!!! Gold Edition ile ilgili !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunu yapan bambaşka bi insan

babacım yaptığın emeğe saygı yok burda hangi karaktersiz yaptı bunu çekemiyolar ondan kaynaklanıo bu insan bukaddar o.çocuğu işte sen morallini bozma senin kaybetcek bişeyin olmaz saygılarımlaa..

aman boşver ya.inşallah senin başına bişey gelmez.

Deşifresiydi, bilmem nesiydi şimdi bsa mıymış ne o geldii? Sırada ne var? FBI yı mı devreye sokacaksınız merak ediyorum..? Nereye kadar gidebileceksiniz orası Allah kerim. Önceki olayda baya veryansın etmiştim ama bu sefer susacağım.. Allah'a havale ediyorum her kimse o ispiyoncu.. başkada birşey söylemiyorum..

Dark_Angel başımızda sen ol bize yetiyor...

Belayıda kaldırırız,mutluluğumuzuda..

işte degmezmiş ne yapcaksın bu bizim miletin temelinde var egemgine yazık kardesim valla

Bora abim sen çok saol baya bir emek harcamışsın ama bu onun bunun çocukları(töbe töbe):hhuzgun emeği kıskanıyorlar.İşte burada Microsoft'un ve Windows'un tek yol olmadığı görülmekte.:hh? Bence biz yerli açık kaynak kodlu yeni ve genç Pardus'umuza dönelim.Ne demiş atalarımız "YERLİ MALI YURDUN MALI
HERKES ONU KULLANMALI".Hem o BSA mıdır nedir herne şerefsiz kurumsa Pardus'a dişlerini geçiremiyor Genel Kamu Lisansından dolayı.Gelin biz birlik olalım Pardusumuzu geliştirelim.Mesela Linux'ta python dili var bilmiyorum Windows'ta var mıdır.O dille Linux komutlarını otomatik olarak gerçekleştirecek programlar üretelim.

SağLık oLsun !!!

işte degmezmiş ne yapcaksın bu bizim miletin temelinde var egemgine yazık kardesim valla
kardeşim biraz laflarına dikkat etsen.birkaç onun bunun çocuğu için YÜCE TÜRK MİLEETİNİ AŞAĞILIYOSUN.DİKKAT ET!!!

forumu şikayet edenı tahmın ediyorum az cok dün gece öneriler ve şikayet kısmında melıhbakir actıgı konudada o.... kışi darkangel babasına baya bi küfür etmıstı bnde bunu direk konuyu acan melihbakir kardesimize msj yoluyla bildiridim artı dark angel da msj attım o.... kişinin su an bulamadım sitede tahmınimce şikayet eden kişi oydu suan forumdayok saten kendisi dark angel la hatta konunun kapanmasına yol acan kışide oydu ve şimdi malasef o şerefsiz uctu eger dark angel ogrenmek isterse msn yoluyla onada o kısıyı anlatabilrim burdan olmaz cünkü kendisinin bilmesi daha ii olr

tamamen ŞEREFSİZLİKTEN ibaret ..! bu tür şahıslarn bu siteyi geçtim artık dünyada yeri yok yha. adam kendince bşiyler yapmaya çalışıyo bunuda hiç çekinmeden bizimle paylaşmayı düşünüyo adilerin yaptığına baq:angry

ağır bi ithamda blunmak istemioyrum ama elmde diil tamemen o.ç luuu bu yapılan.. okadar yapılan emeğin yanında bir olay bu kıvama geldi diye herşeyi hiçe sayıp gammazlamak..... butür insanlara hiçbirşey yapmaya değmez bence ve bu adiliği yapan elemanın yada yapanların ufaq bi haysieti filn varsa (ki olduğunu zannetmiyorum) çıksn aramzdan.!!

:angry :angry :angry :angry :angry :angry :angry

Static_X' Alıntı:
tamamen ŞEREFSİZLİKTEN ibaret ..! bu tür şahıslarn bu siteyi geçtim artık dünyada yeri yok yha. adam kendince bşiyler yapmaya çalışıyo bunuda hiç çekinmeden bizimle paylaşmayı düşünüyo adilerin yaptığına baq:angry

ağır bi ithamda blunmak istemioyrum ama elmde diil tamemen o.ç luuu bu yapılan.. okadar yapılan emeğin yanında bir olay bu kıvama geldi diye herşeyi hiçe sayıp gammazlamak..... butür insanlara hiçbirşey yapmaya değmez bence ve bu adiliği yapan elemanın yada yapanların ufaq bi haysieti filn varsa (ki olduğunu zannetmiyorum) çıksn aramzdan.!!

:angry :angry :angry :angry :angry :angry :angry

bu gammaz diye bana mı diyorsun kardes ben sadece forum dakılerin haberi olsun diye suleyorum yapılan sonucta bize deil dark angel yapılmıstır

Meyve veren ağacı taşlayan eller kırılsın!!!

dark abı elıne koluna saalık genede senın canın saolsun!!!hackhell de bole ınsanların olduuna gercekten ınanamıorm!!!memlekette o.ç uu mu yok a.q!!!deli edıolar ınsanı...

abi bu şerefsizliği kim yapmışsa kınamaktan başka bişe diemiyorm..forum ortamında olmasaq daha bashqa diejeklerim var ama nejse..
+
Bora abicim sen vazgeç istersen bu ishten bashın belaya girejek..

boş koycanız başka bi çare yok

Bence Bu Firmaların Adamları Var. Her Foruma ve Sitelere Girip Çıkıyorlar. Bu Yüzden Belki Sitelere Üye Bile Oluyorlar. Onun İçin Dikkati Olmaktan Başka Çaremiz Yok...

önemli doyalarımı cdlere çektm filmleri videoları herşeyi yedekledm her saat başı sayfayı refleshledm iki gündür pm geldi mi die formata hazır bi şeklde gold editionı beklerken noldu??avcumuzu yaladk.hmde iki üç şerefsz yüzünden.ne diyelm sağlık olsn

allah kahretmesin onları allah a havale ediyorum başka bişey demiyorum böle bişey yapan anca şerefsizdir....emeğe saygı gösterir insan ama insan gösterir işte insan olmayınca gösteremez....

kardeş emeğine yazık oldu gerçekten ama en azından sen kendin kullanırsın yaptım ve başardım dersin sittir et gerisini hayatta hiç bir şey senin kendi hayatından daha önemli olamaz ceza almak hapis cezası para cezası kolay şeyler değil o yüzden hiç kasma boşver. ihbar eden ipne yede muhbirliğini bedeli vista vermişlerdi belki kasa kasa kullansın diye şerefsiz çok bu memlekette gene de şükretki basın belaya girmeden yırttın. büyük geçmiş olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri