİ TERKETSİN HEPİMİZ TÜRKÜZ BU ŞERFSİZLER HARİÇ:p:p

bu serefsızlıktır..

bu ıhbarı hang. a.q. cocugu yaptı acaba..... resmen serefsızlıktır..allah belasını versın...ettıgı son ıhbar olsun..

Gold Edition mu,o da ne..??=)
Boşverin ya biz burayı onun içinmi sevdik sanki..;)

aRkadaŞLar..biraz daha sakin onLarın yapmak istediği şeyde bu zaten..

Dark abicim soyledim ben ya biliyorum yani.. şerefsizmi yok piyasada biri ucurdu haber.. Riske girmeye değermi demiştim.. Allah belasını versin kim yaptıysa!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri