!!! Gold Edition ile ilgili !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eline sağlık dark sen sittiret o.ç'larını.

yahu benim talebimde olmadı istemedimde kendi xp'imde kavrulup gidiyordum.

gold muş neymiş önemli deildi. ama harbiden cok yazık oldu. Emegıne yazık oldu. o konuya o kadar cok

talep olmuştu ki.. heveslilere yazık oldu

Ama senin düzgün duruşunu herkes biliyor o yüzden kendileri kaybettiler.o.çları

sağlık olsun...

böle bi şerefsizin çıkacağı belliydi ztn ama her üye olana adamlık testi yapılamıoki bilelim kim adam kim diil! sevgili dark boşverelim xpsinide pcsinide sana bi zarar gelmicekse bırakalım bu o.ç.larını naparlarsa yapsınlar ztn bizim gibi olma şansları olmayacak hiçbizmn! şeref haysiyet satın alınamıyacağına göre bunlarda böle yaşamaya dvm ederler!!!
saygılar...

hackhell sağolsun
XP pro ile idare ederiz artık(laf aramızda benim sistem Goldu kaldırmaz gibiydi zaten :p)

o liseli veletlerde şımardı iyice alıcam ayağımın altına
bişi değil ÖSS ye giremiyecekler sonra :D

olaya bak yaf dünkü bebeler bugün artizlik bize yapıolar

Program hakkında düşüncelerimi yazdığım yazımda "iyi düşündün mü arkadaşım,seni çekemeyen biri ihbar ederse Microsoft la başın derde girebilir,zira 36 sayfayı baştan aşağıya okudum sana yazılan mesajları gördüm bazılarının senin emeginin değerini bilen kişiler olduğunu zannetmiyorum sana kalleşlik edebilirler" diye bir cümle yazdım,ama yanlış anlayabilirsin diye satır aralarından tekrardan çıkarttım bu cümlelerimi.. Sanki içime doğmuş.Ancak genede senin adına sevindim..Zararı yok..Biz bu projenin değerini bilen HACKHELL lilerdeniz.. Verdiğin emekler için kendi payıma çok çok teşekkür ederim..Heyecanı bile güzeldi.. Kolay gelsin..

senin canın sağolsun dark bak sen keyfine takma bu şerefsizleri klavyene sağlık canını sıkma boşver insanlara iyilik yaramaz yaşında bunu bilecek kadar büyük ama ; bak sen insanlara yardım etmeye çalışıyon bak onlar ne yapıyor.sen boşver hayata devam tekrar sana Allah sabır versin derim ben selametle

bu kadar mı terbiyesiz olur insan...tam bugün arkadaşla karar verdik alam diye...bi şerefsiz yüzünden olana bak...genede sağol

bişe yapmaya çalıştınız o da elinize yüzünüze bulaştı bazıları tarafından. ama bunları başarmak bile bence bi ayrıcalıktır.link olmasada önemli değil bu8 herşeyin sonuda değil daha ne xp ler vistalar cistalar görürüz yeterki birbirimize kelek atmayalım. kalın sağlıcakla forumdaki bütün arkadaşlar.tekrar teşekkürler dark iyi denemeydi....

ya bide özür dilemişsin be abicim... boşversene göndermesende orda bizim için yapılmış olduğunu bildiğimiz güzel bişey var bu yeter... sizin bize verdiğin değer yeter... bunu yapanlar için hiç bişey sölemicem ağzım biraz bozuktur kesin banlanırım... ama sen içini ferah tut biz senin içini görüyoruz burdan... ayrıca bencede senin dediğin gibi bunu yapanlar ufak forum sahipleri çekemeyenler...
sana bu konuyu görmeden pm atmıştım bunu okursan o pm i dikkate alma...

ve çok komik bi hesap size... 200 000 hh üyesinden 100 000 nin sadık olduğunu düşünün(kimse üstüne alınmasın)... darka gelen uyarıda 150 000 dolar cezası var denmiş.. şimdi 150 000 $ = 225000 ytl diyelim ki inş. olmazda diyelim ki oldu ve ceza geldi... 100 000 sadık üye kişi başına 2,25 ytl ödediğinde bu konu kapanmış oluyo ve şikayet edenler g.t olup kalmış oluyor... :) bana çok komik geldi... yani bunu yapan gerizekalı nasıl bir işe kalkıştığının farkında bile değil... istesek 1 günde onu bu davranışına pişman ederiz... :biggrin

dostum gerçekten çok güzel bir mesaj yazmışın.
böyle bir davranışta bulunan
insan demeye şahitlerin gerektirdiği bir
şahsiyet için
canımızı sıkmaya bile değmez.
Neyse bedeli veririz ve konuyu kapatırız.
Dark_Angel'a gelecek en ufak bir laf, söz yada ceza'yı kendime gelmiş olarak kabul ederim bunu herkes bilir h.h dünyasında ;)

bu arkadaşa

şimdi arkadaşalar HackHeLL Tişört anketine oy verdim 9 nolu tişörte tabi en çok oy ona verilmiş.. ben bide 11 nolu tişört eklenmesini istiyorum..bu tişört şikayeti yapan arkadaş için..ok tamam çok şey istiyorum ama...lütfen...
arkasında aynen şöyle yazmalı hackhell ailesini çekemeyen bir şerefsiz...ve 200.000 üye ile bir yürüyüş...sen sevgili 11 nolu tişört sahibi bu yürüyüşte yoksun...sen giy o tişörtü sadece dolaş üzerinde ne yazdığını bakma sana fazla bile sen o yazıyla bile gurur duymasını bilirsin zaten...tişörtten bu arada biraz fazla bastırmakta lazım olabilir...ileriye yönelik olarak..

arkadaslarbendekibarolamaycam.isterseniz mesajım burada yayınlanmasınv eya beni küfüretti diye silin ama bu şerefsiz kesin ibne bir o.ç dir. bunun gibilerin yüzünden başımız burnumuz bktan çıkmaz hiç.
bunları eşşek ...sin

Her$eyde ßi hayır Vardır ßora Abi.. Biz İstediğinde NeLer YapabiLeceğini Gördük..

öncelikle ihbarcıya sadece ÜÇ kelime edeBiliyorum.. "ALLAH BELANI VERSİN"

Dark kısa süre önce bende benzer bir konuda mağdur oldum.. avukatla görüşmemde bir kaç fikir edindim.. sana atacağım PM i okursan biraz fikir sahibi olabilirsin.. pm i alamazsan açtığın zaman haber ver msn leşelim..

KEndini üzme.. Büyük Başın ağrısı Büyük olur..;)

Ehh işte .... Zaten bizleri çöktüren de böylesi zavallı tilki kılıklı rezil sülükler değilmi, hemi de tarih boyu böyleleri gelip gitmiştir. Bu hergeleler herkimse umarım kendilerine kötüye mal olur ve bu alemin bedduasına mazhar olur. Ne hakkınız var dı çocuğun bunca süredir uğraştığı emeğininin meyvelerini paylaşmasında, hmm sorarım size angut herifler (her kim ihbar ettiyse)
AMA ARKADAŞLAR ŞU BİLİNMELİDİR Kİ ;
BASİTLER BU YETENEKLERİNİ KONUŞTURURLAR (İhbarcı p...z..ler)
Neyse arkadaşlar kendimden geçmeden konuyu kapatiim.

Dark başın sağolsun ayrıca...... :(

sevgili kardeşim dark angel öncelikle başsağlığı diler allah geride kalanlara uzun ömür versin bu yanlış haraket sade sana değil bütün hackhell.li kardeşlerimize yapılmıştır sitenin ve sizlerin başarısını cekemeyenlerin yapmış olduğu hainliktir bu kadar kişinin lanetini almış olanların allah bunların yanına bırakmaz sen kalbi ferah tut dimdik adımlarla yürümeye devam et saygılar

ayhan_1979' Alıntı:
Şimdi xp gold edition indiren oldumu yada daha sonra yayınlanacak mı artık zor gibi ama ?

seni gerçekten tebrik ederim
böyle bir mesaj atma şerefinde bulunduğun için
evet hocam herkes indirdi bi sen indiremedin
görüo musun şu işi
hey allam yaaa:angry :angry :angry
HOCAM BİLMEM FARKINDA MISIN AMA
ŞİKAYET EDİLDİ
ŞU ANDA MİLLETİN DÜŞÜNDÜĞÜ BAŞKA !!!!

bunu yapanlar sadece kıskandıkları için yapmıştır.Arkadaşım dediğin gibi bunların götü tavana ermiştir.

ben bu gold ile ilgili ne yapmaya çalışıldığını anlamış değilim sorun link mi vijdan muhasebesimi.şunu bilmek lazımki acaba kayıtlı kullanıcı 100 kişide kaç kişi var.ve böyle bir proje niçin bu kadar reklam yapılarak duyuruldu.emeğe saygım var fakat bu emek yapan arkadaş için gerekli.ve xp nin bundan başka çok daha fazla sahte versiyonu var.ve denetimliler özellikle golda kafayı takmış.ilginç bir durum bu konu sitede çok medyatik oldu.forumlar korsan yazılımları su gibi aktarıyor.golda gelince musluk kapanıyor.bu projeyi kimseye önermem .altından başka bişey çıkabilir.saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri