!!! Gold Edition ile ilgili !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokveyer' Alıntı:
ben bu gold ile ilgili ne yapmaya çalışıldığını anlamış değilim sorun link mi vijdan muhasebesimi.şunu bilmek lazımki acaba kayıtlı kullanıcı 100 kişide kaç kişi var.ve böyle bir proje niçin bu kadar reklam yapılarak duyuruldu.emeğe saygım var fakat bu emek yapan arkadaş için gerekli.ve xp nin bundan başka çok daha fazla sahte versiyonu var.ve denetimliler özellikle golda kafayı takmış.ilginç bir durum bu konu sitede çok medyatik oldu.forumlar korsan yazılımları su gibi aktarıyor.golda gelince musluk kapanıyor.bu projeyi kimseye önermem .altından başka bişey çıkabilir.saygılarımla.
sen ne diyon ya?.. Bu ne diyo ya?.. bi get şurdan... bilmediğin annamadığın konu hakkında yorum yapmaa ne kadar meraklısınız be kardeşim gece gece adımın sinirlerini zıplatıosun...

ya arkadaş delirmemek elde değil üyeliği alır almaz gelmiş en hassas konuda yorum yapıo...

gokveyer' Alıntı:
ben bu gold ile ilgili ne yapmaya çalışıldığını anlamış değilim sorun link mi vijdan muhasebesimi.şunu bilmek lazımki acaba kayıtlı kullanıcı 100 kişide kaç kişi var.ve böyle bir proje niçin bu kadar reklam yapılarak duyuruldu.emeğe saygım var fakat bu emek yapan arkadaş için gerekli.ve xp nin bundan başka çok daha fazla sahte versiyonu var.ve denetimliler özellikle golda kafayı takmış.ilginç bir durum bu konu sitede çok medyatik oldu.forumlar korsan yazılımları su gibi aktarıyor.golda gelince musluk kapanıyor.bu projeyi kimseye önermem .altından başka bişey çıkabilir.saygılarımla.

ilk mesajında böyle bir konuya b*ktan bi yorum getiriosun
Ya azıcık düzgün düşünün yaa
çıldırıcam bi gün sizin yüzünüzden !!
sen ne demeye çalıştın şimdi ??
Sen böyle bi proje yap
reklam yapmadan duyur olur mu ?
Ulan cins şahsiyet
Alt tarafı açılan sadece 1 konu
reklam bu mu ?
o konuda mı açılmasaydı ?
artık hayali olarak düşünürdük bu olayı :s
hey allam yaaaa
töbe töbeeeeeeeee :mad::mad::mad:

melihbakir' Alıntı:
ilk mesajında böyle bir konuya b*ktan bi yorum getiriosun
Ya azıcık düzgün düşünün yaa
çıldırıcam bi gün sizin yüzünüzden !!
sen ne demeye çalıştın şimdi ??
Sen böyle bi proje yap
reklam yapmadan duyur olur mu ?
Ulan cins şahsiyet
Alt tarafı açılan sadece 1 konu
reklam bu mu ?
o konuda mı açılmasaydı ?
artık hayali olarak düşünürdük bu olayı :s
hey allam yaaaa
töbe töbeeeeeeeee :mad::mad::mad:
o açılan konuyu bile görmemişki burda tartışılan konudan bi kaç mesaj okumuş sora zıplamış yok arkadaş ben yatar yoksa sıyırcam iyi geceler...

abi adam resmen darkın mesajını kopyala yapıştır yapmış...

bu kadar da olmaz yaa Allah belanızı versin.....sizin gibi insanlarr olmaz olsun lanet olsun yaaa....

ne komık ya ey allahım akil fikir ver kullarına.......

adamlar aynısını cekmiş resmen...

daha birkaç tane daha çakal var aynı mesajı kopyalayıp kendi dağıtacakmış gibi anlatan

Bu arada Dark nerelerde acaba yaw? Özel mesajlara cevap alamıorum.. Foruma yazmıyor pek..

Bir sorun yoktur umarım bu BSA'dan filan kaynaklı..

çekemeyenler o ihbarı yapanlar alsın ..neyse şimdi ana avrat sövecem kulakları çınlasın

İnadına dağıtacan aslında tüm CD cilere, anlaşacan binlerce kopyasını yapacaklar :)

o kopyalıyanları yakalayıp kaymak lazım teker teker

yapan kimse gerçekten şerefsizin önde bayrak tutup borazan çalanıymış. ya bukadar adi olamaz bi insan gerçekten çok sinir oldum ve çok üzüldüm senin için dark.Ama boşver allah ne hali varsa versin onun.

sadece şunu söylemek istiyorum burada bunu yapan arkadaşınnnn ...... istanbuldaki galatakulesi ..... sin eli değmişken köprüsünüde alsın ayıptır be arkadaşım insan düşmanıına bile böyle bişey yapmaz giren çıkan neydiki böyle bişey yaptın bire cahil zamanını boşa harcamışsın dark merak etme bu kadar kişi senin arkanda kesinlikle sana bişey olmaz zaten oldurtmayız iyi forumlar.

destekleyen, mesajları ıle yanımda olan herkese tesekkurler. Bunca olana ragmen halen arada leblebi beyinli 1-2 kişi cıkıp olayı farklı yorumlayabılıyor

konuyu bos yere uzatıp budaklandırmayalım suan ıcın herhangı bır sorun yok bsa ıle aramızda, tekrar tesekkur ederım bu anlamlı destegınız ıcın herkese ıyı forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri